Využite širokú ponuku stacionárnych či mobilných kompresorových staníc. Ponuka zahŕňa dentálne, bezolejové, olejové, odhlučnené, potravinárske, prídavné, skrutkové a vertikálne kompresory, vrátane všetkého príslušenstva.

Inštalácia kúrenia, vody, kanalizácie, tepelných čerpadiel, inštalácia bazénových technológií, rozvody centrálnych vysávačov, prehliadky kamerovým systémom pri poruchách potrubia.

Na tepelné čerpadlá, jadrové vŕtanie, kúrenie, vodu a plyn sa zameriava firma Ondřej Nemec zo Žďáru nad Sázavou. Už s dlhoročnou tradíciou poskytuje montážne a poradenské služby na profesionálnej úrovni.

Firma Clima Bohemia s.r.o z Červeného Kostelca zaisťuje technickú podporu a inštaláciu tepelných čerpadiel, klimatizácií a solárnych panelov. Zaisťujeme montáž obnoviteľných zdrojov energie, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou úsporného bývania v rodinných a bytových domoch, ako aj v priemyselnej výstavbe. Súčasťou služieb sú dodávky, montáže, ...

Inštalácia: - tepelné čerpadlá a solárne systémy. Administrácia dotácie. Kominické služby

Vykonáva vodoinštalačné, montážne, kúrenárske a plynoinštalačné práce. montáž tepelných čerpadiel, klimatizácie a rekuperačného vetrania

Predaj, montáž, servis a revízia kotlov a tepelných čerpadiel. Pomoc s vybavením dotácie na kotol alebo tepelné čerpadlo.

Predaj, servis: - kompresory - generátory - elektrocentrály - ľahká hutniaca technika - demolačné zariadenie - vibračné technika - úprava betónu - čerpadlá - priemyselné pneumatické náradie - rozvody vzduchu - vysokotlaková technika - miešacie technika - elektrocentrály.

Vykonávame kompletné inštalatérske a kúrenárske práce. Zabezpečujeme montáž vzduchotechniky či rekuperácia, tepelných čerpadiel, solárnych systémov a automatických kotlov. Ďalej zabezpečujeme montáž MaR systému v oblasti vykurovania.

Veľkoobchod a maloobchod v oblasti ložiskovej produkcie a práce so stlačeným vzduchom. Prevažne sa zameriavame na export týchto produktov.

Dodávka, montáž: - klimatizácia - vzduchotechnika - chladenie - tepelné čerpadlá

Dodávka, montáž, servis: - tepelné čerpadlá

Komplexné práca pre bytové domy, priemyselné stavby, výrobné haly v odboroch ZTI (voda-kanalizácia-plyn) a ÚK (vykurovacie systémy), chladenie (chladiace systémy). Dodávka, predaj, montáž: - plynové kotly zn. DeDietrich - tepelné čerpadlá zn. Stiebel Eltron. Kotolne, energetická priemyselné zariadenia: - výstavba a rekonštrukcia ...

Výroba a montáž - tepelné a bazénové výmenníky montáž - tepelné čerpadlá zámočníctvo Výroba a montáž - nerezové nádrže

Firma Josef Navrátil so sídlom v obci Oponešice v okrese Třebíč sa zaoberá všetkými plynárskymi prácami, vrátane kúrenárskych prác, revízie plynových zariadení a tiež montážou a servisom tepelnej techniky. Všetky zákazky dodávame kompletne na kľúč. Ponúkame napr. predaj a montáž nových kondenzačných kotlov a tepelných čerpadiel. Vykonávame tiež ...

Generálne opravy, repasovanie, repase, predaj: -priemyselné armatúry, priemyselných armatúr: -šupátka -ventily - uzatváracie, poistné, redukčné, s elektroovládaním -klapka spätná -odvádzače kondenzátov -čerpadiel WILO.

Klima Zlín: -klimatizácia -tepelné čerpadlá -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboprúd -centrálna vysávača.

Predaj, oprava, servis: - elektromotory - elektromechanické pohony - servis NAREX - predaj a servis čerpadiel. Oprava, servis: - domáce elektrospotrebiče.

Firma Karel Benda so sídlom v Prahe Krči sa zaoberá kompletnými kúrenárskymi a inštalatérskymi prácami a tiež drobnými opravami a realizáciou havárií. Našou ďalšou činnosťou sú montáže a výmeny kotlov a vykurovacích telies. Ralizujeme aj drobné opravy a havárie. Služby vykonávame v objektoch bytovej a občianskej výstavby. Súčasne tiež dodávame ...

Ponúkame inštaláciu na kľúč tepelných čerpadiel, klimatizácie, chladenia a solárnych panelov. Poskytujeme kompletnú inštaláciu na kľúč, 5-ročnú záruku a dotáciu Zelená úsporám. Ďalej ponúkame klimatizácie, chladiace a mraziace pulty a boxy a gastro vybavenie.

Ponúkam inštalatérske, kúrenárske a plynárske práce. Ďalej ponúkam servis aj montáž čerpadiel a bojlerov. Realizujem kúpeľne na kľúč. Pôsobím v oblastiach Klatovsko, Sušicko, Strakonicko. Práca: -vodoinštalatérske -kúrenárske -plynárske.

Spoločnosť Böhm - extruplast s.r.o. sa špecializuje na výrobu produktov pre hospodárenie s vodou. Medzi naš výrobky patria napríklad drenážne systémy, vodomerné šachty, káblové chráničky, nádrže na dažďovú vodu, zberné nádrže, kanalizačné systémy alebo nádrže na pitnú vodu. Ďalej sme schopní zabezpečiť výrobu špeciálnych dielov na želanie ...

Predaj, montáž alebo servis klimatizácie, vzduchotechniky, tepelných čerpadiel a solárnách systémov. Naša firma pracuje v kraji Vysočina, v okresoch Trebišov, Znojmo, J.Hradec, Jihlava. Radi vám zaistíme komplexné riešenie vašich problému za veľmi rozumnú cenu.

Spoločnosť multi option s.r.o. so sídlom v Prahe sa zaoberá realizáciou vzduchotechniky, klimatizáciou a tepelných čerpadiel. Ponúkame vám komplexné práce vrátane dodávky, montáže a taktiež pravidelného servisu. Všetko realizujeme na základe požiadaviek zákazníka. Máme skúsenosti s menšími aj veľkými zákazkami. Svoju prácu odvádzame ...

práca: -instalatérské a kúrenárske -rekonstrukce kúpeľní -opravy a údržba všetkých typov a značiek potrubia -rozvody vo všetkých dostupných druhoch materiálu -opravy, výmeny potrubia -opravy spotrebičov a rekonštrukcie vodovodných rozvodov -drobné inštalatérske opravy v domácnosti rozsiahla montáže, -opravy a montáže vykurovacieho systému ...