Využite širokú ponuku stacionárnych či mobilných kompresorových staníc. Ponuka zahŕňa dentálne, bezolejové, olejové, odhlučnené, potravinárske, prídavné, skrutkové a vertikálne kompresory, vrátane všetkého príslušenstva.

Činnosť, montáž - liate podlahy - podlahové kúrenie - tepelné čerpadlá.

Oprava, servis: - elektromotory - el. zariadenie alternátorov - štartéry - cievky - čerpadlá

Maloobchod, predaj, opravy: -vodárne -horizontálne čerpadlá -ponorné čerpadlá tlakové a kalové -teplovodné čerpadlá -tlakové nádoby -hadica.

Spoločnosť AISIN EUROPE MANUFACTURING SLOVAKIA s.r.o. sa zameriava na výrobu a dodávku automobilových komponentov a motorových dielov. Pôsobíme ako dodávateľ pre európskych aj japonských výrobcov automobilov, naša ponuka výrobkov je široká, distribuujeme napr. kryty rozvodových reťazí (remeňov), kryty hláv valcov, kľukové skrine, olejové panvice, ...

Služby: - opravy a prevíjanie elektromotorov - navíjanie cievok - opravy čerpadiel

Predaj, montáž a servis tepelných čerpadiel. Švédske tepelné čerpadlá IVT Varianty tepelných čerpadiel: Tepelné čerpadlo zem / voda - plocha Tepelné čerpadlo voda / voda Tepelné čerpadlo vzduch / vzduch Tepelné čerpadlo vzduch/voda Solárne systémy Systémy vykurovania Projekcia: Návrh vykurovacej sústavy Vrtné práce

Nosným programom spoločnosti Arpoko, s.r.o. sú opravy a servis kotlov 1. až 4. triedy, poistných ventilov, vyhradených tlakových zariadení, výmenníkových staníc a všetkých typov priemyselných armatúr. Ďalej vykonávame dodávky a výstavbu kotolných systémov a celkov odovzdávacích staníc. Výrobný program našej firmy je zameraný na výrobu atypických ...

Výroba, montáž: - tepelné čerpadlá - špeciálne chladiace systémy

Dodávka, montáž: - čerpacia technika, sústroje do čerpacích nádrží tlakovej kanalizácie.

Autorizovaný predaj, e-shop, servis: - záhradná technika zn. AL-KO - kosačky - vertikutátory, krovinorezy, drviče - motorové píly - snehové frézy - čerpadlá, domáce vodárne - bazénová chémia, príslušenstvo.

Dodávka - čerpacia technika - technologické celky. Marketingové služby - marketingové poradenstvo.

Projektovanie a vykonávanie prác v oblasti: - voda a kanalizácia - kúrenie. Montáž: - plynové kotly - kogeneračné jednotky - tepelné čerpadlá - elektrokotla.

Predaj, e-shop - kompresory - agregáty - elektromotory - filtre.

ToBig náradie je predajňa s náradím pre firmy, remeselníkov i domácich majstrov v Opave. Zameriavame sa na predaj ručného elektrického náradia, spojovacieho materiálu, sku náradia, brusiva a ďalšieho kvalitného náradia spoľahlivých značiek ako je napríklad Metabo. Na našich stránkach nájdete rôzne prospekty a výhodné akcie. Ponúkame Vám všetko ...

Opravy komponentov (blokov) všetkých typov skrutkových kompresorov. Predaj a servis kompresorov BOGE Servis kompresorov ATMOS, ORLÍK Servis a oprava výmenným spôsobom kompresorov ORLÍK. Dodávky repasovaných kompresorov ČKD Praha a ČKD Žandov. Zaistenie a dodávku náhradných dielov pre kompresory výroby ČKD Praha. .

Potrebujete zapožičať stavebné stroje, brúsky či čerpadlá? Prevádzkujeme požičovňu stavebných strojov a záhradnej techniky. Medzi naše služby patrí servis strojov, pred kolaudačné upratovacie práce, jadrové vŕtanie. Ponúkame na prenájom brúsky a čerpadla.

Predaj, servis a požičovňa kompresorov, pneumatického náradia a vykurovacích, odvlhčovacích a klimatizačných zariadení. Montáže rozvodov stlačeného vzduchu. Úprava stlačeného vzduchu, pneumatické prvky, automatizácia, armatúry. Výroba tlakových hadíc.

Distribúcia, predaj, servis, požičovňa: - striekacie zariadenie, technika značky WAGNER. Autorizovaný distribútor pre Českú republiku.

Predaj, montáže, inštalácia, oprava, servis. - tepelné čerpadlá - solárne systémy, solárne kolektory - podlahové kúrenie - bazény a príslušenstvo. Vybavenie dotácií z programu Zelená úsporám.

Spoločnosť APACHE - EKO, s.r.o. sa zameriava na služby spojené s dodávkou, montážou a servisom klimatizácií a tepelných čerpadiel značky Toshiba.

Dodávka, montáž: - komerčné chladenie - klimatizácia - tepelné čerpadlá Práca: - vodoinštalačný - kúrenárske - plynoinštalácia

Podlahové vykurovanie, telelné čerpadlá Revel-PEX

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - odvlhčovače

Export - strojárske výrobky a technológie - technologické celky - výrobné linky - priemyselné čerpadlá.

Predaj, montáž, oprava, servis: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - priemyselné a potravinárske chladenie