Lekárske zariadenia, ako sú lekárne, ambulancie a klinické pracoviská je potrebné vybaviť funkčným zariadením. Nesmie tu chýbať zdravotnícky nábytok, mikroskopy, laboratórna technika, výdajňa liečiv, vyšetrovacie kreslá, prístroje a ďalšie zariadenie.

Firma CMT CZ s.r.o. vyrába nemocničné a opatrovateľské pomôcky ako sú motorické polohovacie postele pre seniorov, polohovacie posteľ elektrická, zdravotnícke lôžka, rošty a matrace. Vyrábame zdravotné postele do domovov, penziónov, nemocníc, ale aj pre domácu starostlivosť. Zdravotnícke lôžka a rošty vrátane matraca. Naša firma taktiež ...

Predaj ultrazvukové sonografii javia ECHO BLASTER 64 a ECHO BLASTER 128

Výroba: - zdravotnícka technika - chirurgické vybavenie.

Predaj, dodávka, poradenstvo: -Masážne ležadlo -ozónová perličkový kúpeľ, kúpeľ -biotronová lampa.

Zdravotnícka technika: -lůžka a príslušenstvo kovovýroba: -bezpečnostné schránky -reklamní stojany -výroba pre zdravotníctvo. -postele, stolíky, zásteny -POŠTOVNÉ schránky, trezorky.

Predaj spotrebného materiálu a zdravotníckej techniky - kyslíková terapia - odsávacie systémy - injekčné striekačky a ihly - chirurgické materiály - ochranné pomôcky.

-Výroba a opravy zdrojov ionizujúceho žiarenia -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Predaj - lekárske nástroje. Predaj - spotrebný zdravotnícky materiál.

Návrh, realizácia, výroba: - stroje a prístroje pre oblasť priemyslu - zdravotnícke elektronické prístroje - infúzne pumpy na ambulantné použitie - pulzné oxymetre.

Predaj: - kozmetické a lekárske prístroje, technológie pre estetickú medicínu, wellness, beauty štúdia, kozmetické salóny, dermatologické ambulancie, zubné ordinácie a pod.

E-shop: - stomatologický materiál - abutmenty - protetika

Dentálna technika. Zubné súpravy, zubné RTG, zubné lasery, spotrebný materiál.

Vývoj, výroba, predaj, servis: - zdravotnícke prístroje - infúzna technika, - multifunkčné injekčné pumpy, volumetrické pumpy Zákazková výroba na CNC obrábacích centrách - frézovanie - sústruženie

Integrové prenosné kardiovaskulárne laboratórium - privátne ambulantné vyšetrenie.

Predaj - prostriedky zdravotníckej techniky pre rádiodiagnostické pracoviská.

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

Maloobchod, predaj: -diagnostická a sterilizačná technika.

Výroba a vývoj - implantáty pre mikrochirurgiu v otorinolaryngológii

Distribúcia, dodávka: - zdravotnícky spotrebný materiál firmy COOK MEDICAL

Dovoz, distribúcia: -zdravotnícke pomôcky pre odbory plastickej a estetickej chirurgie a korektívna dermatológia. Výroba: -kompresné pooperačné a lymfo bielizeň.

Spracovanie stratégií pre zdravotnícke zariadenia. Školenie zdravotníckych pracovníkov aj manažmentu. Predaj zdravotníckej prístrojovej techniky.

Výroba - prístroje na anestéziológiu, resuscitáciu a intenzívnu starostlivosť.