Preprava a manipulácia s materiálmi, súčiastkami a podobným tovarom je pomocou spoľahlivých dopravných a manipulačných zariadení hračka. Využite tieto zariadenia a majte istotu bezproblémovej dopravy a bezpečnej a rýchlej manipulácie.

Predaj, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíkov Hyster - náhradných dielov, doplnkov k vozíkom - školenie vodičov a poradenstvo - technické kontroly a revízie LPG systémov.

Výroba, predaj: -skladovací manipulačné zakladače pre tabuľová skla, sklo -zakladače pre plastové okná -tabulové sklo -Automatický zakladač, automatické zakladače na sklo -ručné, rozbehových zakladač, ručné zakladače na sklo -výklopný polohovacie stôl, stoly na sklo -manipulační prostriedky -kovovýroba -tvarovaný, ohýbanie profilov.

LOGSYS, spol. s r.o., výrobca a dodávateľ: Dopravné, manipulačné a skladovacie technika, dopravníkové technológie pre logistické a distribučné centrá, sklady, expresné balíkovou službu, priemyselné aplikácie (automobilový, strojársky, elektrotechnický, potravinársky, papierenský priemysel a ďalšie), letiská. Dopravníkové systémy zaisťujú ...

Predaj, servis manipulačnej techniky: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíkov Hyster - náhradných dielov, doplnkov k vozíkom. Služby: - školenie vodičov a poradenstvo - technické kontroly a revízie LPG systémov.

Výroba, montáž, opravy: - eskalátory - pojazdné chodníky.

Výroba, dodávka, montáž - dopravníky pásové, vibračné a reťazové Dodávka, montáž - vzduchotechnika, ventilátory - potrubie - filtre

Spoločnosť VZV Kubík vo Vsetíne dlhodobo pôsobí v oblasti predaja a prenájmu nových aj repasovaných vysokozdvižných vozíkov, ručné manipulačnej techniky a príslušenstva. K maximálnej spokojnosti zákazníkom poskytuje servisné a poradenskú činnosť v danej oblasti. Špecializujeme sa na repasované vysokozdvihom značky Clark, Desta, Hyster a ...

Výroba: -automatické baliace stroje potravín -nerezové transportné dopravníky. Výhradné zastúpenie dánskeho výrobcu automatických váh NEWTEC. Predaj: -baliace stroje pre všetky typy balenia potravín.

Veľkoobchodný, maloobchodný predaj, internetový obchod, eshop: - kolesá a kolieska všetkých typov (nábytkové, pre vysoké teploty, polyamidové, gumová ...) - regály - rudlíky - plynové pružiny - vozíky, rudle, plynové pružiny - vzpery, krytky, záslepky, rúčky. Renovujeme kolesá polyuretánom.

Vykonávame čistenie kanalizácie a odpadov v domácnostiach aj verejných priestoroch. Ďalej zaisťujeme kamerové prieskumy kanalizácií. Ponúkame aj inštalatérske a kúrenárske práce.

Internetový e-shop arbex.cz v Žiline Vám ponúka kompletné vybavenie do Vášho skladu, dielne či kancelárie. Vyberať môžete zo širokého sortimentu tovaru - kovové kartotéky - kovový nábytok - vozíky - kancelársky nábytok - dielenský nábytok - manipulácia so sudmi - manipulácia s technickými plynmi - odvíjače baliacej pásky - ...

Kovovýroba, výroba: -manipulační technika: -rudle -vozíky: -nízkozdvižné paletovací, vysokozdvižné, zdvíhacie stoly -plošinové, policové -kolečka: -pojezdová, otočná -vypletená - ráfiky -Kolesá - nafukovacie s pneumatikami.

Predaj, distribúcia dopravné systémy: -válečky pre valčekový a pásový dopravník, valčekové a pásové dopravníky -elektrobubny - pohony pásových dopravníkov (Elektrovalce, bubnový motor) -dopravníky -modul valčekové a pásové dopravníky -automatizace - výrobné linky -regály - spádové regály systém FIFO.

Kovovýroba. Výroba, montáž: - dopravníky, rámy strojov, kapoty - plošiny - stavebného zámočníctvo, oceľové konštrukcie, zábradlia, brány, lávky, mostové dielce a ďalšie konštrukcie. Ďalej disponujeme vybavením pre obrábanie kovov. práca: - povrchová úprava - žiarové zinkovanie, galvanické zinkovanie, úpravy práškovou farbou ...

Výroba, konštrukcia: - zvárané dielce stavebných, obrábacích a iných strojov - formovacia technika - náročné oceľové zvarence - zvárané oceľové konštrukcie. Výroba a montáž dopravnej techniky.

Vákuové zariadenie, zdvihák stenových panelov, otočné zariadenie na strešné panely, teleskopické rameno k vysokozdvižnému vozíku.

Naša spoločnosť Toyota Material Handling CZ s.r.o. sa zaoberá predajom manipulačnej - skladovej techniky. V našej ponuke nájdete vozíky: - paletové - nízkozdvižné - vysokozdvižné (elektrické i spaľovacie) - elektrické zakladače - manuálne - vychystávacie - VNA (pre úzke uličky) - ťahače - prípojné - poloautomatické a regálové ...

Kardex Remstar – líder na trhu v oblasti automatizovaných skladových systémov. Po celom svete sme už úspešne nainštalovali viac ako automatizovaných 140 000 systémov, ktoré boli podľa najnovších požiadaviek trhu prispôsobené potrebám našich zákazníkov. Automatický skladový systém zvýši efektivitu skladu pri vychystávaní objednávok až o 400%. ...