Priemysel sa nezaobíde bez meradiel a regulačnej techniky pre presné a jednoznačné meranie. Medzi túto techniku patria tlakomery, laboratórne a revízne meracie prístroje, hlukomery, otáčkomery, teplomery a snímače teploty aj technika pre meranie vodivosti.

činnosť: - dodávka systémov pre oblasť riadenia, monitorovanie technologických procesov - meranie a regulácia - automatizácia procesov.

Zabezpečujeme služby v oblasti: -laboratoře -poradenstvo v metrológii -míry a váhy -metrologické expertízy mechanický skúšky materiálu.

Predaj: - vykurovacie patróny, dosky, tyče, drôty - meracie prvky - regulačné techniky - snímače teplôt, tlaku, vlhkosti.

Správa bytového fondu. Poradenstvo: - právne - v oblasti správy domov, bytov a nebytových priestorov a činností súvisiacich s realizáciou Zákona o vlastníctve bytu. Montáž a servis: - výťahy. Práce a revízie: - elektroinštalatér - vodoinštalatér - kúrenár. Opravy a servis: - plynové zariadenia. Inštalácia a servis: - meracia a ...

Oprava, servis, kalibrácia, modernizácia: - meracia technika - trhacie stroje - tvrdomery - skúšobné lisy - vibračné a rázové stoly - plastometre

Služby: - hygienická poradňa - meranie hluku, umelého aj denného osvetlenia a mikroklimatických podmienok.

Obchodné služby, predaj: - ultrazvukové prístroje - bezkontaktné teplomery - pracovné okuliare UVEX - prístroje pre metódu magneticko-práškovú - prístroje, meradlá pre metódy vizuálne - penetračné prostriedky, mierky. Vykonávacie NDT služby (defektoskopické skúšky, defektoskopia). Kvalifikácia v metódach VT 3, PT 3, MT 3, UT ...

Predaj, servis: - plynové kotly - vykurovacie systémy. Revízia elektroinštalácií, bleskozvodov. Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce. Meranie regulácií.