Nakúpte nové aj ojazdené dopravné prostriedky, predovšetkým automobily, motorky, dodávky alebo skútre. Ak potrebujete cestovať aj bez vodičského preukazu, využite železničnú dopravu vlakom, alebo cestnú dopravu pomocou autobusov.

Paintball. Požičovňa: - lode - vodácke potreby - štvorkolky

Medzi hlavné aktivity spoločnosti VIKO patria: - dovoz a vývoz dopravných prostriedkov (autobusy, trolejbusy) a náhradných dielov k nim. Dovážame a vyvážame: -palivá -ropné produkty -chemikálie

Prevádzka a prenájom rekreačných lodí, kapitánske kurzy VMP, lodná doprava, lodná cestovná kancelária.

Maloobchod, predaj, e-shop: -lode -člny -lodné motory

Výroba: -vlakové interiéry -lietadlové interiéry -prepravné hliníkové kontajnery.

Dodávka: -hasičské automobily. -požiarna technika. Výhradné zastúpenie firiem ROSENBAUER, Bronto Skylift.

Dovoz, predaj a servis vyslobodzovacej a odťahovej techniky - nadstavby a príslušenstvo pre odťahové vozidlá.

Výroba: - automobilové a železničné komponenty

Konštrukcia a výroba lodných plachiet a kĺzavých padákov. Výroba persenikov, vetracích šácht a lazy backov. Dodávky rukávov na spinakrov. Opravy plachiet všetkých druhov a konštrukcií.

Požičovňa lodí a raftov na Vltave, Otave, Lužnici a Sázave. Zaistíme kompletné vodácke služby: dopravu lodí na miesto vyplávania, prepravu osôb, prevoz bagáže, inštruktora, pomoc pri plánovaní trasy, nočné splav Českým Krumlovom.

Prenájom a požičovňa námorných plachetníc a motorových člnov v Chorvátsku.

Prevádzkujeme požičovňu lodí. Ponúkame vodácke potreby. Organizujeme vodácke akcie, letné tábory a festivaly.

Predaj, oprava, servis, prevoz: - obytné prívesy

-Výučba angličtiny -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť

Požičovňa: - lode - vodné bicykle, kanoe, surfy - motorové člny, plachetnica

Predaj: - nové autokaravany, obytné vozidlá, úžitkové vozidlá - nové autá - náhradné diely - autodoplnky. Autorizovaný servis všetkých typov vozidiel: - záručná - pozáručné. Financovanie, lízing, dôvera. Autobazár všetkých značiek. Pneuservis. Karosárske práce. Meranie emisií. Elektrické a elektronické systémy Fiat.

Súkromná letecká spoločnosť, ktorej doménou je prevažne charterová letecká preprava osôb a nákladov a letecký servis s oprávnením pre údržbu lietadiel podľa EASA PART 145. Naša spoločnosť zaisťuje už od roku 2001 na základe prevádzkových povolení nielen letecký servis lietadiel, ale aj charterovú dopravu osôb a nákladov po celej Európe svojou ...

Vodácka požičovňa - vodácke vybavenie - lode, plavidlá - veslá, pádla - kanoe - kajaky - rafty - stany, spacáky, vaky - autopríslušenstvo.

Dodávka náhradných systémov pre električky a trolejbusy, električkové trate a trolejové vedenie. Modernizácia električiek a trolejbusov.

Veľkoobchod, predaj, dovoz: -lodí a príslušenstvo -lodná chémia -polyesterové a epoxidové tmely -lodné farby Výroba: -laminátové diely -lodné diely -laminátové prvky pre kanceláriu, priemysel a stavbu

Požičovňa: - lode, lodí, loď. Vyhliadkové plavby-parník: - plavba trvá cca 50 min Prevádzka v mesiacoch máj-október. Začiatky jázd (plavby) Smotanovo nábrežie.

Sme spoločnosť dlhodobo pôsobiaca na slovenskom trhu, poskytujeme nasledujúce služby: - projekčná činnosť v oblasti koľajových vozidiel, trakčnej energetiky, oznamovacej techniky a energetiky

Prenájom motorových lodí na Baťovom kanáli. Požičovňa lodí. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.