Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...

Komplexné služby predaj, revízie, záručný a pozáručný servis - hasiace zariadenie - požiarne hydranty.

Výroba, distribúcia: - laminátové a kevlarouhlíkové lode - pádla, prilby pre vodné športy - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba dosiek ku košom na basketbal. Požičovňa: - vodácke vybavenie. Poskytovanie služieb licencovaných sprievodcov po českých a európskych riekach.

Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

Spoločnosť VA Elektronik s.r.o. je organizácia podnikajúce v oblasti elektrotechniky, ktorá nadväzuje na predchádzajúcu úspešnú živnosť jej zakladateľa. Zaoberáme sa primárne službami pre iné spoločnosti a štátne inštitúcie, sekundárne službami pre fyzické osoby. Hlavné činnosti spoločnosti sú: Zabezpečovacie systémy (PSN) Požiarne systémy (EPS) ...

prenájom: - pásové pracovné plošiny - pásové mini žeriavy - mini rýpadlá - prívesy.

Poskytujeme komplexné služby v obore protipožiarnej ochrany stavieb zahŕňajúce montáž požiarnych obkladov a aplikácie protipožiarnych náterov.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prehliadky. Požičovňa: - vozíky. predaj: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Výroba, dodávka, montáž technologického zariadenia vo vodohospodárskych odvetviach, ďalej v oblasti spracovateľského a chemického priemyslu, teplárenstva, energetiky. Dodávka a montáž bazénových technológií.

Poľnohospodárstvo: -chov zvierat -produkty -plodiny -agrostroje.

Výroba a predaj: - udiarne na mäso a ryby - teplomery - vykurovacie špirály - príslušenstvo k udírnám

Zaoberáme sa importom a exportom tovaru v rámci EÚ, USA a Kanady, Ázie. Dovoz tovaru na objednávku podľa požiadaviek klienta. Privezieme elektroniku, mobilné telefóny, príslušenstvo, PC, stroje, odevy, módne doplnky a ďalšie. Objednaný sortiment je vždy v rámci prepravy riadne poistený.

Spoločnosť TOOL TRADE s.r.o. je výhradným obchodným zástupcom pre CNC obrábacie centrá značky BRAY, SAHOS a vláknových páliacich laserov značky UBRA. Produkty predstavujú špičku vo svojom odbore nielen na domácom území Slovenskej republiky, ale aj v zahraničí.

Výroba, vývoj, predaj: - schodolezy CLIMBER 1.

Frešo, spol.s r.o. Ostrava. Strojárska výroba. Zákazková výroba strojných dielov podľa dokumentácie. Výroba: - jednoúčelové stroje - zákazková kusová a malosériová výroba: - strojné diely - kompletné časti jednoúčelových strojov. K výrobe používame CNC stroja: - CNC sústruhy na súčasti z tyče a prírubové súčasti - CNC sústruhy ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služieb -Projektovanie elektrických zariadení

Predaj, oprava, servis: - pásové vozidlá na úpravu lyžiarskych tratí - snežné frézy - horské traktory

E-shop - vákuové vrecia - vrecia na odpadky - lepiace pásky - utierky - čistiace a upratovacie prostriedky - dezinfekčné prostriedky.

Predaj, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - chladničky.

Výroba: - kovovýroba - vzdušníky, nádrže, tlakové výmenníky - oceľové konštrukcie - zábradlia - takžné tyče. servis: - kompresory - záhradná technika - centrálne vysávače - tlakové umývacie stroje. Maloobchod, predaj: - náradie, nástroje - čerpadlá - tesniace materiály - autogénny technika - zváracie potreby, ...

Oceľ, oceľoliatiny: - sústruženie - frézovanie - obrábanie - strihanie a ohýbanie - zváranie a pálenie ocelí. Opracovanie odliatkov a výkovkov. predaj: - priemyselné armatúry - potrubie - ventily - posúvače - spätné a uzatváracie klapky - guľové kohúty - ovládače kondenzátu - kompenzátory - filtre - hydranty.