Palivá Nové Mesto nad Metují Predaj: Pevné palivá: Čierne uhlie, hnedé uhlie Koks Drevené a uhoľné brikety Spracovanie a predaj palivového dreva Ďalej ponúkame predaj: Piesku a drví Mazivá a oleje Predaj propán-butánových fliaš Prevádzka pneuservisu pre osobné vozidlá Predaj pneumatík rôznych značiek podľa priania ...

Upratovacia firma Geisler vám poskytne profesionálne jednorazové, pravidelné a dlhodobé upratovacie služby domácností a firiem. Sme tu pre vás už od roku 1997, vďaka čomu vám naši preverení pracovníci zaistia tie najkvalitnejšie služby a to nielen v Olomouci a Brne, ale aj v rámci celej Českej republiky. Naša upratovacia firma sa zameriava ...

Činnosť: - elektromontáže - zemné práce (minibagrom) - práca montážnou plošinou.

Služby: - čistenie kanalizácií - čistenie odpadov - sanie a čerpanie - odvoz, vývoz nádrže, septiky, žumpy

Služby: - školenie vodičov manipulačných vozíkov - školenie obsluhy stavebných strojov, žeriavnikov, viazačov - revízia zdvíhacích zariadení.

Návrh, konštrukcia a výroba: - špeciálne prípravky a jednoúčelové automaty na priemyselné použitie - elektronika. Činnosť: - obrábanie plastov a ľahko obrobiteľných kovov na CNC frézke - veľko- i malosériové strojné osadzovanie súčiastok povrchovej montáže - oprava elektronických riadiacich jednotiek, autorádiu, apod.

Požičovňa, zapožičanie: - náradie - búracie kladivá - elektrocentrály - odvlhčovače - záhradná mechanizácia. Služby: - rezanie, vŕtanie železobetónu, asfaltu - jadrové vŕtanie.

Wincor Nixdorf s.r.o. ponúka široké portfólio produktov a riešení pre všetkých segmenty trhu: -supermarkety -diskontné reťazce -obchodné domy -hotely a reštaurácie -veľkoobchody -čerpacia stanica -lotérie.

Činnosť: - Vývoj, nasadenie a servis softvér v automatizácii výrobných liniek a strojov - programovanie elektronických čipov na profesionálnych zariadeniach - poradenská činnosť v automatizácii a výrobe

Služby: - ochrana osôb a majetku - montáž zabazpečovacej techniky - servis a údržba riadiacich systémov a automatizačných procesov - opravy a servis elektrických zariadení - správa sietí.

VÝROBA: - systémy pre potravinársky priemysel a riadiacich systémov, modernizácia pekární

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Internetový obchod, e-shop: - pomôcky, odevy pre záchranárov, hasičov.

Požičovňa, prenájom: - obytné vozidlá - karavany

Dodávka náhradných dielov pre vznetové motory. Generálne opravy motorov a elektronických vstrekovačov.

Predaj vozidiel a náhradných dielov ND**: -traktory -poľnohospodárske stroje pluhy, kombinátory, kultivátory, sejacie stroje, rotačné kosačky, obracače, samozberné vozidlá, kombajny, mačkače, rezačky -nákladné automobily, prívesy, návesy -obloženie brzdových čeľustí -brzdové systémy -lamely, tlmiče -náhony tachografov a ...

Oprava, servis: - záhradná technika Brúsenie: - žacie lišty, nože - pílové reťaze

Ponúkame výhodný prenájom montážnych a pracovných plošín na výškové práce. Dokonalý pomocník pri opravách nehnuteľností, rodinných domov, fasád a prerezávaní stromov.

Výroba, predaj: - kvapalinové veľkokapacitné vreckové filtre - filtračné vrecká.

Revízia: - hasiace prístroje - požiarne hydranty - hydrantové systémy. Služby: - predaj, revízia, opravy, výmena hasiacich prístrojov, hydrantových systémov a príslušenstva - vybavenie budov bezpečnostnými tabuľkami.

Predaj a servis: - požiarne čerpadlá Patterson - umývacie linky Tammermatic pre osobné aj nákladné automobily, autobusy, trolejbusy, vlaky a električky - autokozmetika pre umývacie linky.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy, alarmy Jablotron. Práca, montáž: - elektroinštalácia - solárne systémy na ohrev vody - tepelné čerpadlá.

Predaj: - vodoinštalatérsky materiál - kúrenársky materiál - radiátory, vane, sprchové kúty - čerpadlá.

Predaj náhradných dielov pre poľnohospodárstvo a komunálny sektor - náhradné diely pre poľnohospodársku techniku a traktory ZETOR a ZTS - pneumatiky. Predaj a servis záhradníckej techniky Seco GROUP a ISEKI - záhradná a komunálna technika - traktorové kosačky - traktory. Pneuservis - montáž zakúpených pneumatík