Priemysel sa nezaobíde bez meradiel a regulačnej techniky pre presné a jednoznačné meranie. Medzi túto techniku patria tlakomery, laboratórne a revízne meracie prístroje, hlukomery, otáčkomery, teplomery a snímače teploty aj technika pre meranie vodivosti.

Vývoj, výroba, predaj, e-shop: - elektrické zariadenie - časové spínacie hodiny - rozvádzače - teplomery - vlhkomery - alarmy - záložné zdroje - hydrostaty - kamery, monitory - termostaty - vykurovacie fólie, pásy, patróny.

Výroba a montáž okien, dverí, listových schránok a domácich telefónov a zvončekov. Komplexná rekonštrukcia vchodov domov.

Služby: - bezdrôtové pripojenie k internetu - inštalácia a správa počítačových sietí - inštalácia a konfigurácia softvéru Predaj, montáž, servis: - predaj a montáž meracej, regulačnej techniky - servis a opravy - predaj výpočtovej techniky - predaj PC komponentov.

Predaj, e-shop: - audio, video - batéria - autopríslušenstvo - meracie prístroje - hračky - náradie

Predaj meracích prístrojov pre vzduchotechniku a oprava. Vytvárame dizajnové iCON a radiálne ventilátory a sušičky rúk.

Vývoj a výroba elektroniky pre rádioaktívneho žiarenia. Dodávka - laboratórna technika Vývoj a výroba - laboratórna technika - aj na zákazku.

Maloobchod, predaj, požičovňa: -elektronáradie -záhradná technika -nástroje -meracia technika -pracovné odevy

Výroba: - produkty na nedeštruktívne skúšanie materiálov - sondy vírivých prúdov

Služby: - automatizácia - vývoj zákazníckeho SW a HW - metrologické služby a kalibrácia meradiel

Firma I.S.H. Praha, Ing. Hrabánok - inžinierska činnosť pre oblasť strojárstva, konštrukčná činnosť - odbor pevnosti konštrukcií, analýza konštrukcií MKP, FEM, konštrukčná činnosť. Počítačová analýza kovových konštrukcií pomocou metódy konečných prvkov - MKP, FEM. Certifikované pracovisko podľa ISO. Firma v súčasnej dobe vykonáva ...

Prístrojová technika pre analýzu vody. Prevádzkové prístroje: - koncentrácia kyslíka - pH - ORP - knduktivita - koncentrácia chlóru - koncentrácia ClO2 - koncentrácia ozónu - fotometre: - obsah organických látok - zákal vody - koncentrácia ozónu - prevádzkové snímače - pomocné zariadenia - analyzátorové ...

Služby: - nákup, predaj a montáže vodomerov a meračov tepla - úradné overenie vodomerov a meračov tepla v celom rozsahu - dodávku a montáž termoventilov a pomerových meračov tepla - rozúčtovanie spotreby energií - energetický audit - úpravne vody - spracovanie projektov.

Predaj, maloobchod, e-shop: - motorové, elektrické a ručné náradie, záhradnú techniku a pracovné ochranné pomôcky, obalový materiál, outdoorové oblečenie, diamantové a brúsne nástroje, zváraciu techniku, drogéria..atd.

Výroba a predaj: - limnigrafické laty, - vodočetov. Meranie výšky vodnej hladiny.

Veľkoobchod a maloobchod - homologované vodomery GIOANOLA.

Poradenstvo a konzultácie - energetické preukazy - stavebné výkresy architektonické riešenie stavieb - projektovej dokumentácie, vybavenie stavebného povolenia - stavebný dozor - meranie termokamerou - inžinierska a poradenská činnosť v stavebníctve. Realitná činnosť. Sprostredkovanie obchodu a služieb - predaj poľnohospodárskych ...

Výroba: -ručné náradie -nástroje na ohýbanie, ťahanie a delenie kovov -meradlá, meracie pomôcky. Predaj: -priemyselný, železiarsky tovar -elektro -brúsne, rozbrusovacie kotúče -meracie prístroje -ručné, motorové náradie, nástroje. Poradenstvo v oblasti náradia a nástrojov.

Zatepľovanie fasád, dekoratívne omietky. Čistenie a nátery znečistených omietok. Termografické meranie úniku tepla. Predaj, montáž - plastové, hliníkové a drevené okná a dvere - tieniaca technika - parapety - zimné záhrady - garážové brány sekčné a výklopné.

Služby: - montujeme, predávame a vykonávame servis tepelných zariadení Buderus - dodávame solárne systémy, tepelné čerpadlá a solárne kolektory Viessmann - montáž a plynová inštalácia, podlahové vykurovanie - vykonávame meranie a reguláciu.

Spoločnosť KROPF Solutions je spoľahlivým partnerom v oblasti priemyselnej automatizácie, spracovania a vizualizácie dát. Montáž, údržba, servis - meracia a regulačná technika - systémy receptúr - znázornenie dávkových procesov - systém na riadenie výroby

Pantín s.r.o. je obchodná spoločnosť, ktorá rozšírila v roku 2003 svoju špecializáciu v oblasti elektro aj o priamy dovoz rôznych produktov, predovšetkým drobných domácich spotrebičov.

Meranie pozdĺžnych nerovností na vozovkách. Výskum v strojárstve, stavebníctve a doprave.

Dodávka, montáž, projekcia a opravy všetky meracie a regulačné techniky: -kotolne -výmenníkové stanice -priamo vykurovacie a elektrické podlahové vykurovanie -vzduchotechnické zariadenia -riadiace systémy -elektroinštalácia -meranie spotreby tepla. Výroba: -rozvádzače NN(nízke napätie). Prevádzkareň-sklad:-ulica ...

Výroba a predaj - dochádzkové systémy a hodiny TIMEBOX - časové pečiatky - priemyselné a dielenské hodiny - športové ukazovatele - ukazovatele skóre - reklamné totemy, hodiny, vývesné štíty a efekty - svetelná reklama.

Predaj, oprava, servis: - prístroje Dynisco - meracie snímače, vyhodnocovače - laboratórne prístroje - originálne diely pre vstrekovacie a vytlačovacie stroje