Zaoberáme sa výrobou hasičských automobilov. Výroba: - hasiace technika - požiarne príslušenstvo. sídlo: - Halenkovice 10, 76363.

DEL a.s. sa zameriava na výrobu, dodávku a konštrukciu elektrických rozvádzačov, technologické celky a strojné zariadenia.

ABFlow s.r.o. vyrába magneticko-indukčné snímače a predáva a poskytuje poradenstvo v oblasti ultrazvukových hladinomerov a prietokomerov pre otvorené kanály.

Compas robotika, s.r.o. sa zameriava na konštrukciu, výrobu a montáž robotických pracovísk a na stroje a zariadenia v priemyselnej automatizácii.

Stavebný servis Studený s.r.o. sa zameriava na bezpečnosť práce, stavebný dozor a na inžiniersku činnosť.

Hanks Technology s.r.o. sa zameriava na technológie merania, reguláciu, strojnú výrobu a na meracie systémy pre kvapalné médiá.

Predaj, sklad, veľkoobchod, maloobchod: -autobaterie, príslušenstvo -autoelektro materiál -autochemie -Autokozmetika -kompletných sortiment -gufera, manžety, O krúžky (pre strojárstvo, automobily, poľnohospodárske stroje, stavebné stroje) -hadica, skrutkovanie -klínové remene -priemyselné plyny -ložiska -Zariadenia na údržbu, mazanie a ...

Nákup a predaj: - poľnohospodárske techniky, poľnohospodárska technika. Dodávka: - náhradných dielov, náhradné diely.

Servis, regulácia priamočinných regulátorov tepla: Nové regulátory MERTIK so skorším dátumom výroby - dodanie do 3 dní, záruka 24 mesiacov -záručný servis -pozáručný servis-výmenným spôsobom v ten istý deň, či oprava do 1 mesiaca. Montáž: -inštalácia našou firmou Poradenstvo: -odborné posúdenie zapojenia regulátora priamo na mieru ...

- infraštruktúra pre dopravné systémy - vývoj nabíjacích a akumulačných systému - Engineering (robotizácie a automatizácie)

Predaj: - kvalitné a inovatívne lekárske technológie.

Predaj strojov a zariadení pre recykláciu a triedenie značky PRONAR pre Českú republiku a Slovensko. predaj: - mobilné bubnové triediče - mobilná pomalobežné drviče - mobilné pásové dopravníky

Spoločnosť TTM Morava s.r.o. už od roku 1998 poskytuje kompletný servis údržby v oblastiach stavebníctva, vykurovania, solárnych systémov, klimatizácií a vzduchotechniky. Kladie dôraz na kvalitu poskytovaných služieb a maximálnu spokojnosť zákazníka. Spoločnosť TTM Morava s.r.o.zaisťuje projekčný, rozpočtový i komplexno-dodávateľský servis v ...

Dodávateľ zariadenia a materiálov pre sieťotlač a tampónovú tlač: -sítotlačové farby VISPROX -sítotlačové textilné farby UNION INK -kompletný servis pre tampónu tlač –farby, klišé liehová a vodová, oceľové klišé, tlačiarenské tampóny, príslušenstvo k tampónovej tlači -tampoprintové stroje KENT -poradenstvo, školenia v technológii sieťotlače, ...

Alpha Solar systems s.r.o. sa zameriava na obnoviteľné zdroje energie, fotovoltaiku a tepelné čerpadlá.

Dodávka, montáže, inštalácia: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - vzduchotechnika - elektronické zabezpečenie - kamerové systémy.

Servis, oprava, opravy, opravovňa: -pracovné plošiny: -prívesové -kĺbové -teleskopické -kĺbovo-teleskopické -mobilné, prívesové -nožnicové -stĺpové -vyrovnávacie mostíky. Požičovňa, požičiavanie, prenájom: -pracovných plošín.

Požičovňa zameraná na ručné náradie, stavebné stroje a záhradnú techniku. prenájom: - stavebná mechanizácia - záhradnej techniky - čistiace a upratovacie techniky. služby: - čistenie kobercov a čalúnenia.

Výroba, predaj, montáž: -regulátory, regulačná technika ADEX pre teplovodné ústredné kúrenie -termostaty: -pokojové, programovateľné, bezdrôtové, príložné -Analógový regulátory -kaskádní radiče -oběhová čerpadlá -servopohony k zmiešavacím ventilom -směšovací ventily -náhradná diely. Dodávka, montáže, predaj: ...