Využite širokú ponuku stacionárnych či mobilných kompresorových staníc. Ponuka zahŕňa dentálne, bezolejové, olejové, odhlučnené, potravinárske, prídavné, skrutkové a vertikálne kompresory, vrátane všetkého príslušenstva.

Autorizovaný servis čerpadiel DELPHI, LUCAS Servis: -rotačná mechanická vstrekovacia čerpadlá značiek DELPHI, LUCAS, ROTODIESEL a CAV* -opravy sa vzťahujú na základné typové rady DPA*, DPC*, DPCN -pre značku Ford prevádzame kompletný servis vrátane numericky riadených čerpadiel DPCN a elektronického čerpadlá LUCAS - ...

Výroba, predaj, servis, opravy: -vzduchové kompresory -skrutkové kompresory ATMOS -turbokompresory Cameron Compression Systems -motorgenerátory (generátory) ATMOS -záložné zdroje elektrickej energie -kondenzačné adsorpčné a membránové sušičky stlačeného vzduchu -odlučovače a filtre -tlakové nádoby.

Veľkoobchod, maloobchod: -plastové rozvody EKOPLASTIK -potreby pre inštalatérov, kúrenárov. Inštalatérstvo: -montáž rozvodov teplej a studenej vody -plasty -meď*.

Vývoj, projekcia, dodávky a servis zariadení s čerpadlami. Spektrum činností: -projekcie a dodávky čerpacích a hydraulických systémov -vodné hospodárstvo priemyselných podnikov -ostrek okujú.

Inštalatér, vodo topo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - montáže a opravy rozvodov - dodávky a montáže tepelných čerpadiel a riadeného vetrania - montáže a výmeny kotlov.

Predaj, servis: -tepelné čerpadlá -solárne systémy -zásobníkové ohrievače -akumulačné nádrže -vetranie s rekuperáciou tepla -termostaty, ventily -rúrky na oddymenie plynových kotlov -teplomery, manometre -regulátory ťahu pre kotly, horáky.

Predaj ručného aj elektrického náradia, zváracej techniky a ostatného sortimentu strojárskeho charakteru. Ponuka priemyselnej chémie, zváracích zdrojov, vzduchotechniky, ochranných pomôcok, meradiel, brusiva či autogénnej techniky.

Vývoj, výroba, predaj a servis: - dúchadlá Roots - kompresory.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá

Predaj, požičovňa, servis: -pneumatické náradie-INGERSOLL-RAND, SCHNEIDER -elektrické náradie - NAREX, MAKITA, METABO, HITASCHI, DEWALT -ručné náradie - TONA, STANLEY, KNIPEX, KENNEDY -kompresory SCHNEIDER -zváracia technika ESAB -vysokotlakové čistiace zariadenie KÄRCHER -priemyselné vysávače -brusivo -miešanie farieb (farby) ...

Strojová a zámočnícka výroba: -stavebná konštrukcia. Predaj, e-shop -drevoobrábacie stroje -ručné elektrické náradie -kompresory -brúsne pásy -spojovací materiál -nábytkové kovanie -lepidlá, laky, tmely. Požičovňa náradia a strojov

Klimatizácia Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel

Predaj, servis: - ručné náradie - kľúče, gola sady - skrutkovače, dláta - imbus a torx kľúče - spojovacie materiály - kotvy - trhacie a maticové nity - hmoždinky - montážne prvky - skrutky - servisná a stavebná chémia - elektro, pneu a akku náradie - teplovzdušné pištole, skúšačky - kompresory a všetky komponenty pre ...

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - profesionálna čistiaca technika Kärcher - zametacie a sacie stroje, vysávače - vysokotlakové čistiace a umývacie stroje - príslušenstvo a čistiace prostriedky. - vysokotlakové čerpadlá INTERPUMP a PRATISSOLI - MISTING zvlhčovanie a ochladzovanie vzduchu vodnou hmlou - priemyselné ohrievače ...

Firma Ledocom, spol. s r. o. vznikla v roku 1997 ako servisno-obchodná organizácia v oblasti chladiarenskej, klimatizačnej techniky a tepelných čerpadiel. Už od svojho vzniku nastúpila progresívnu cestu zameranú na ekologicky šetrné technológie.

Služby: - servis, montáž, predaj tepelných čerpadiel - inštalatérske aj kúrenárske práce

Verder ponúka riešenie výrobnej technológie v oblastiach: - čerpadlá a čerpacie zariadenia - čerpacie systémy - príslušenstvo čerpacích zariadení - servis produktov - aplikačné znalosti a poradenstvo Vytvárame dlhodobé partnerské vzťahy na základe vzájomnej dôvery a rešpektu nielen s našimi zákazníkmi, ale aj s dodávateľmi.

Železiarstvo. Maloobchod, predaj: - náradie - záhradná technika - kompresory - domáce potreby.

Dodávka: - tepelné čerpadlá vzduch-voda Hotjet a Master Therm pre - solárny ohrev vody pre rodinné domy, chaty.

Predaj súčiastok: - mechanické upchávky, rotačné prívody, vzduchom a olejom ovládané spojky/brzdy, polotovary z technických plastov. Opravy mechanických upchávok, čerpadiel a ďalších zariadení výroba dielov (hriadele, puzdrá atď) z nerezu.

Servis a údržba čerpacích staníc.

Inštalatér, inštalatérstvo - vodoinštaltérske práce - kúrenárske práce - nonstop havarijná služba - voda, kúrenie, kanlizácia - rekonštrukcia bytových jadier - montáž tepelných čerpadiel.

Návrh, dodávka, oprava, servis: - hydraulické zariadenia, systémy - čerpadlá - hydromotory - rozvádzače - ventily - valce - filtre Výroba: - valce - hydraulické bloky - hydraulické agregáty - potrubie

Naša firma sa špecializuje na chladiace a klimatizačné jednotky a tepelné čerpadlá. Medzi naše služby patria najmä montáže klimatizácií a tepelných čerpadiel, servis klimatizácií a tepelných čerpadiel. Kontaktujte nás pre vysoko kvalitné klimatizácie Toshiba. Ku každej objednávke pristupujeme individuálne, s maximálnou ústretovosťou a ...

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj čerpacej techniky pre komerčné a priemyselné použitie: - EASY PUMP - SAER - KERSELF - HORN Záhradná a závlahová technika GARDENA.