Nakúpte nové aj ojazdené dopravné prostriedky, predovšetkým automobily, motorky, dodávky alebo skútre. Ak potrebujete cestovať aj bez vodičského preukazu, využite železničnú dopravu vlakom, alebo cestnú dopravu pomocou autobusov.

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Autoškola Ponuka služieb pre získanie vodičského oprávnenia skupín A, B, C. Prevádzka autodopravy mikrobusom pre 13 osôb v tuzemsku aj zahraničí.

Predaj a prenájom lodí. Predaj a servis lode LAGOON, zastúpenie pre ČR a SR. Požičovňa a prenájom jachty, plachetnica, katamarány (pre 2-4 osoby, väčšie až pre 12 osôb), riečne lode (po celej Európe), motorové jachty.

Výskum, vývoj, výroba: -systémy pre riadenie leteckej dopravy -podporné systémy pre letiská a pozemné zložky

Dovoz a predaj použitých karavanov z Holandska a Veľkej Británie. Výkup obytných áut a karavanov.

Predaj - autobusy Cestovná kancelária - špecializácia - Chorvátsko, Taliansko Autobusová doprava - vnútroštátne - medzinárodná Dovoz - zájazdové a linkové autobusy

Aeroklub letiska Medlánky: -letecká činnosť -vyhliadkové lety -výcvik pilotov.

Bazár - motorové lode - lodné diely Predaj - náhradné diely na motorové lode Predaj - vodné skútre Servis - motorové lode.

Pilotom na skúšku, vyhliadkové lety. Akcie pre firmy. Lety lietadlami a vrtuľníkmi pre celé SR.

Výhradný zástupca pre motorové lode Elan na území Českej a Slovenskej republiky

Renovácia - historické vozidlá mestskej hromadnej dopravy.