LIFTS - výťahy Dodávka, montáž, oprava, revízia, kompletný nonstop servis: - revízie a skúšky elektrických zariadení do 1000 voltov - zdvíhacie zariadenie, výťahy - lanové, hydraulické, reťazové - osobné, nákladné - invalidný. - projekcia - znalecké posudky.

Renovácia a opravy strojov, kovovýroba -opravy prednej nápravy traktorov -opravy riadenia traktorov -renovácia všetkých typov hriadeľov -sústružnícke práce -brúsenie čapov -frézovanie -renovácia jednotlivých dielov.

Veľkoobchod, predaj: -záhradkárske potreby -semená -prípravky na ochranu rastlín -hnojivá -náradie -hadica -aqua program -plasty -truhlíky, kvetináče -fólie, textílie

Predaj, oprava, servis: - stavebné stroje, mechanizácia - nakladače - bagre - traktory, kosačky

- Import a export hutníckych výrobkov, strojov a technologických liniek na ich spracovanie vrátane nástrojov a periférnych zariadení - Obchodná a technická činnosť súvisiaca zo zadania predovšetkým automobilového, strojárskeho. elektrotechnického, stavebného a chemického priemyslu - Kompletné spracovanie projektových zadaní - ...

Výroba a predaj: - limnigrafické laty, - vodočetov. Meranie výšky vodnej hladiny.

Služby: -vŕtané studne -vrty pre tepelné čerpadlá -predaj a montáž čerpadiel -zemné práce -vrty pre geologický prieskum -ťažobná činnosť.

Predaj, servis, bazár: - manipulačná technika - vysokozdvižné vozíky - poľnohospodárska technika

- realizácia dodávky v oblasti profesionálnej gastrotechnológie na kľúč a je importérom prevažne produktov výrobcov Meiko, Etol, Rieber, ale aj ďalších.

Potrebujete rýchlo riešiť Vašu finančnú situáciu? Potrebujete požičať peniaze? Využite služby spoločnosti ZEMI BUILDING MACHINES a.s. a vložte do zástavy Váš stroj. Zaručujeme okamžité vyplatenie finančných prostriedkov pri podpise zmluvy. Do zástavy prijímame stavebné stroje, poľnohospodárske stroje a nákladné automobily.

Výroba: - rádioaktívne prvky a zlúčeniny. Činnosti spoločnosti: - sterilizácia zdravotníckeho materiálu - sterilizácia obalových materiálov - dekontaminácia a sterilizácia farmaceutických a kozmetických surovín - dekontaminácia a dezinsekcia potravín a potravinárskych surovín - ošetrenie umeleckých predmetov a predmetov historickej ...

Prenájom, predaj, servis, lízing. Požičovňa malej mechanizácie: -vibračná technika -búracie kladivá -skrutkové kompresory -miešačky -závitorezy -ohrievače -brúsky -vysávače-priemyselné, pre domácnosť zváračky -píly a ďalšie profesionálne náradie.

Dodávka a montáž do domov: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - ústredné kúrenie

Zdravotnícka technika - predaj dodávka - spotrebné zdravotnícke prístroje.

Laboratórne vybavenie. Testovanie. Koagulácia, POCT, autoimunita, infekčná diagnostika a serológia

V e-shope Dortisimo.cz predávame cukrárske náčinie, potreby na výrobu tort. Silikónové formy a žilkovače, ornamenty, bordúry, girlandy, listy. Nejedlé dekorácie, svadobné figúrky. Potravinárske farby, jedlé fixky.

Výroba, predaj, požičovňa: - mobilné teplovzdušné ohrievače: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotly - klimatizácia s ionizáciou - mobilné odvlhčovače vzduchu. Montáže, predaj: - kartové vstupné systémy - dverné zatvárače - generálne kľúče.

Ponúkame Vám rýchlu a odbornú pomoc pri realizácii baru, vybavenia kaviarne, cukrárne, pizzérie alebo predajne pečiva. Poradíme Vám s designom interiéru a odporučíme najvýhodnejšie riešenie. Samozrejmosťou je nezáväzná konzultácia priamo na mieste budúcej prevádzky, vrátane predbežnej orientačnej kalkulácie barového pultu a vybavenia. K nami ...

Prenájom motorových lodí na Baťovom kanáli. Požičovňa lodí. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Dodávka: - prístroj pre akupunktúru ACUM

Výroba nádrží pre farmaceutický priemysel - oceľové konštrukcie.

Veľkoobchod a maloobchod - homologované vodomery GIOANOLA.

Montáže - solárne systémy - tepelné čerpadlá Daikin - automatické kotly na uhlie Galmet.

Výroba a servis kief a kefových segmentov umývacích liniek. Predaj autokozmetiky RUMLER. Vysokotlaková čistiaca (upratovacia) umývacia technika: -predaj -servis.