Priemysel sa nezaobíde bez meradiel a regulačnej techniky pre presné a jednoznačné meranie. Medzi túto techniku patria tlakomery, laboratórne a revízne meracie prístroje, hlukomery, otáčkomery, teplomery a snímače teploty aj technika pre meranie vodivosti.

Výroba rozvádzačov. Veľkoobchod, predaj, maloobchod: - elektroinštalačný materiál - meracia a regulačná technika, MaR - svietidlá. Výroba - rozvádzače. Montáž: - riadiace systémy pre priemyselnú automatizáciu - trafostanica.

Činnosť: -domovské a priemyselné elektroinštalácie. -inštalácia bleskozvodov (pasívnych, aktívnych) -meranie a regulácia (vykurovanie, bazény, sauny) -zabezpečovacie systémy pre rodinné domy, priemyselné objekty, automobily -protipožiarne systémy domov a priemyselných objektov -slaboprúdové rozvody pre telefón, domáce a podnikové ...

Združenie RAD - UH: - meranie radónu - ochrana proti radónu.

Plynárenské stroje a zariadenia - regulačná technika pre plynárenstvo - výrobca armatúr na použitie v plynárenstve - priemyselné a domové regulátory tlaku plynu - vykonávame inštalácie, výmeny, prestavby, záručný aj pozáručný servis

Služby: -ofsetová tlač, formát až B3 -reklamné predmety. Obchod, predaj, poradenstvo: -automatické odpojovače siete pre el. okruhy -špeciálne tienené káble pre rozvod elektriny v objektoch -špeciálne tkaniny a stavebné materiály na odtienenie žiarenia -meracie prístroje (spektrálne analyzátory) pre NF i VF žiarenie -literatúra ...

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblastiach: - elektro práce - zámočníctvo - zemné práce (bager CAT 303, ZK 32 C, hydr. ruka Avia + V3S). Naše služby: - doprava osobná a transit (Avia 5t s HR, Avia 3t, Praga V3S s HR) - meracia činnosť - pomocné práce - zámočnícke práce - zapožičanie kontajnera.

Predaj, servis: - plynové kotly - vykurovacie systémy. Revízia elektroinštalácií, bleskozvodov. Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce. Meranie regulácií.

Združenie -úspory v nákladoch -kúrenie -voda

Predaj, maloobchod, eshop: -elektronických zabezpečovacích systémov -systémov kontroly vstupu a dochádzky -elektrickej protipožiarnej signalizácie a kamerových systémov.