Veľkoobchod, e-shop - lekárska technika - AED defibrilátory - monitory životných funkcií - dezinfekčné prostriedky - infúzie, injekčné ihly - teplomery, glukometre.

Správa a údržba nehnuteľností, veľkoobchod čistiace a upratovacie techniky zaisťuje upratovanie na slovenskom trhu od roku 1993. Naša firma je schopná Vám poskytnúť všetky upratovacie a administratívne služby na celom území SR.

Kompletné sadovníckej a záhradkárskej práce. Úprava a údržba záhrad Inštalácia automatických závlahových systémov Starostlivosť o zeleň okolo firemných objektov a na verejnosti Zimná údržba.

Sulak Glass Working Machinery. Výroba, predaj: - stroje na opracovanie plochého skla. - fazetovačky, vŕtačky skla. - píly na rezanie skla. - umývačky plochého skla. - pieskovacie stroje na sklo.

Spoločnosť Čistenie Zlín funguje ako požičovňa čistiacej techniky pre klientelu z lokality Trenčiansky kraj - zapožičiame čistiaci stroj na koberce a čalúnenie, vysávač na mokré čistenie kobercov aj zariadenie na čistenie okien. Môžete si od nás prenajať najkvalitnejšie zariadenia pre čistenie v domácnosti i interiérov vozidiel. Prenájom je ...

Autorizovaný predajca a systémový partner firmy CANON. Predaj, servis, oprava: - kancelárska technika: - analógové kopírky - digitálne kopírovacie stroje (Čiernobiele, farebné) - faxy (bublinkové, laserové) - tlačiarne atramentové - skenery - fotoaparáty a videokamery.

služby: - úpravy, projekcia a realizácia záhrad či závlahových systémov

činnosť: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) a požiarnej ochrane (PO)

Spoločnosť Plastservis, a.s. Zlín je výrobcom priemyselných lepidiel a cementov a tiež vykonáva ekologická meranie v rôznych technologických procesoch. Medzi hlavné produkty patria lepidlá pre obuvníctvo, galantériu, gumárenské cementy, vulkanizačné cementy na výrobu a protektorovanie pneu. Na základe požiadavky odberateľa priebežne firma ...

Autorizovaný predajca a servisné stredisko firmy ATLAS COPCO: - kompresory ATLAS COPCO - skrutkové, piestové, scroll - stacionárne. opravy: - piestové kompresory, skrutkové kompresory ALUP, Atlas Copco, Atmos, Bauer, Boge, Ceccato, CompAir, EcoAir, Ingersoll-Rand, Kaeser, Mahle, Mark, Mattei, Orlík, Sauer & Sohn, ...

Špecializácia - opravy, servis, predaj: -všetky typy turbodúchadiel -turbodmychadla pre vozidlá osobné, nákladné a lokomotívy, poľnohospodárske a stavebné stroje. Autorizovaný servis: -montáž originálnych dielov -PBS TURBO, KKK, ČZ, IHI, GARRETT, HOLSET, Schwitzer.

Sledovanie vozidiel. Služba O2 Car Control vám umožní jednoducho sledovať pohyb všetkých vašich vozidiel a zároveň vyhotoviť elektronickú knihu jázd, ktorú je možné použiť na daňové účely. Predaj a montáž HF sad. Spolupráca so spoločnosťou O2 Slovakia - všetky služby pre firemných zákazníkov.

Kusová výroba: - strojné diely - náhradné diely pre stroje - strihacie a ohýbacie nástroje. Tepelného opracovania materiálu. Povrchové úpravy materiálov. Obráběčství, kovoobrábanie. - klasické a CNC obrábanie - sústruženie, frézovanie, brúsenie a elektroerozívne obrábanie.

Výroba: - obrábacie stroje, tvarovacie stroje. Modernizácia, opravy: - ťažké obrábacie stroje s konečnou fázou prevedení CNC riadenia.

Výroba, vývoj, projektovanie, skúšky, inštalácia, údržba, opravy, modifikácie a konštrukčné zmeny lietadiel, motorov lietadiel, vrtúľ, častí a zariadení a leteckých pozemných zariadení.

Služby v oblasti voda, kúrenie, plyn, odpad. montáž - kotly na uhlie - tepelné čerpadlá - rozvody vody - montáž a revízie hydrantov.

Výroba, výrobca: - elektronické odpudzovače hlodavcov, kún, krtkov.

služby: - prenájom jachty v Chorvátsku

Činnosť, montáž - liate podlahy - podlahové kúrenie - tepelné čerpadlá.

Servis obrábacích strojov: - záručný, pozáručný, periodický preventívne. Oprava obrábacích strojov: - generálny - bežné, stredné.

Spoločnosť Teves s.r.o. sa špecializuje na predaj a servis leteckých motorov ROTAX. Ďalej ponúkame širokú škálu príslušenstva, kde môžete nájsť chladiča, termostaty, palivové čerpadlá, analógové prístroje, snímače teploty / tlaku a tiež hadice či fitingy. Sídlo firmy nájdete na adrese Škroupova 441/12, Hradec Králové. Predaj, oprava, servis, ...

Služby, komplexné riešenie: - požiarna ochrana (PO) - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci (BOZP).

Oprava ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov Opravy cestných vozidiel

Firma FOCUS TRADE s.r.o. je dodávateľom technologických liniek pre spracovanie ovocia, zeleniny a strojov na balenie potravín do pohárov i plechoviek. Ďalej ponúkame laminátové tuby pre kozmetiku a plechové obaly. Sídlime v Pardubiciach. Stroje pre spracovanie ovocia a zeleniny, blanšery poľského výrobcu MEGA: - spracovanie ovocia, zeleniny v ...

Požičovňa, prenájom: - čistiace stroje na koberce a čalúnenie služby: - čistenie kobercov a čalúnenia