Laboratórna technika umožňuje ohrevy a chladenie zmesí a roztokov, dávkovanie kvapalín, mechanické operácie, sterilizáciu a presné meranie vďaka kalibrovaným meracím prístrojom. Kúpte preto do svojho laboratória chladničky, kúpele, dávkovače, váhy a pod.

MILCOM servis a.s. ponúka: - predaj, servis a lízing výpočtovej techniky - ekonomický softvér SB KOMPLETER - dodávka lepidiel Jowat - laboratórna technika na kontrolu kvality mlieka, mliečnych výrobkov a ďalších potravinárskych komodít - hygienické potreby pre prvovýrobu mlieka a prevenciu mastitíd - vlhkomery pre obilniny, strukoviny, ...

Laboratórna a zdravotná technika - výroba a servis úpravní vody na báze reverznej osmózy - servis parných a teplovzdušných sterilizátorov.

Distribúcia, dodávka: - diagnostické a medicínske zobrazovacie systémy - denzitometrické prístroje - mamografické prístroje - laboratórna technika - cytologické prístroje.

Výroba, predaj, servis: -automatické vzorkovače vôd*. -laboratórne prístroje

Laboratórna činnosť: - vykonáva základné a špeciálne chemické analýzy rôznych materiálov - voda, krmivá, rastliny, zemina Dodávka: - laboratórne potreby-laboratórne sklo, chemikálie, pomôcky od tuzemských i záhradníckych výrobcov - Lach:ner, Penta, Sigma-Aldrich, Acros, Merck, VWR, Kartell, atď. - bazénová chémia Nákup, ...

Predaj a servis - skúšobné zariadenie pre teplotu VÖTSCH INDUSTRIETECHNIK. Laboratórne zariadenie HERAEUS INSTRUMENT. Testovacie zariadenie s xenónovým žiaričom ATLAS MTT. Skúšobné zariadenie pre teplotu, klímu a škodlivé látky VOTSCH INDUSTRIETECHNIK. Operačné svetlá HERAEUS INSTRUMENT. Servis - operačné svetlá HERAEUS INSTRUMENT.

Predaj, oprava, servis: - zdravotná a laboratórna technika

Predaj produktov pre: - biochémiu - analytickú chémiu - chromatografiu. Predaj laboratórneho vybavenia a literatúry.

Výroba -laboratórne inkubátory a termostaty

Výroba, predaj a servis - odstredivky pre chemický priemysel Predaj a servis - odstredivky pre potravinársky priemysel Výroba - odstredivky pre potravinársky priemysel Predaj - odstredivky (pre farmaceutický, chemický a potravinársky priemysel) Servis - odstredivky (pre farmaceutický, chemický a ...

Vývoj softvéru pre nemocnice a laboratóriá. Predaj a servis zdravotníckej a laboratórnej techniky - prístrojová technika - chirurgické nástroje.

Servis, opravy a predaj: -mikroskopy -kolposkopy -očné prístroje. Dodanie náhradných dielov k optickým prístrojom všetkých druhov a značiek.

Kalibrácia a predaj meradiel - kalibrácia - kalibračné laboratórium - servis a opravy kalibrovaných meradiel

Dodávka - malé a stredne veľké laboratóriá, archivácia riadu, počítanie kolónií.

Oprava, renovácia: - laboratórnych prístrojov

HVM PLASMA, spol. s r.o. pracuje v oblasti PVD (Physical Vapour Deposition) technológie a zariadenia. Nosný program tvorí vývoj, konštrukcia a výroba kľúčových súčastí priemyselných i laboratórnych povlakovacích zariadení, menovite pre magnetrónové naprašovanie a oblúkové naparovanie. Nemenej významné je aj zákazkové povlakovanie týmito metódami ...

Predaj, servis: - analyzačná technika - laboratórna technika

Zabezpečovanie komplexných dodávok: - laboratórnych prístrojov - laboratórnych diagnostík - potravinárskych ingrediencií. Našim zákazníkom ponúkame nasledujúce služby: - technický servis - organizáciu medzilaboratórneho porovnávania skúšok - NIR servis.

Služby: - zámočníctvo - nástrojárstvo - výroba, inštalácia a opravy telekomunikačných zariadení, elektrických strojov a prístrojov.

Sme česká spoločnosť pôsobiaca na domácom i zahraničnom trhu v týchto oblastiach: - laboratórne prístroje - ingrediencie a technologické zariadenia - laboratórna diagnostika.

Dovoz produktov pre vedu, výskum a bežnú laboratórnu prevádzku.