Využite širokú ponuku stacionárnych či mobilných kompresorových staníc. Ponuka zahŕňa dentálne, bezolejové, olejové, odhlučnené, potravinárske, prídavné, skrutkové a vertikálne kompresory, vrátane všetkého príslušenstva.

Návrh, montáž, servis: -tepelné čerpadlá -klimatizácia -radiátorové, podlahové, nástenné kúrenie -stropní kúrenie, chladenie -chladič, mraziace zariadenia ai.

Spoločnosť MIRAI INTEX s.r.o. z Brna sa zameriava na vývoj a výrobu turbokompresorov.

Firma so špecializáciou na realizáciu fotovoltaických elektrární na kľúč, tepelných čerpadiel, elektro dobíjacích staníc. pomoc so získaním dotácií.

Pracujeme predovšetkým v odbore čerpacej techniky, rozvodu vody a čistenie odpadových vôd. Poskytujeme komplexný servis vo vodohospodárstve a priemyslu. Hravo sa pohybujeme na poli technologických celkov, ale aj predaja produktov pre opravárenstvo čerpadiel a iných strojov a v neposlednom rade aj v predaji priemyselných armatúr. Poskytujeme ...

Naša firma vykonáva práce v rozvodoch elektriny, vody, plynu a kúrenia. Všetky práce spojené so sieťami. Vykonávame aj priemyselné rozvody plynu. Obráťte sa na nás s požiadavkou, radi vám pomôžeme. Práce vykonávame v okresoch Nymburk a Lysá nad Labem.

Sme špecialisti na klimatizačné zariadenia. Pre svojich zákazníkov zabezpečujeme dodávky a montáže klimatizáciou. Súčasťou nášho zamerania sú tiež tepelné čerpadlá.

KLÍMA BLAŽIEK, s.r.o. - Už cez 15 rokov zaisťujeme kompletnú realizáciu a servis klimatizácií, vzduchotechniky, tepelných čerpadiel i bazénových čerpadiel! Všetky práce vykonávame precízne as kompletným servisom!

Autorizovaný predaj, servis, požičovňa: - stavebné stroje - diamantové kotúče, stolové píly - rezače škár NORTON Clipper - vibračné pechy a dosky Atlas Copco DYNAPAC - elektrocentrály - ATS záložné zdroje HONDA, MEDVED - mobilné kompresory a generátory Atlas Copco - kladivá Milwaukee KANGO - rozbrusovacie píly a jadrové vŕtanie ...

Špecializovaný maloobchod na predaj kotlov, radiátorov, ohrievačov vody, čerpadiel, materiálov na rozvody odpadov, plynu, sanitárnej keramiky, sprchovacích kútov, vaní, vodovodných batérií, kúpeľňových doplnkov a obkladov a dlažieb. Realizácia kúpeľní, kúrenie.

Spoločnosť ALPEXKLIMA s.r.o. sa zameriava na montáž a opravy chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel.

Dodávka, montáž: - úsporné systémy vykurovania - tepelné čerpadlá - solárne systémy - podlahové vykurovanie.

Montáž, servis: -chladič a klimatizačná technika -tepelné čerpadla.

montáž: -priemyselné zariadení budov v obore voda-plyn-kúrenie: -ústřední vykurovanie -rozvody -technických plynov, chladu, stlačeného vzduchu -zdravoinstalace -plynoinstalace -vzduchotechnika, klimatizácia. Servis, oprava: -plynová zariadení. Výstavba, rekonštrukcia: -kotelny -výměníkové stanice ...

Stavebné a obchodná činnosť Montáže rozvodov: - kúrenie, voda, zemný plyn - domové prípojky, kotolne bez obmedzenia výkonu - strednotlakové rozvody, propán bután: - inštalácia nádrží, podlahové vykurovanie, kotolne - rozvody v plastoch a medi predaj: - inštalačný materiál - kotly všetkých značiek. - dealer K.T.O.PLASTY (KTO) ...