Využite širokú ponuku stacionárnych či mobilných kompresorových staníc. Ponuka zahŕňa dentálne, bezolejové, olejové, odhlučnené, potravinárske, prídavné, skrutkové a vertikálne kompresory, vrátane všetkého príslušenstva.

Predaj: - elektromotory tuzemských výrobcov - kalové a obehové čerpadlá - elektrické ručné náradie. Opravy: - elektromotory.

kompletná dodávka a montáž: -priemyselného chladenia -stavba chladiacich a mraziacich boxov -chladenie kvapalín -monitorovanie chladiacich priestorov cez sieť či modul GSM -záznamníky teplôt -servis autoklimatizáciou -technológia sušiarní dreva -dodávky gastrozariadenia -tepelné čerpadlá -klimatizácia.

Predaj, projekcia, montáž, revízia, servis: - kotly - ohrievače - radiátory - bojlery - vodárne - čerpadlá - vodovodné batérie - sanitárna keramika - vane.

Čistenie vrtov a studní. Servis a opravy čerpadiel. Bezkonkurenčné ceny.

Predaj a servis - solárne systémy - odborný dodávateľ programu ZELENÁ ÚSPORÁM Predaj a servis - tepelné čerpadlá - odborný dodávateľ programu ZELENÁ ÚSPORÁM Predaj - centrálne vysávače Vodoinštalačná práca

Tepelné čerpadlá. Solárne systémy. Fotovoltaika. Vykurovanie. Klimatizácia. Rekuperácia.

Studniar: - vŕtané studne - všetky druhy podložia - vŕtanie v ťažko prístupnom teréne - použité materiály s atestom na pitnú vodu - čerpadlá-predaj, dodávka, montáž, inštalácia - inštalatérske práce - vybavenie stavebného povolenia - tepelné čerpadlá - technologické vrty - zemné sondy. Prevádzkareň: - Priečna 3 - ...

Montáž, opravy a rekonštrukcia: - chladiace zariadenia a tepelných čerpadiel.

Zaoberáme sa vybavovaním dotácií z programu Zelená úsporám a ponúkame predaj, inštaláciu a servis tepelných čerpadiel značky Master Therm.

Konštrukčná, poradenská a dodávateľská činnosť v strojárstve a vodnom hospodárstve.

Oprava a servis: -elektromotory do 100kW -prevíjanie do 24 hodín -transformátory, nabíjačky akumulátorov -elektrohydraulické motory ELHY -kosačky -elektrické ručné náradie NAREX, EINHELL: -vŕtačky, brúsky, závitorezy, elektrické kladivá, elektrické pílky -čerpadlá SIGMA ...

Elektroinštalácia Dodávka - podlahové vykurovanie EKOHEAT - podlahové kúrenie DEVI a RAYCHEM Dodávka - anhydritové liate podlahy

Predaj - turbodúchadlá pre osobné, dodávkové a nákladné vozidlá - klimakompresory Opravy - klimakompresory Servis, repase - turbodúchadlá pre dodávkové a nákladné vozypravy - vstrekovacie čerpadlá BOSH - turbodúchadlá pre osobné automobilypravy - turbodúchadlá pre stavebnú mechanizáciu

Spoločnosť Flowservice s.r.o. je inžinierska a montážna firma, ktorá si kladie za cieľ poskytovať svojim klientom komplexné služby a to najmä v oblasti priemyselného čerpania a dávkovania kvapalín.

Výroba, dodávky a montáž vzduchotechniky a vzduchových filtrov.

Výroba, predaj, servis, opravy - priemyselné armatúry - čerpadlá - vodomery - uzatváracie klapky a ventily

Poradenstvo v oblasti úspor energií, pomocou nových technológií. Zameriavame sa hlavne na vykurovanie a ohrev vody. Pomoc s výberom vhodných riešení pre RD aj firmy. Stránky zamerané na analýzu zdrojov a poradenstvo pri výbere vhodných a úsporných technológií. Ucelený prehľad o dostupných technológiách pre úsporu energií a nových trendoch v ...

Predaj: - drobné armatúry Sigma - poisťovacie a redukčné ventily - stavebnicové regulačné ventily - zákopové súpravy - čerpadlá a čerpacia technika - meracia a regulačná technika.

Naše služby: - opravy a prevíjanie elektromotorov - opravy čerpadiel.

Výroba, predaj: - spotrebné čerpadlá - domáce vodárne - vodárenské čerpacie stanice - samonasávacie čerpadlá - čerpadlá na čerpanie horľavín. - ponorné a kalové čerpadlá - závlahové agregáty.

Vykonávame montáž a servis klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Predaj, inštalácia, montáže, servis, opravy: - klimatizácia - priemyselné chladenie - tepelné čerpadlá. Služby: -plnenie - propán butánovej fľaše.

Servis a montáž klimatizácie a tepelných čerpadiel.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlhodobo a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá disponuje: - vysoko motivovaným kolektívom odborných pracovníkov - vlastnými výrobnými kapacitami - skladovacími priestormi - predajnými pobočkami po celej Českej republike aj na Slovensku.

Komplexná dodávka, oprava, servis, montáž: -klimatizačné systémy a tepelná čerpadlá.