Predaj a servis sponovacích zariadení. Ponuka spôn a úväzkov pre mäsokombináty.

Výroba, predaj: - stroje na balenie do prieťažnej fólie - stroje na balenie do zmršťovacej fólie - ručné akumulátorové páskovacie strojčeky, páskovacie poloautomaty, automaty pre páskovanie paliet Predaj: - baliace a obalové materiály - viazacie pásky (PP, PET, PES, oceľové) - kovové a plastové spony - papierové kartóny a ...

Slaboprúdové technológie: -dátová štruktúrovaná kabeláž -domové intercomy -satelitný a pozemný príjem TV -komunikačné zariadenia sestra - pacient. Bezpečnostné technológie: -elektrická zabezpečovacia a požiarna signalizácia -kontrola a evidencia vstupu -evakuačný rozhlas -dohľadové kamerové systémy. Silnoprúdové inštalácie: -silové ...

Predaj, servis: -použité, repasované snežné rolby, snežné pásové vozidlá. -nové, použité náhradné diely.

Oprava, údržba: - elektromotory, čerpadlá. Železiarstvo.

Služby: - projektová činnosť v oblasti spaľovacích zariadení.

Dodávka: - vážiace a dávkovacie zariadenia - pásové váhy, kontinuálne diferenciálne dávkovače, vážiace zásobníky

-Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

V našej obchodnej sieti sa zaoberáme distribúciou širokého rozsahu výrobkov a príslušenstva. Autolaky, podkladový a pomocný materiál MIPA, autolaky DEBEER-VALSPAR, brusivo INDASA, NORTON, SIA, striekacia technika DeVilbiss, náradie FESTOOL, ... Na priemyselné lakovanie, fasádne systémy a interiérové farby dodávame vysoko kvalitné náterové hmoty ...

Technické poradenstvo v strojárskej výrobe. Opravy, modernizácia strojov.

Predaj, servis, opravy, požičovňa - manipulačná technika - vysokozdvižné vozíky, plošinové vozíky

Montáž a inštalácia: - solárne panely a systémy. Predaj, servis, montáž: - armatúry a čerpadlá. Návrhy, montáže: - výmenníkové stanice. Kompletné práce v obore: - voda, kúrenie.

Predaj a servis: - chladiarenského nábytku - mraziaca a chladiaca technika. Predaj: - elektro - domáce spotrebiče - chladiaca, mraziaca technika - chladiace vitríny ELEKTROLUX. Splátkový predaj multiservisu. Zelená linka:....800 126 230.

Veľkooobchodný predaj: - prístroje na elektromagnetickú úpravu tvrdej vody - separátory (odkalovače) a ďalšieho príslušenstva. Elektromagnetická úprava vody.

Požiarna ochrana a Bezpečnosť práce - kontroly, dokumentácia, školenia, poradenstvo, audit. Požiarny servis - montáž, kontroly, revízie a skúšky hasiacich prístrojov, požiarnych hydrantov, upchávok, dverí, klapiek, náterov a konštrukcií.

Služby v oblasti: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana - koordinátor BOZP

Výroba, predaj: - vozidlá s elektrickým pohonom -elektromobil na prevoz osôb, elektrobus - úžitkové elektromobily - elektrovozidlá - elektroskútre - mestský mobiliár.

Výroba kotlov na drevo, brikety, peliet, uhlie, kukuricu a ďalšie produkty. Predávame a inštalujeme kotly: - teplovodné - kombinované - krbová - na drevo - teplovzdušné.

E-shop - meracie prístroje optické, digitálne, laserové - elektronické teodolity - ručné diaľkomery - vyhľadávače podzemného vedenia - meračské pomôcky - signálne farby - stabilizačný materiál

Výroba: - železničné výhybky - električkové výhybky - strojárska výroba. Regenerácia výhybiek a montáž výhybiek v trati.

Predaj a servis manipulačnej techniky so zameraním na stĺpové žeriavy, nástenné žeriavy, kladkostroje, paletové vozíky, navijaky a viazacie prostriedky, zdvíhacie stoly, nožnicové plošiny, rádiové diaľkové ovládanie. Ďalej dodávame pre oblasť koľajových vozidiel posúvacie zariadenia, stĺpové zdviháky a polohovadlá. Značky: -PFAFF, ZAGRO, ...

Firma ponúka umývacie a čistiace prostriedky, čistiacu techniku, upratovacie stroje a mechanizáciu, čistiace prístroje. Predáva priemyselné a profesionálne vysávače, podlahové umývacie stroje, tlakové umývačky, zametacie stroje, vybavenie pre hotely a reštaurácie.

Remeslá, služby, opavy, servis - kúrenárske práce Montáž - tepelné čerpadlá

Letecká organizácia so sesterskou spoločnosťou v Prahe. Pre zákazníkov máme pripravený sklad plný náhradných častí.