Priemysel sa nezaobíde bez meradiel a regulačnej techniky pre presné a jednoznačné meranie. Medzi túto techniku patria tlakomery, laboratórne a revízne meracie prístroje, hlukomery, otáčkomery, teplomery a snímače teploty aj technika pre meranie vodivosti.

Montáž VN, VVN Elektroinštalačné práce Verejné osvetlenie Revízia Meranie a regulácia (MaR) Fotovoltaické elektrárne Murárske a obkladačské práce Drobné stavby Stavebné zámočníctvo Klampiarstvo Predaj, montáž centrálneho vysávača BEAM Náhradné zdroje MOSA

Činnosť: - akustika - stavebná fyzika - geodetické práce - návrhy záhrad.

Technické projektovanie - spracovaním projektovej dokumentácie od štúdií, posudkov, cez územné konanie v odbore technické zariadenie budov TZB - technický dozor.

Služby: -termovízne meranie za použitia termokamery -kontrola tepelnoizolačných vlastností -vyhľadávanie rizikových miest z hľadiska požiarnej bezpečnosti

Predaj, poradenstvo, kalibrácia: - meradlá pre strojárstvo a príbuzné odbory - kalibre Výroba špeciálnych kalibrov podľa výkresu zákazníka.

Dodávka, predaj, poradenstvo - osvetlenie, žiarivkové trubice, LED technológia JUST - optoelektronické meracie prístroje TECHKON.

Špecialista na váhy: - predaj, - servis, - montáž, - opravy. Váhy: - elektronické, - mechanické, - obchodné, - automobilové, - žeriavové.

Meranie radónu v rodinných domoch, komerčných objektoch a objektoch vo verejnom záujme - projektové návrhy protiradónových úprav, protiradónové úpravy objektov všetkých typov, odstraňovanie radónu zo zdrojov pitnej vody, dodatočné protiradónové úpravy, poradenská činnosť, rádiochemické rozbory vody.

Svetový výrobca a dodávateľ merací a regulačnej techniky a integrovaných systémov riadenia. Regulácia a riadenie: -miestne a diaľkové vykurovanie -vetranie a klimatizácia -komplexné riadenie prevádzky budov -optimalizácia energetických systémov.

Ponúka činnosť v týchto odboroch: - návrhové a optimalizačné výpočty - napäťové-deformačné výpočty - dynamická analýza - hodnotenie seizmickej odolnosti - preukazná dokumentácia pre vybrané zariadenia jedarených elektrární.

Predaj a servis elektronickej váh.

Projekcia, realizácia, servis: - vzduchotechnika, klimatizácia - tepelné čerpadlá - vykurovanie - meranie a regulácia.

Predaj, oprava, servis: - váha na alkohol pre inventúry baru

- opravy a nastavenia PVC, ALU, Euro okien a dverí - technické návrhy a riešenia zabezpečenia okien, dverí - výmeny kovania ( Roto, Maco, Winkhaus, Sigenia, Schúco.... ) - opravy elektrických vrátnikov a zámkov ( Abloy, Bera, Eff Eff.... ) - výmeny a nastavenia dverných zatváračov ( Geze, Dorma, Abloy... ) - výmeny chybných skiel ( prasknuté, ...

Obchod s teplomermi, barometrami, vlhkomermi, meteostanicami a iným tovarom, ktorý súvisí s počasím. Historické meteorologické nástroje. METEOshop je špecializovaný obchod na všetok tovar, ktorý nejakým spôsobom súvisí s počasím.

Veľkoobchod, maloobchod: - elektroinštalačný materiál, svietidlá - káble, ističe, stýkače, ovládače - poistky, relé, elektromotory, batérie - priamotopy, motorové spúšťače - rozvádzače, meracie prístroje.

Výroba, servis, opravy, montáže stavby: Výroba betonární -mobilné betonárne -vežové betonárne -horizontálne betonárne -atypické betonárne -špeciálne miesírne Zariadenia na ohrev vody a vykurovanie priestorov -ohrev závesovej vody -prehrievanie kameniva horúcim vzduchom -temperovanie priestoru betonárne Oceľové ...

Komplexné riešenie vykurovania a chladenia. Dodávka, montáž - systémy vykurovania - systémy chladenia - systémy merania a regulácie.

Služby - dodávky komponentov riadiacich a operátorských systémov - dodávky komplexných riešení v oblasti merania a regulácie - dodávky systému pre logistiku výroby.

Dodávka, predaj, oprava, servis, inštalácia, montáž: -prietokomery -hladinomery

Kalibračné centrum, predaj digitálnych váh.

Havarijné systémy v priemyselných prevádzkach - detekcia toxických a výbušných plynov - vyhodnocovanie kolíznych stavov a následné akčné zásahy. Monitorovacie systémy ovzdušia - dodávky meteorologických čidiel a ich kompletizácia - vývoj a výroba samplerov na meranie znečistenia ovzdušia - zrážkomerné stanice pre včasné hlásenia ...

Služby, predaj. Radiačná kontrola: -preprava jadrových materiálov -sústavný dohľad nad radiačnou ochranou dodávateľským spôsobom -poskytnutie osôb so zvláštnou odbornou spôsobilosťou. -meranie radiácie v priestore -meranie radiácie predmetov a materiálov Inžinierske služby: -meranie a regulácia -dodávky systémov pre priemyselnú ...