Montáž, servis: - závlahové systémy, závlahy.

Návrh, výroba, dodávka: - manipulačná technika - nožnicové plošiny - pákové plošiny.

Zaistenie údržby a opráv strojov či zariadení.

Inštalácia: - tepelné čerpadlá Montáže: - solárne panely

Internetový obchod so širokým sortimentom: - telekomunikačné techniky - spotrebná elektronika - CCTV systémov - dochádzkových systémov - výpočtovej techniky - digitálne fototechniky - prezentačné techniky - kancelárskej techniky a mnohého ďalšieho.

Chov koní. Ponuka ustajnenia koní. Predaj poľnohospodárskej techniky, poľnohospodárska technika Kuhn a New Holland.

Firma Ladislav Šebánek sa zaoberá odvozom fekálií a odpadových vôd. Vyvážame septiky, nádrže aj žumpy. Pôsobíme na Prahe 9 a okolí. Vývoz, odvoz, vyváženie: - odpadové vody - fekálie - žumpy - vývoz septikov, nádrží - odpadové vody zo zaplavených pivníc - odvoz odpadových vôd fekálnym vozidlom.

Maliarske, lakovnícke a výškové práce. Prenájom pracovných plošín. Zemné a búracie práce. Vedenie účtovníctva. Metalizácia zinkovaním a šopovaním.

Služby: -dodávky, montáže a servis výťahov -osobné, nákladné výťahy -rekonštrukcia výťahov v panelových domoch podľa noriem EÚ.

Predaj, servis, autorizovaný servis pre HONDA - motorové trávne kosačky - záhradné traktory - krovinorezy - záhradná aj stavebná technika s motormi HONDA. Zámočníctvo - autorizovaný servis HONDA motorové stroje.

Vývoj, výroba, predaj, inštalácia: - tepelné čerpadlá - meracia a regulačná technika - technika pre vzduchotechniku.

Továreň zváracej techniky. Výroba, predaj, konštrukcia, poradenstvo: - bodové zváračky - závesné bodové zváračky - zváracie kliešte - zváracie lisy - jednoúčelové zváracie stroje - stroje na zváranie drôtených sietí - regulátory jalového výkonu - špeciálne zváranie stredofrekvenčné odporové stroje - robotizované pracoviská - ...

Komplexné služby pri predaji vinohradníckej a komunálnej techniky. Predaj, servis a dodávka: -traktory, manipulátory -vinohradnícka a komunálna technika -náhradné diely. Zastúpenie a servis značiek: -záručný aj pozáručný servis -Caffini, Pellenc, Campagnola, SAME, Agrimaster, Ferrari, Lamborghini, SDF GROUP, Agrometall, Sovema.

Predaj, distribúcia: - stroje na podšívkové tkaniny.

Špecialista na bezpečnosť práce a požiarnu ochranu. Spoločnosť ENERGOM Projekty a.s. zaistí: - školenia a prevencia rizík v BOZP a PO, - pomoc pri pracovných úrazoch - zápisy z kontrol - spracovanie odbornej dokumentácie - odstránenie nedostatkov - zastúpenie pri kontrolách štátneho odborného dozoru.

Hľadáte špecialistu na bezpečnosť práce a požiarnu ochranu? Chcete zaistiť pre svojich zamestnancov bezpečný chod na pracovisku? Spoločnosť ENERGOM Projekty a.s. Vám zaistí školenie a prevenciu rizík v BOZP a PO, pomoc pri pracovných úrazoch, vyhotoví zápisy z kontrol, spracuje odborné dokumentácie, odstráni zistené nedostatky a zastúpi Vás pri ...

Servis, opravy, údržba - tryskacie zariadenie Predaj - náhradné diely pre tryskacie zariadenia - oceľové okrúhle a ostrohranné abrazíva - hydraulické odlamovacie kliny.

Služby - projektovanie a výstavba optických a metalických sietí, meracích systémov a softvéru - metalické siete, optické siete - geodetická činnosť - inžinierska činnosť - meranie a testovanie.

Dodávky, montáž, opravy a revízie zdvíhacích, tlakových, plynových a elektrických zariadení. Dodávky, montáž a servis priemyselných zariadení.

Montáž solárnych systémov na ohrev vody a vzduchu. Montáž malých veterných elektrární na výrobu el.energie.

Dodávka, montáž, revízia - výťahy na kľúč - eskalátory - zdvíhacie plošiny.

Služby: - elektroinštalácia - montáž zabezpečovacie a kamerové systémy - domové telefóny a videotelefóny

Obchodná a výrobná spoločnosť CONDOR Naša firma je obchodná a výrobná spoločnosť, medzi naše zameranie patrí komplexné nakladanie s odpadmi - likvidácia odpadov, predaj a servis čerpadiel (dávkovacích a špeciálnych vrátane chémie), VO, MO batérie, akumulátory a zdroje, VO, MO voda, kúrenie, plyn a archivácia a skartácia dokumentov.