Stavba, servis, opravy: - regulačná stanica plynu. Oprava, servis: - bezpečnostné membránové uzávery - BAP uzávery.

Prekladateľské a tlmočnícke služby. Výučba francúzskeho aj talianskeho jazyka.

Služby - koordinátor BOZP - stavebný dozor - projekčné práce - inžiniering - spracovanie preukazu energetickej náročnosti budov.

Poradenstvo, návrh, dodávka a montáž - tepelné čerpadlá - fototermické a fotovoltaické systémy.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pre automobilový priemysel - ventilátory na chladenie motora - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

Inžinierska činnosť v odbore chladiace okruhy: - spracovanie projektovej dokumentácie - technologické zariadenie stavieb - spracovanie štúdií a projektov pre stavebné povolenie - vykonávacie projekty - projekty skutočného stavu - komplexné zabezpečenie stavieb

Práca: - montáž, demontáž, opravy regálových systémov (warehouse systems). - montáž strojov - montáže vyťahov.

Servis - chladiace zariadenie, dodávka chladiaceho zariadenia. Predaj klimatizačné zariadenie, servis klimatizačné zariadenie.

Projekcia, predaj, servis a montáž značkovej klimatizácie FUJITSU, LG, Sinclair a ďalšie. Montáže do bytu, rodinného domu, kancelárie, firmy, výrobné haly, reštaurácie. Ďalšie odbory: - kamerové systémy - zabezpečovacie a dochádzkové systémy - videotelefóny. Na trhu pôsobíme od roku 1993.

Dodávka: - celé prevádzky na kľúč pre semenárstvo a škôlkárstvo

Činnosť: - technický dozor investora - stavebný dozor - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci na stavenisku - riadenie a koordinácia stavieb - projekčná a inžinierska činnosť.

Služby v poskytovaní bezpečnosti práce: - poskytovanie odborných seminárov - školenia v oblasti bezpečnosti zdravia a ochrany pri práci - odborný audit podľa požiadaviek BOZP

Výroba elektromotorov, generátorov a transformátorov.

Služby - koordinátor BOZP (bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci) na stavenisku.

Predaj, servis, e-shop - autotechnika - elektrické náradie - strojné vybavenie - manipulačná technika - kovoobrábacie stroje - vzduchotechnika.

Predaj a servis zdravotníckych technológií - digitálne röntgenové zariadenia.

Návrh, montáž, servis - závlahové systémy.

Služby - energetické audity - kontrola kotlov - preukazy energetickej náročnosti budov - projekty rodinných domov.

Projekcia, - meranie a regulácia (MaR). Služby: - tvorba softvéru pre priemyselné automaty (PLC). Výroba: - jednoúčelové stroje.

Prenájom movitých vecí Prípravné práce pre stavbu Mechanické úpravy na zákazku Zprostredkovateľská činnosť Demolácia, zemné a výkopové práce Prenájom strojov, prístrojov a zariadení Maloobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Veľkoobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných ako ...

Portál ohľadom ponuky predaja tovaru.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Obrábačstvo -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Veľkoobchod a maloobchod

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP), požiarnej ochrane (PO) a hygieny práce - poradenstvo, spracovanie dokumentácie, školenie zamestnancov.