Opravy a údržba lietadiel (Part 145, AMO, CAMO). Opravy a výroba komponentov lietadiel Piper J3, L4, Super Cub. Údržba opravy a prevádzka ULM, experimentálnych a U.S. lietadiel. Dovoz lietadiel zo zahraničia. Vyhliadkové lety. Prenájom lietadiel. Lety historickým lietadlom Piper L4. Predvádzacie lety lietadlom Savage. Fotolety na ...

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Výroba, montáž, servis, kompletná relizácia: -vzduchotechnika.

Distribúcia, veľkoobchod: -výrobky a materiál pre laboratórnu diagnostiku

Služby: - opravy stavebných strojov a vozidiel do 7, 5 ton - zemné a výkopové práce - odťahová služba - dodávková autodoprava

Vývoj a výroba -robotické systémy -roboti -špeciálne technické zariadenia

Služby: -bezpečnosť práce a ochrana ZDRAVIA pri práci -poradenstvo v oblasti požiarnej ochrany

Dodávateľ do všetkých segmentov priemyslu -elektromotory -ložiská -hriadele -remenica -prevodovky

Výroba, dodávka: -čerpadlá, čerpacie stanice, komponenty: -samonasávacie kalové čerpadlá S - vhodné pre všeobecné použitie -samonasávacie zubové čerpadlá R - s vnútorným ozubením na čerpanie vysoko viskóznych kvapalín -samonasávacie membránové čerpadlá LB -veľké vodárenské čerpadlá-vertikálne aj horizontálne pre morskú vodu ...

Distribúcia, servis, montáž čerpacej a závlahovej techniky: - čerpadlá SIGMA a.s., EBARA, WILO, GRUNDFOS, KSB, SLOVPUMP Závadka - závlahová technika JUNGPUMPE.

Opravy, servis - elektromotory do 90 kW - opravy elektrospotrebičov, práčky, umývačky,

Veľkoobchod: -remene. -ložiská. -gufera.

Predaj a internetový obchod - čiarové lasery na píly, kátre a nožnice - laserové ukazovátka - bodové a krížové lasery - ukazovátka - laserové moduly.

Ponuka služieb v oblasti systémov kontroly a riadenia, elektro, priemyselných informačných systémov a navrhovaných inžinierskych riešení.

Internetový obchod, e-shop: - audiovizuálna technika - domáce elektrospotrebiče - fotoprístroje - domáce elektrospotrebiče - audiovizuálna technika - záhradná technika - fotoprístroje - záhradná techhnika.

Autorizovaný predajné a servisné centrum DEVELOP pre Českú republiku. Tlačiarne, farebná tlač, vysokorýchlostná tlač, čiernobiela tlač. E-shop.

Mobilné a stacionárne zariadenia na drvenie a triedenie dreva, pňov, kompostu, komunálnych a priemyselných odpadov, sutí vr. zeminy, podvalov, karosérií.

Predaj, e-shop, bazár, servis: - počítače - výpočtová technika - mobilné telefóny - fotoaparáty Výroba softvér na zákazku.

Oprava, servis, revízia: - žeriavy, zdvíhadlá Výroba viazacích prostriedkov. Školenie žeriavnikov, viazačov.

Služby: - poradenstvo v gastronómii - školenia - catering

Dodávky a montáž vonkajšej ochrany pred bleskom. Aktívne bleskozvody. Dodávky a montáž kompletného systému prepäťových ochrán pre napájacie, počítačové, riadiace a telekomunikačné siete. Náhradné a záložné zdroje energie a motorgenerátory.

Kompletné maliarske práce Tapetárske práce Požičovňa - náradie Omietkárske práce

Regulačné a monitorovacie systémy pre energetiku: - kompenzácia jalovej energie - výroba a rekonštrukcia rozvádzačov NN - analýzy sietí NN a VN - filtrácia vyšších harmonických - energetické poradenstvo. Sídlo firmy: - Pivovarská 670 Česká Skalice 55203