Neváhajte využiť výrobu, predaj a servis plavidiel, ako sú klasické nafukovacie člny, kajaky, ale aj väčšie plavidlá typu motorový čln, plachetnica, remorkér a ďalšie. Náhradné diely pre lode najrôznejších typov môžete kúpiť z prvej ruky priamo od výrobcu.

Prenájom a požičiavanie lodí v rôznych destináciách sveta. Jachtársky Teambuilding.

Zákazková výroba kompozitov - Aplikujeme carbon, kevlar karbón, uhlík, sklolaminát, laminát a iné kompozity. Vyrábame makety, CNC modely, formy, prototypy, závodné lode, tuningové doplnky, carbonové diely a tuningové úpravy, karoséria, kapotáž, dizajnový nábytok, tienidlá, 3D reklama, plastiky, filmové a divadelné kulisy, dekorácie, rekvizity, ...

Oprava, servis: - manipulačná technika a vysokozdvižné vozíky všetkých svetových značiek - hydraulické systémy - riečne plavidlá Výroba: - tlakové hadice Činnosť: - zámočníctvo - kovovýroba

Naše služby: - opravy lodí, hausbotov a plavidiel - inštalácia lodných motorov a prevodoviek, systémov navigačných svetiel - príprava lodí na sezónu, uskladnenie lodí. Požičovňa lodí a plavidiel.

Služby: - prevádzka vodáckeho táboriska - požičovňa lodí, raftov a vodáckeho vybavenia

Paintball. Požičovňa: - lode - vodácke potreby - štvorkolky

Prevádzka a prenájom rekreačných lodí, kapitánske kurzy VMP, lodná doprava, lodná cestovná kancelária.

Maloobchod, predaj, e-shop: -lode -člny -lodné motory

Konštrukcia a výroba lodných plachiet a kĺzavých padákov. Výroba persenikov, vetracích šácht a lazy backov. Dodávky rukávov na spinakrov. Opravy plachiet všetkých druhov a konštrukcií.

Požičovňa lodí a raftov na Vltave, Otave, Lužnici a Sázave. Zaistíme kompletné vodácke služby: dopravu lodí na miesto vyplávania, prepravu osôb, prevoz bagáže, inštruktora, pomoc pri plánovaní trasy, nočné splav Českým Krumlovom.

Prenájom a požičovňa námorných plachetníc a motorových člnov v Chorvátsku.

Prevádzkujeme požičovňu lodí. Ponúkame vodácke potreby. Organizujeme vodácke akcie, letné tábory a festivaly.

Požičovňa: - lode - vodné bicykle, kanoe, surfy - motorové člny, plachetnica

Vodácka požičovňa - vodácke vybavenie - lode, plavidlá - veslá, pádla - kanoe - kajaky - rafty - stany, spacáky, vaky - autopríslušenstvo.

Veľkoobchod, predaj, dovoz: -lodí a príslušenstvo -lodná chémia -polyesterové a epoxidové tmely -lodné farby Výroba: -laminátové diely -lodné diely -laminátové prvky pre kanceláriu, priemysel a stavbu

Požičovňa: - lode, lodí, loď. Vyhliadkové plavby-parník: - plavba trvá cca 50 min Prevádzka v mesiacoch máj-október. Začiatky jázd (plavby) Smotanovo nábrežie.

Prenájom motorových lodí na Baťovom kanáli. Požičovňa lodí. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Technické prehliadky lodí a vývoj satelitných telefónov.

Výroba stužených plastov: - lode - nadstavby, strechy, priečky nákladných a úžitkových automobilov - autodoplnky - kontajnery na vykurovací olej, kade, nádrže - stavebný laminát.

Nákladná doprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 3, 5t - TRANZIT. Stavba podľa výkresov - lode. Predaj a opravy - strojné vozíky. Strojné a stavebné zámočníctvo.

Dovoz lodí pre rýchlostnú kanoistiku.