Priemysel sa nezaobíde bez meradiel a regulačnej techniky pre presné a jednoznačné meranie. Medzi túto techniku patria tlakomery, laboratórne a revízne meracie prístroje, hlukomery, otáčkomery, teplomery a snímače teploty aj technika pre meranie vodivosti.

Služby: - vyvažovanie rotačných častí - meranie a analýza vibrácií - ustavovanie strojov laserovou technikou. Predaj a servis diagnostických prístrojov.

Firma Domat Control System s.r.o. bola založená v európskom meradle v roku 2004 pracovníkmi s dlhoročnou praxou v odbore vetrania, vykurovania a klimatizácie. Program spoločnosti je vývoj, výroba, distribúcia a aplikácia komplexných systémov merania a regulácie v oblasti riadenia budov a priemyselných automatizácií. Cieľom spoločnosti je ...

Výroba: - jemná mechanika - ručné meracie prístroje - meracia technika.

Meranie a regulácia. Vývoj, projekt, výroba, poradenstvo, inštalácia, nastavenie, zaškolenie obsluhy: -meracie, regulačné a informačné systémy pre priemysel -riadiace a meracie rozvádzače -programovateľný regulátor RS 04 a 05 -riadenie elektrických udržiavacích pecí -ASŘTP, MaR -informačné systémy.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizácia - tepelné čerpadlá

Predaj, maloobchod: - váhy, - registračné pokladne, - pokladničné tlačiarne, - nárezové stroje, - dotykový terminál, dotykové pokladne, pokladničné systémy, - počítačky bankoviek, - počítačky mincí, - pokladničné zásuvky, - snímače čiarových kódov, - spotrebný materiál, - terminál na zber dát.

Výroba, služby: - kontrolné a meracie systémy - tvorba programov a ich implementácia do primárnych technologických procesov v priemysle

Výroba a predaj meracích nástrojov značky KINEX. Dodávame merítka, kalibre, uholníky, strojné vodováhy, mierky a ostatné meracie nástroje KINEX vrátane kalibrácií. Vyrábame špeciálne meradlá na zákazku. Ponúkame kontinuálny vývoj vo výrobe, reagujúci na aktuálne trendy na trhu, seriózne a bezpečné zázemie pre svojich obchodných partnerov, ...

Práca: -meranie radónu -hydrogeologické -inžiniersko-geologický prieskum -meričské -geodetické.

Revízia elektrických zariadení bez obmedzenia napätia a prostredia, vrátane bleskozvodov. Revízia elektrických spotrebičov a ručného náradia. Termovízne meranie.

Predaj, servis: - analyzačná technika - laboratórna technika

Návrh, dodávka, služby: - riadiace systémy - optimalizácia existujúcich riadiacich systémov - meranie a regulácia

Projekcie, revízie, montáže - elektroinštalácia - meranie a regulácia - automatizácia - zabezpečovacie systémy - ingeligentné systémy budov.

Služby: - kontroly klimatizačných systémov - multifunkčné meranie - meranie hluku - termovízia - spracovávame preukazy energetickej náročnosti budov Projekcia: - vzduchotechnika, klimatizácia - vykurovanie Dodávka, montáž, oprava, servis: - vzduchotechnika - klimatizácia

Predaj, e-shop - náradie - záhradná technika - meracie prístroje - zváracia technika - drevoobrábacie stroje - manipulačná technika.

Dodávka, montáž: - výmenníkové stanice - kotolne - meranie a regulácia

Oprava, servis: - plynové kotly - automatické kotly na pevné palivá - solárne systémy na ohrev vody Návrh, montáž: - regulácia vykurovacích systémov

Maloobchod, predaj: - meracie a skúšobné prístroje - tvrdomery - pružinomery - padostroje - rázové kladivá - rheometre.

Montáž - elektronické zabezpečovacie zariadenie - kamerové systémy - videotelefóny - dochádzkové a prístupové systémy - meranie a regulácia - elektrická požiarna signalizácia. Elektroinštalačné práce.

Výroba, veľkoobchod : rozvádzače: - priemyselné - bytové - meranie a regulácia. Zámočnícka výroba: - oceľoplechové skrine - zákrytové dosky. Montáž: - elektrické inštalácie - hlásiče únikov plynu. Revízia elektro.

Činnosť: - automatizácia a riadenie technologických procesov - meranie a regulácia

Dodávateľ širokého sortimentu nástrojov, náradia a meradiel na kovoobrábanie. Rezné nástroje: -vrtáky, záhlbníky, výhrubníky, frézy, Náradie na upínanie nástrojov. Náradie na upínanie obrobkov. Elektrické ručné náradie. Pneumatické náradie. Meradlá klasické a digitálne: -posuvky, hĺbkomery, výškomery, dutinomery -mikrometre, ...