Preprava a manipulácia s materiálmi, súčiastkami a podobným tovarom je pomocou spoľahlivých dopravných a manipulačných zariadení hračka. Využite tieto zariadenia a majte istotu bezproblémovej dopravy a bezpečnej a rýchlej manipulácie.

Zaoberáme sa konštrukciou a výrobou dopravníkov.

Servis a revízia manipulačnej techniky - vysokozdvižné vozíky - skladovacia, stavebná a poľnohospodárska technika. Činnosť - rezanie plazmou - sústruženie - frézovanie - lisovanie hydraulických hadíc.

Predaj, servis, prenájom staršej manipulačnej techniky - bazárové vozíky.

Servis: - vysokozdvižné vozíky - paletizačné vozíky. Výroba: - hydraulické valce.

Výroba: - oceľové konštrukcie - manipulačné dopravníky - textitových lamiel pre vývevy Predaj: - hutnícky materiál - náhradné diely k vývevám

Konštrukcia, výroba, predaj: -vibračné stroje a zariadenia -vibračné triediče, dopravníky, rošty, podávače -vibračná technika.

Predávame paletové vozíky, ručné vysokozdvižné vozíky a ďalšiu skladovú techniku potrebnú na manipuláciu s materiálom uloženým na euro paletách. K našej silnej stránke patrí najmä ponuka paletových vozíkov, kde štandardný paletový vozík ponúkame za veľmi prijateľné ceny. Všetky stroje máme v našom sklade v Králikoch, kde nás môžete navštíviť a ...

-Konštrukcia prototypových strojov a zariadení v oblasti manipulačnej techniky, montážnej techniky av oblasti ďalších príbuzných odborov. Zaistenie výroby a uvedenie strojov do prevádzky je samozrejmosťou.

Služby: - školenie obsluhy manipulačných vozíkov - technické revízie manipulačných vozíkov - revízia plynových zariadení - revízia zemných strojov

Oprava, servis, GO: - vysokozdvižné vozíky - motory PERKINS, E 514, ZETOR - paletových vozíkov.

Výroba - trieskové dopravníky Výroba - trieskové hospodárstvo dopravná a filtračná technika pre triesky - spojky - brzdyprototypová výroba Výroba - zariadenie na vyrovnávanie plechov Predaj - čerpacia technika Výroba - zariadenie na filtráciu a úpravu vzduchu

Obchodná činnosť v strojárstve. Predaj: -stroje na spracovanie a manipulácia s drevom-guľatinou -podávače, dopravníky, sušiace bubny, triediče. Projekcia: -strojárenská.

Predaj, bazár, oprava, servis: - manipulačná technika - vysokozdvižné vozíky - školiace stredisko.

Doprava, triedenie tovaru: - na paletách - zasielateľské centrá - triediace zariadenie - zariadenie pre vnútropodnikovú dopravu - dopravné systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravných zariadení. Projektovanie a výroba dopravníkov. Výroba súčastí dopravníkov.

Opravy, servis, predaj, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulačná technika. Predaj: - náhradné diely. Vykonávanie prestavby na plyn. Revízia plynu a technickej kontroly.

Dodávka a NONSTOP servis dopravných pásov: - inšpekčná a poradenská činnosť - montáž dopravných pásov

Školenie vodičov VZV a technickej kontroly VZV Školenie vodičov VZV Technické kontroly VZV Revízia tlakových nádob, kotlov a odborné prehliadky kotolní. Revízia a školenia.

Predaj, servis, e-shop - autotechnika - elektrické náradie - strojné vybavenie - manipulačná technika - kovoobrábacie stroje - vzduchotechnika.

Kovovýroba. Výroba - oceľové konštrukcie - nádrže - odpadové, skladové aj obytné kontajnery - dopravníky.

Výroba: - drôtené dopravné pásy na všetky účely použitia, strojárstvo, sklárne, pekárne, kováčne, kaliarne... - rebierkové a lisované pletivo - pletivo v rámoch.

Predaj, oprava, servis: - prídavné zariadenia vysokozdvižných vozíkov

Bazár - vysokozdvižné vozíky - manipulačná technika Predaj - manipulačná technika - vysokozdvižné vozíky Prenájom - vysokozdvižné vozíky - prenájom - požičovňa - náhradné diely (batérie, pneumatiky vrátane prelisovania, nosné vidly) - prídavné zariadenia na vysokozdvižné vozíky Servis - vysokozdvižné vozíky - ...

Výroba, servis: - dopravníky - technologické zariadenia pre kameňolomy, pieskovne - technologické zariadenia pre cukrovary Služby: - delenie materiálov - lisovanie - zváranie.