Priemysel sa nezaobíde bez meradiel a regulačnej techniky pre presné a jednoznačné meranie. Medzi túto techniku patria tlakomery, laboratórne a revízne meracie prístroje, hlukomery, otáčkomery, teplomery a snímače teploty aj technika pre meranie vodivosti.

HEWLETT-PACKARD predaj: - osobné počítače, výpočtová technika, PC - tlačiarne laserové, atramentové - skenery - scannery - plotre - servery NT a UNIX - meracia a testovacia technika - analytické prístroje.

Predaj: - drobné armatúry Sigma - poisťovacie a redukčné ventily - stavebnicové regulačné ventily - zákopové súpravy - čerpadlá a čerpacia technika - meracia a regulačná technika.

Naše služby: - experimentálna analýza napätia.

Služby: - projekčné a meračské práce pre povrchové dobývanie ložísk surovín - zameriavanie lomov.

Predaj a servis - meracia technika - výpočtová technika Servis - výpočtová technika.

Predaj - VF zosilňovače Dodávka - meracie a testovacie zariadenia - meracie karty - RLCZ meracie prístroje

Ponúkame plniace stanice CNG: -pre pomalé a rýchle plnenie -verejné, podnikové, domáce

Výrobca meracej a automatizačnej techniky Meracia a automatizačná technika. Firma INTRONIX s.r.o. sa zaoberá vývojom a výrobou elektronických systémov

Výroba meracích, kontrolných, skúšobných, navigačných a iných prístrojov a zariadení okrem zariadení na riadenie priemyselných procesov.

Predaj, inštalácia, montáže: - riadiace alebo slaboprúdové zariadenia - slaboprúdové systémy.

Servis, opravy, inštalácia, revízia: - tepelné a vykurovacie zariadenie - plynové, olejové aj fosílne kotly. Dodávka, montáž: - meracia, regulačná technika vrátane tepelných čerpadiel.

Projektová činnosť v stavebníctve: - stavebné projekty rodinných domov - projekty aj realizácia preložky sietí O2. Služby: - meranie radónu - výmena okien, okná. Zatepľovanie fasády.

Rozúčtovanie tepla a vody. Dodanie a montáž pomerových meradiel EITN a RTN02. Dodávky a montáže bytových vodomerov na teplú aj studenú vodu. Meranie a rozúčtovanie tepla kontakt: Mgr. Katarína Gaidarusová, Ing. Roman Koutný, David Gaidarus

Meranie, regulácia: - energetické prevádzky - technika prostredia budov - potravinárstvo - automatizácia a riadenie technologických uzlov. Elektroinštalácia: - budov a technologických celkov - ochrany budov proti nebezpečnému prepätiu a úderu blesku - exteriérové a interiérové osvetlenie. Výroba rozvádzačov NN do 630A. Konzultácie ...

Elektromontáže - silno a slaboprúd - rodinné domy a priemyselné stavby - MaR - opravy a montáže Dodávka - telekomunikácie

Predaj, servis, ciachovanie: -váhy -závažie.

Predaj, nákup: - meracia a regulačná technika - priemyselná technika - meracia technika-prístroje a zariadenia na meranie-tlak, teplota - tlakomery, teplomery - tlakové čidlá a spínače - armatúry.

Servis, oprava, montáž: - meracia a regulačná technika - špeciálne káble - káblové žľaby. Predaj: - meracia a regulačná technika. Služby: - projektová činnosť v oblasti SRTP a elektro - dodávka, montáže SRTP a elektro - spracovanie aplikačného softvéru.

Výroba: -meracia a regulačná technika -elektronická zabezpečovacia signalizácia

Projekčná činnosť v oblasti elektro: -trafostanica -rozvody -osvetlenie vnútorných aj vonkajších priestorov -meranie a regulácia.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - svietidlá - meracia a regulačná technika.