Predaj, oprava, servis: - zdravotná a laboratórna technika

Predaj, e-shop: - diamantová technika - diamantové nástroje. Požičovňa: - náradie - búracie kladivá - brúsky - záhradná technika - vysávače. Práca: - jadrové vŕtanie - brúsenie betónu - rezanie betónu, asfaltu.

Služby - úpravy, prestavby a servis autobusov a minibusov - revitalizácia interiérov - predaj doplnkov a príslušenstva - predaj autobusových sedadiel - predaj autobusov OTOKAR.

Pre firmy a organizácie poskytujeme kvalitné služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci av oblasti požiarnej ochrany v okolí Příbrami a na území Stredočeského kraja.

Výroba a opravy vysokorýchlostných brúsnych strojov.

Predaj, požičovňa: - stavebné výťahy - lešenie

Predaj, montáž, servis plynových kotlov, revízia domových plynomerov, revízia plynu, montáž plynových prípojok a plynomerov. Predaj, montáž podlahové kúrenie spol. Rehau. Predaj materiálu voda, plyn, kúrenie.

Predaj a servis: - poľnohospodárske stroje - poľnohospodárska technika - traktory, manipulátory, krmoviny, - kŕmne miešacie vozidlá Trioliet - automatické kŕmne linky - zakladanie a obnova trávnych porastov - postrekovače.

Dodávka, servis: - korenie, aditíva a prídavné látky pre mäsový priemysel - potravinárske stroje pre mäsový priemysel.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Služby: -bezpečnostné -detektívne -upratovacie -facility management -kontroling zamestnancov -požiarna ochrana

Predaj - pokladne a pokladničné systémy - parkovacie systémy.

Veľkoobchod, predaj: -drevoobrábacie, drevospracujúce stroje, nástroje, príslušenstvo -veľkoplošné rozrezávacie píly pre presné delenie dosiek z drevotriesky -predrezový agregát -formátovacia píla -pravítko pre presné odmeriavanie uhlov -spodné frézky -truhlárske stroje (porovnávačky, hrúbkovačky) -vodítka na pásové ...

Distribúcia, predaj: -zdravotnícke prístroje a spotrebný materiál pre dialyzačné strediská -špeciálne roztoky

Dodávka, predaj: -profesionálna umývacia technika

Komplexné riešenie vykurovania a chladenia. Dodávka, montáž - systémy vykurovania - systémy chladenia - systémy merania a regulácie.

Distribúcia, predaj: -automobilové umývacie linky -vysokotlakové prístroje -profesionálne vysávače

Služby - dodávky komponentov riadiacich a operátorských systémov - dodávky komplexných riešení v oblasti merania a regulácie - dodávky systému pre logistiku výroby.