Priemysel sa nezaobíde bez meradiel a regulačnej techniky pre presné a jednoznačné meranie. Medzi túto techniku patria tlakomery, laboratórne a revízne meracie prístroje, hlukomery, otáčkomery, teplomery a snímače teploty aj technika pre meranie vodivosti.

Vývoj, výroba a predaj elektroniky: - elektronické vážiace a technologické systémy - plošinové váhy, váhy na váženie imobilných klientov, váhy na sledovanie pitného režimu, žeriavové váhy a dynamometre, dynamické nápravové váhy na váženie cestných kolesových vozidiel, váhy s pripojením WiFi, zákazkové systémy - priemyselné atramentové ...

Projekcia, dodávka, montáž, servis: -meracia, riadiaca, regulačná technika -priemyselná automatizácia -meranie spotreby tepla, vody, pary v priemyslu -regulácia vykurovania -meranie spotreby tepla, TÚV a SV v bytoch, rozúčtovanie nákladov.

Projekcia, dodávka aj montáž automatiky (vetranie schodísk, skleníkov, riadenie prevádzky strojov ai.). Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - výroba rozvádzačov NN - realizácia systémov merania a regulácie, priemyselnej automatizácie - montáž anténnych systémov.

Elektroinštalačné práce, elektromontáže - elektrikárske práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémov - montáž systémov merania a regulácie.

Činnosť: - energetické audity - termovízia - preukazy energetickej náročnosti budov (PENB) - poradenstvo využívanie alternatívnych zdrojov energie.

Poskytovanie komplexných služieb v oblasti riadiacich systémov zahŕňajúce ich návrh, dodávku, modernizáciu a servis. Vďaka integrácii našej firmy v spoločenstve INELSEV sme schopní dodávať celé investičné celky.

Kontrola znečisťovania ovzdušia, poradenstvo v energetike, meranie emisií.

Činnosť: - investičná výstavba chemických, strojárskych a potravinárskych závodov Služby: - kompletný inžiniering a všetky stupne projektu vo všetkých profesiách (technológie, strojné, elektro, meranie a regulácia, vzduchotechnika)

Dovoz, oprava, servis, prenájom: - analytická technika Dodávka: - prubířské materiály (olovo, misky) - žíhacie a taviace tégliky - páliace pomôcky Služby: - obchodné, sprostredkovateľské a konzultačné služby

Montáže, inštalácia: - meracia a regulačná technika: - pre novo stavané aj rekonštruované kotolne - pre výmenníkové a odovzdávacie stanice - klimatizačné a vzduchotechnické jednotky. Dodávka, realizácia: - kompletná silnoprúdová elektroinštalácia vrátane rozvádzačov pre kotolne, ale aj pre celé objekty, a to vrátane ...

Farmaceutická spoločnosť - klinické monitorovanie - vedecko-lekárske prekladateľské služby - farmakovigilancia.

Výroba dopravníkov - pásové, modulárne, doštičkové, valčekové, reťazové, závitovkové - zásobníky - trate valčekové, guličkové - váhy, vážiace zariadenia.

Firma J+Z Tachografy ponúka a poskytuje: - predaj, montáž, servis, overenie tachografov KIENZLE a WEEDER-ROOT a digitálnych tachografov SIEMENS-VDO 1381, STONRIDGE SE5000, ACTIA - záručný a pozáručný servis, overovanie tachografov.

Elektroinštalačné práce vrátane projektovania - montáž systémov merania a regulácie.

Dodávka, predaj: -meracie prístroje -kalibračná technika -bezpečnostné riadiace systémy

Výroba prístrojov na sledovanie kvantitatívnych i kvalitatívnych parametrov vody.

Domer: - meranie prietokov kvapalín - vody na čístiarňach odpadových vôd - na potrubiach a otvorených kanáloch - úpravniach vôd - meracia technika FIEDLER. Predaj, montáž: - automatické vzorkovače odpadových vôd ISCO, Simply Samplery.

E-shop - aku, elektrické a ručné náradie - čistiaca technika - meracia technika - pneumatické náradie - zváracia technika - manipulačná technika - tvárniace stroje.

E-shop - nivelačný prístroj optický - meračské pásmo - zvinovacie metre - vodováhy.