Vyberte si z bohatej ponuky hasiacej techniky a prístrojov a zabezpečte svoj objekt. Hasiace prístroje vodné, penové a snehové, hydrantové systémy, požiarne hadice, protipožiarne upchávky a uzávery či bezpečnostné tabuľky by nemali chýbať v žiadnom objekte

Požiarna ochrana - dokumentácia - školenia - hasiace prístroje a hydranty

- registrovaný poisťovací makléér -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Technicko - organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany

Služby - revízia, servis, oprava: -komplexný servis prostriedkov požiarnej ochrany -požiarna ochrana -bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci -požiarna bezpečnosť stavieb -protipožiarne upchávky a tesnenia -hasiace prístroje, zariadenia. Predaj, eshop: -práškové hasiace prístroje -vodné a penové prístroje -hasiace prístroje ...

Predaj, oprava, servis, revízia: - hasiace prístroje - príslušenstvo k hydrantom Revízia, servis: - hydranty - požiarne upchávky - požiarne klapky, dvere Plnenie CO2 do tlakových fliaš a kyviet.

Služby v oblasti: - bezpečnosť a hygiena práce - požiarna ochrana - školenia BOZP a PO - revízie a kontroly. Prevádzkareň v Kovosteeli.

Hasiace prístroje, hydranty-predaj, servis, opravy, kontroly a revízie. Tlakové skúšky požiarnych hadíc. Kontrola a revízia suchovodov (nezavodnené požiarne potrubie) Dokumentácia a školenie požiarnej ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Poradenstvo v oblasti bezpečnosti práce, požiarnej ochrany, ekológie. Predaj pracovných odevov.

Činnosť: - služby v oblasti požiarnej ochrany, požiarnej prevencie, bezpečnosti práce a revízií požiarno-bezpečnostných zariadení.

Bezpečnosť a ochrana zdravia na stavaničti, pracovisku (BOZP). Požiarna ochrano (PO). Školenie vodičov motorových vozíkov. Technický dozor investora. Čistenie a ochrana fasád, vrátane povrchov stavieb. Preprava nebezpečných látok (ADR).

Servis hasiacich prístrojov a požiarno bezpečnostných zariadení: - kontroly hasiacich prístrojov - revízie a tlakové skúšky - kontrola požiarnych vodovodov - kontrola protipožiarnych klapiek - plnenie CO2.

Revízia, kontroly: - elektro - požiarne zabezpečenie, hydranty, hasiace prístroje - tlakové nádoby - plynové zariadenia - dieselagregátu - regály, regálov

Projektovanie stavieb a odborný dozor v odbore požiarnej bezpečnosti stavieb. Vykonávanie požiarnych upchávok Promat oprávnenou osobou.

Služby: - technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany: - spracovanie dokumentácie požiarno-bezpečnostného riešenia stavieb - spracovanie projektov pre územné a stavebné konanie - posúdenie požiarneho nebezpečenstva - kontrolná činnosť na úseku požiarnej ochrany - spracovanie dokumentácie požiarnej ...

Technická ochrana objektov: - hasiaca technika - hasiace zariadenia. Projekcia, montáž a servis: - sprinklerové hasiace zariadenie (vodné a hmlové (Aquasafe).

Taxislužba. Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany. Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Stabilné hasiace zariadenia (SHZ, sprinklery) - projektovanie, realizácia a servis. Bohaté skúsenosti z oblasti dodávok SHZ zariadení do výroby, skladov, obchodných centier, hypermarketov, administratívnych budov a pod. Firma je nositeľom certifikátu ISO 9001.

Činnosť - požiarna bezpečnosť stavieb.

Ponuka služieb v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti a zdravia pri práci. Dodávky hasiacich prístrojov. Bezpečnosť práce - školenia, dokumentácia. Servis a dodávka vyhradeného požiarneho zabezpečenia pre stavbu, objekt. Požiarna ochrana školenia a dokumentácie. E-shop: -práškové hasiace prístroje -hydrantové systémy -pojazdné hasiace ...

Činnosť: - služby v oblasti požiarnej ochrany, PO a BOZP - revízia hasiacich prístrojov - školenia v oblasti BOZP, PO - elektrorevízia, revízia bleskozvodov.

Služby BOZP a PO - služby spojené s oblasťou bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany - školenie zamestnancov - tvorba dokumentácie - kontrola budov - príprava preventívnych požiarnych hliadok - kontrola hasiacich prístrojov.

Špecializovaná firma, ktorá vykonáva výrobu, modernizáciu, montáž, všetkých požiarnych klapiek, ktoré sú schválené a používané v celej SR. Vykonávame revízie požiarnych klapiek vr. : - opráv a výmen vadných dielov - skúšky funkčnosti PK a ich signalizácia (kontrola je vykonávaná v súlade s pokynmi výrobcu príslušného typu PK) - ...

Výroba: - tkaninové kompenzátory - filtre látkové, vreckové - filtračné hadice a rukávy Oprava, servis: - vzduchotechnika Revízia protipožiarnych klapiek a systémov MaR.

Služby: - inžinierska činnosť - usporiadanie a organizovanie výberových konaní - technický dozor stavebníka - stavebný dozor - koordinátor BOZP na stavenisku

Predaj, servis, revízia hasiacich prístrojov. Predaj: - príslušenstvo hasiacej techniky - príslušenstvo požiarnych vodovodov - hydrantových skríň.