Priemysel sa nezaobíde bez meradiel a regulačnej techniky pre presné a jednoznačné meranie. Medzi túto techniku patria tlakomery, laboratórne a revízne meracie prístroje, hlukomery, otáčkomery, teplomery a snímače teploty aj technika pre meranie vodivosti.

Veľkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenstvo: - klimatizácia - vzduchové clony - odvlhčovače - meracia a regulačná technika - infračervené halogénové žiariče - tepelné čerpadlá - ohrievače úžitkovej vody.

Montáž a opravy: - vyhradených plynových zariadení - meracie a regulačné techniky.

Vigračná diagnostika - poradenská činnosť v oblasti údržby - meranie a vyhodnocovanie zberu dát - kontrola priechodnosti potrubných rozvodov.

Akreditované laboratórium - meranie. Vizuálna kontrola a triediace práce. Opravy a dokončovacie práce. Montáž dielov.

Služby: - hygienická poradňa - meranie hluku, umelého aj denného osvetlenia a mikroklimatických podmienok.

Pobočka klienta, BYTTHERM, Trutnov. Meranie a regulácia: -tepla. -spotreby vody. -kúrenie. Služby: -rozúčtovanie nákladov.

Služby: - poradenstvo, konzultácie a spracovanie preukazov energetickej náročnosti budov

Dodávky, montáže a servis: - meranie tepla a vody - rozúčtovanie tepla a vody - ekologické kotle ATMOS. - bytové vodomery - merače tepla. Bývame v2KK V Oblúku 583. 3 dni netečie teplá voda. ale pani Kazimourovej tečie av 3+1 tiež. Lístok na teplú vodu čo mi dala do schránky je mi na prd keď to netečie..len studenejšie. Nič sa nedeje ...

Služby: - školenia, revízie, kontroly, servis, opravy - elektrické zariadenia - meranie a regulácia - manipulačné vozíky - zdvíhacie zariadenie - stavebné stroje - tlakové nádoby a kotolne. Školenia: - požiarna ochrana - bezpečnosť práce. KANCELÁRIA OSTROV - CENTRÁLA Krušnohorská 792 Ostrov n/O 36301 e-mail: ...

Služby - diagnostické meranie hluku veľkých elektrických strojov - meranie prašnosti a vibrácií - návrhy a vykonanie úprav na zníženie hluku. Predaj akusticky pohltivých stavebných prvkov - betónové tvarovky, tvárnice.

Služby: - energetický audit - termovízne meranie - výpočet tepelných strát - dotačné poradenstvo. Montáž, inštalácia: - tepelné čerpadlá.

Distribúcia, predaj: - testery na drogy - testery na alkohol. Služby: - testovanie na drogy a alkohol - poradenstvo.

Služby: - energetický audit - preukaz energetickej náročnosti, PENB - projekcia VZT a UT

DODÁVKA, MONTÁŽ, MERANIE, SLUŽBY: -systémy merania a výpočtov tepla -pomerové meranie -komplexné meranie tepla -rozdeľovače nákladov na ústredné vykurovanie -spracovanie rozpočtu nákladov na vykurovanie -rozpočet nákladov na teplú úžitkovú a studenú vodu. Komplexné služby vrátane zhotovenia súhrnných a individuálnych účtu.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MERANIE, SLUŽBY: - systémy merania a výpočtov tepla - komplexné meranie tepla - pomerové meranie - rozdeľovače nákladov na ústredné vykurovanie - spracovanie rozpočtu nákladov na vykurovanie - rozpočet nákladov na teplú úžitkovú a studenú vodu Komplexné služby vrátane zhotovenia súhrnných a individuálnych účtu.

Elektrické regulované pohony a automatizácia. Frekvenčné meniče projektovanie, dodávka, sprevádzkovanie . Riadiace systémy projektovania, dodávka a naprogramovania.

Činnosť: - revízia kotlov - revízia tlakových nádob - meranie ultrazvukom. Predaj: - ultrazvukové merače.

Výroba, montáž: - prietokomery - prístroje na meranie spotreby tepla, studenej a teplej vody v bytoch

Predaj, opravy, montáž - váhy, závažia a metre - zabezpečenie ich ciachovania.

MESING Brno, a.s. dodáva: - meracia technika pre domáci i zahraničný trh - technika pre automobilový, ložiskový, elektrotechnický a plastikársky priemysel - meracie, kontrolné a montážne stanice a linky vrátane programov na zber aj spracovanie dát - dielenské meradlá, kontrolné prípravky, kalibračné meradlá, meracie dotyky a indukčnostné ...

Projekčné a inžinierske služby - spracovanie projektových dokumentácií pre výstavbu - projekty a revízie ČOV, čističky odpadových vôd. Meranie radónu.

Predaj a montáž pomerových meradiel. Služby spojené s odpočítaním tepla.

Výroba, vývoj, projektovanie, skúšky, inštalácia, údržba, opravy, modifikácie a konštrukčné zmeny lietadiel, motorov lietadiel, vrtulí, lietadlových častí a zariadení a leteckých pozemných zariadení

Služby: - termodiagnostika - termovízne diagnostiky a termografie - audity zateplenia