Petr Řehák - EVA - zlatnícke váhy - lekárenské váhy - počítacie váhy - váhy technické - presné - profesionálne váhy Ciachovanie a kalibrácia váh, vážiace systémy, vážiace systémy pre balený tovar, silomery, sušiace váhy, skladové váhy do výkupov ovocia a zeleniny, poštové a skladové váhy, opravy a servis váh záručné i pozáručné.

Ložiská Pardubice Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - ložiská a príslušenstvo celý sortiment SR aj dovoz - guffera - lepiace a tesniace hmoty, tmely Loctite - klinové remene.

VÁŠ SPOĽAHLIVÝ PARTNER PRE ELEKTRONIKU Ponúkame kompletnú EMS od prototypu po sériovú výrobu: - vývoj elektroniky HW a SW - návrhy a redesign dosiek s plošnými spojmi - CAD konštrukcia - dosky s plošnými spojmi - materiálové zaistenie - osadzovanie SMT a THT - výroba elektroniky - funkčné testovanie a oživovanie - opravy a servis - ...

Rekonštrukcia, opravy, dodávka a montáž - výmenníky tepla -projekčné návrhy - výmenníky tepla - potrubie a jej závesy - tlmiče hluku pre teplárenské zariadenia Dodávka a montáž - potrubie a jej závesy - tlmiče hluku pre teplárenské zariadenia Rekonštrukcia a opravy - potrubie a jej závesy Projekčné návrhy, výroba, dodávka a montáž - ...

Výroba a predaj: - syridla - syrárske plachty - pomocné látky - produkty na domácu prípravu mliečnych produktov - priemyselné mixéry, cuttery a termizéry - kompletná strojná výbava na výrobu, spracovanie a balenie masla.

Elektromontáže: - bleskozvody a správa budov - revízia - štruktúrovaná kabeláž IT - zabezpečovacie systémy EZS - požiarne systémy EPS - kamerové systémy CCTV - dochádzkové systémy ACS - telefónne ústredne TEL - TV rozvody STA - inteligentné systémy.

Firma Ledocom, spol. s r. o. vznikla v roku 1997 ako servisno-obchodná organizácia v oblasti chladiarenskej, klimatizačnej techniky a tepelných čerpadiel. Už od svojho vzniku nastúpila progresívnu cestu zameranú na ekologicky šetrné technológie.

Kverneland Group je jedným z najväčších výrobcov poľnohospodárskej závesnej techniky na svete. Máme výrobné závody vo viac ako 10 krajinách sveta av Českej republike patríme k najvýznamnejším spoločnostiam na trhu. Našou hlavnou činnosťou je dovoz a predaj poľnohospodárskych, komunálnych a lesníckych strojov značiek KVERNELAND, VICON, ...

Maloobchod, opravy, servis, záručné, pozáručné: -chladiaca a mraziaca technológia -klimatizácia.

Výroba a predaj: - chromatografické detektory - HPLC systémy - nástroje na analýzu aminokyselín

Predaj: - regulátory teploty - vykurovacie telesá - rýchlospojky - spätné uzávery - termočlánky

Zaisťujeme servis obrábacích strojov, generálne opravy, výmenu a opravu CNC vretena. Predávame použité CNC stroje v špičkovej kvalite. Našim zákazníkom ponúkame aj dodávku obrábacích strojov na kľúč.

Zámočníctvo a Trezory Zámočníctvo: - otváranie bytov - otváranie trezorov Výroba: - trezorové kľúče - kľúče Predaj, servis, repase, montáž: - trezory - bezpečnostné kovanie E-shop.

Služby: - servis, montáž, predaj tepelných čerpadiel - inštalatérske aj kúrenárske práce

Projekcia, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika.

Činnosť: - ťažba, približovanie dreva - lesnícka, pestovateľská činnosť - zimná údržba komunikácií - predaj palivového dreva.

Činnosť: - reštaurátorské práce (čistenie, renovácia kovov) - renovácia starých lustrov - zámočnícke práce - čistenie fasád, zámkovej dlažby - stavebné práce.

Verder ponúka riešenie výrobnej technológie v oblastiach: - čerpadlá a čerpacie zariadenia - čerpacie systémy - príslušenstvo čerpacích zariadení - servis produktov - aplikačné znalosti a poradenstvo Vytvárame dlhodobé partnerské vzťahy na základe vzájomnej dôvery a rešpektu nielen s našimi zákazníkmi, ale aj s dodávateľmi.

Železiarstvo. Maloobchod, predaj: - náradie - záhradná technika - kompresory - domáce potreby.

Predaj, montáž, inštalácia: - regulácia vykurovacích systémov - regulácia vykurovania.

Požičovňa, prenájom: - plavidlá - obytné lode, lodí

Činnosť: - rekonštrukcia, modernizácia výťahov - servis výťahov.

Najlacnejšie požičovňa elektrocetral, agregátov a záložných zdrojov. Požičovňa záložných zdrojov a vonkajších rozvádzačov. Rýchlo, lacno a hlavne spoľahlivo.