Využite širokú ponuku stacionárnych či mobilných kompresorových staníc. Ponuka zahŕňa dentálne, bezolejové, olejové, odhlučnené, potravinárske, prídavné, skrutkové a vertikálne kompresory, vrátane všetkého príslušenstva.

Servis a montáž klimatizácie a tepelných čerpadiel.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlhodobo a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá disponuje: - vysoko motivovaným kolektívom odborných pracovníkov - vlastnými výrobnými kapacitami - skladovacími priestormi - predajnými pobočkami po celej Českej republike aj na Slovensku.

Komplexná dodávka, oprava, servis, montáž: -klimatizačné systémy a tepelná čerpadlá.

Veľkoobchod, predaj, oprava, servis, montáž, inštalácia: - klimatizácia LG Electronics, Midea - klimatizácia do kancelárskych a bytových priestorov, servery, ústredne - domáce chladenie a klimatizácia - bazénové odvlhčovače - bazénové čerpadlá

Veľkoobchod, predaj, oprava, servis, montáž, inštalácia: - klimatizácia LG Electronics, Midea - klimatizácia do kancelárskych a bytových priestorov, servery, ústredne - domáce chladenie a klimatizácia - bazénové odvlhčovače - bazénové čerpadlá

Revízia - VTZ vyhradené technické zariadenia - UTZ ultrazvukové zariadenia Dodávka - kompresorová technika

Dodávka. predaj - vysokotlakové čerpadlá a zariadenia. Servis - vysokotlakové čerpadlá a zariadenia.

Veľkoobchod: - voda - kúrenie - plyn - čerpadlá.

Dodávateľ: - tepelné čerpadlá (alternatívne zdroje, teplo z okolia) - solárny ohrev (slnečná energia, vákuové kolektory).

Predaj, internetový predaj, e-shop s elektronikou. Tepelné čerpadlá, chytré telefóny, čítačky kníh.

Záložné zdroje pre obehové čerpadlá, náhradné zdroje pre obehové čerpadlá, ku kotlu, kachliam či krbu. Ďalej trampolíny pre deti i dospelých, sedacie vaky a vrecia.

Predaj -sériové a zákazkové hydraulické valce, piestnice -hydraulické rozvádzače, čerpadlá, pumpy -agregáty, hydromotory -rúrky aj honované, hadice, šróbenie -chrómované piestne tyče.

Spoločnosť Styrola a.s. sa zameriava na predaj a servis tepelných čerpadiel nielen pre panelové domy. Predaj, montáž, projekcia, servis: - tepelné vnútorné čerpadlá pre panelové a bytové domy - tepelné čerpadlá vzduch - voda - odborný servis a kontrola tepelných čerpadiel, dezinfekcia TÚV - servis spojený s vyúčtovaním - projekcia - ...

Oprava a predaj čerpadiel. Produkty: -domáca vodáreň -priemyselné čerpadlá -vodárenské čerpadlá -ponorná kalová -teplovodné -bazénové čerpadlá -príslušenstvo -hadica -ventily -spojky BKN, LKN, LKR -ložiská, gufera.

Montáže - tepelné čerpadlá Montáže - klimatizácia Montáže - vzduchotechnika

Značková čerpacia technika pre domácnosť a záhradu: -domáce vodárne -čerpadlá odstredivé -drenážna -kalová -tlaková ponorná -obehová -s benzínovým pohonom -fontánová -filtrácia do jazierok aj bazénov.