Zastúpenie (dovoz, import) spoločnosti MIELE pre SR. Firma Miele je nemecký výrobca vyrábajúci vysoko kvalitné elektrické prístroje pre domácnosť a prístroje na profesionálne využitie. Predaj, servis, poradenstvo. Prístroje pre domácnosť: -práčky, sušičky, mandle, vysávače -umývačky riadu -sporáky a rúry na pečenie, odsávače ...

Špecializovaný predaj a dovoz optických prístrojov (ďalekohľady, mikroskopy).

Zaoberáme sa vybavovaním dotácií z programu Zelená úsporám a ponúkame predaj, inštaláciu a servis tepelných čerpadiel značky Master Therm.

Predaj profesionálnych a hobby coptér pre kinematografické a priemyselné využitie. Spoľahlivé coptéry, poradenstvo a riešenie v oblasti leteckých záberov.

Zaoberáme sa meraním a reguláciou, automatizáciou a riadením technologických procesov v rôznych odvetviach priemyslu. Realizácia: -čistiarne odpadových vôd komunálnych -čistiarne odpadových vôd priemyselných -úpravne vôd -čerpacia stanica odpadových vôd -vodné hospodárstvo pre priemysel -vodojemy, tlakové stanice pitnej vody -dispečerské ...

Požičovňa - čistiace stroje Upratovacie práceumývanie - okná Čistenie - čalúnenie Čistenie - koberce

Vykonávame: - kompletná realizácia striech, strešných solárnych systémov a strešných okien - dodávky strešné materiály.

Konštrukčná, poradenská a dodávateľská činnosť v strojárstve a vodnom hospodárstve.

Predaj, e-shop: - strojové a dielenské vybavenie pre pneuservisy a autoservisy.

Dodávka, montáž, oprava: -chladiacich a klimatizačných zariadení -klimatizácia -záznamníky teploty, teplota -tepelné čerpadlá, čerpadlo -chladiaci nábytok -chladiarne, chladiareň, mraziarne, mraziareň -sušiarne reziva, muriva -chladiaca technika, techniky. Montáž PUR panelov, panely, panely.

Výroba, predaj: - detektory aj príslušenstvo pre elektrónové mikroskopy.

Predaj, poradenstvo: - obrábacie nástroje zn. ISCAR, s vymeniteľnými britovými doštičkami pre trieskové obrábanie (sústruženie aj frézovanie) a delenie najrôznejších materiálov.

Zastúpenie, predaj, montáž: -hydraulické ruky PALFINGER, EPSILON -nosiče kontajnerov PALIFT -pracovné plošiny BISON+WUMAG -žeriavy SENNEBOGEN.

Poľnohospodárska výroba: -rastlinná -pestovanie a predaj obilnín, slnečnice, vínna réva. Ovocinárska škôlka-ovocné stromčeky, kríky: -jablone, hrušky, slivky, renklódy, višne, čerešne, marhule, vrúbľované orechy, ríbezle, egreše, ruže, okrasné ihličnany. Predaj ND pre poľnohospodárske stroje, na traktory ZETOR Rotačné a žacie ...

Predaj: - čierne uhlie - mechanické zariadenia - výrobné stroje banskú mechanizáciu - materiály pre ťažobný priemysel.

KL Záhrady - služby pre Vašu záhradu: Návrh a realizácia záhrad a verejnej zelene, zavlažovacích systémov. Údržba záhrady, starostlivosť o trávnik, zavlahové systémy, jazierka po celý rok. Predaj drobnej mechanizácie a náradia na práce na záhrade, dodávka automatických kosačiek a systémov na úsporu vody pri závlahe.

Predaj, servis a poradenstvo domáce, kuchynské a domáce elektrospotrebiče: -biela technika -práčky, práčka, umývačka, umývačky, sušičky, sušička, chladničky, chladnička, mrazničky, mraznička, sporáky, mikrovlnné rúry, rúra, vstavané spotrebiče a ďalšie.

Strojárska výroba - špecializácia sklársky priemysel v oblasti studeného konca. Projekcia, konštrukcia, poradenstvo, výroba, montáž: -dopravné systémy a príslušenstvo -dopravník, dopravník so zákrutou -odnímací, akumulačný, štatistický stôl -selektor štatistickej kontroly -vizuálna kontrola -sfukovač -dopravník ...

Výroba: -formy, forma, formové príslušenstvo na výrobu všetkého obalového skla, sklo -jadrá -chladiace rúrky -ústne formy -krúžky -fúkacie hlavy -držiaky, ai.

Internetový predaj radiátorov, vykurovacích tyčí, kotlov a solárnych systémov. Predaj kúrenia, Nekondenzačné kotly Kondenzačné kotly Výhodné zostavy kotlov Štandardné kondenzačné kotly Kombinované kotly Kondenzačné centrály Kotlová regulácia Príslušenstvo kotlov Komíny (odfajčenie) Solárne systémy Komponenty solárnej techniky. Odberné ...

Internetový predaj radiátorov, vykurovacích tyčí, kotlov a solárnych systémov. Predaj kúrenia, Nekondenzačné kotly Kondenzačné kotly Výhodné zostavy kotlov Štandardné kondenzačné kotly Kombinované kotly Kondenzačné centrály Kotlová regulácia Príslušenstvo kotlov Komíny (odfajčenie) Solárne systémy Komponenty solárnej techniky.

Cl - dent Distribúcia: - dentálneho materiálu - prístrojov pre zubné ordinácie a laboratóriá Kompletné dodávky: - čistiacich, upratovacích, dezinfekčných prostriedkov a pomôcok.

Dodávka, montáž, inštalácia: -silnoprúdové a slaboprúdové rozvody -prístupové systémy: -kontrola prístupu, dochádzky, stravovanie -zabezpečenie proti vlámaniu - EZS -požiarna signalizácia - EPS -video technika: -kamerové a monitorovacie systémy, domáce videotelefóny -ozvučovacie systémy.

Výroba, predaj, projekcia a dodávky: -vzduchotechnické potrubie, klimatizačných zariadení na kľúč. Výroba, inštalácia -vzduchotechnické prvky, systémy -výroba prvkov na zákazku -prvky do veľmi čistých a zdravotne sterilných prostredí či pre rôzne architektonické potreby. Technológie sú pravidelne modernizované a doplňované, podľa ...

Vykonávame: - vodoinštalatérske a kúrenárske práce - montáže vzduchotechnických zariadení. Ponuka plynových kotolní, regulačných staníc a plynovodov.