Elektroinženýring. Automatizácia. Kompletné elektro dodávky pre technologické celky hutnícky, strojné a energetickej. Elektroprojekce vrátane vysokého napätia.

Sme vývojová firma, ktorá vytvorila a ďalej inovuje automatický informačný systém. Ten je založený na využívaní kamerového systému, z ktorého sa získavajú dáta pomocou pokročilých algoritmov videoanalýzy. Dáta sú ukladané do SQL databázy a ďalej sa s nimi aktívne pracuje. Videoanalýza rieši úlohy od rozpoznávania vozidiel a ich RZ, cez čísla na ...

Predaj: - gastro vybavenie - pokladne - váhy - mlynčeky a píly na mäso a kosti - fritézy - kávovary - chladiaca a mraziaca technika - krájače - výrobníky ľadu - kávovary - vinotéky.

Požičovňa, požičiavanie: - nemocničné lôžka. Nábytok pre zdravotnícke zariadenia: - nemocničné polohovacie postele, lôžka - lehátka - zásteny - chodítka - nočné stolíky - zdravotnícke pomôcky - invalidné vozíky. Matrac.

Žeriavový a výťahový servis. Predaj, prenájom, doprava, montáž, revízie: -věžové žeriavy LIEBHERR. Oprava, opravy: -věžových žeriavov MB4 LIEBHERR.

-Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Mäsiarstvo a údenárstvo Predaj chemických látok a chemických zmesí klasifikovaných ako vysoko toxické a toxické

Party-fotobudka.cz je mobilný fotokútik, ktorý nesmie chýbať na žiadnej oslave, na firemnej akcii a párty. Fotokútik nenútene a efektívne pobaví všetkých hostí, vrátane tých najmenších. Vďaka fotokútiku zažijete originálnu zábavu a odnesiete si so sebou spomienku v podobe kreatívnych a bláznivých fotografií. Jedná sa o mobilný fotoateliér s ...

Predaj a servis: - záhradná technika - kosačky na trávu, záhradné traktory, snehové frézy, drviče konárov - pracovné stroje. STIHL, STIGA, HONDA, HUSQUARNA, DOLMAR.

Obchodné oddelenie Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -zváracia (zváracia) technika: -horáky a spotrebné diely na rezanie plazmou (plazmové rezanie) a MIG/TIG zváranie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spotrebné diely na rezanie laserom (laserové rezanie).

E-shop: - elektrické náradie - gola sady - zváracia technika - brúsky - záhradné náradie - murárske a maliarske náradie - spojovací materiál - čerpadlá.

Autorizovaný predaj a servis vozidiel CITROËN, OPEL, Suzuki: -obytné vozidlá - karavany -autopožičovňa. Autobazár. Dovoz automobilov na zákazku.

Odvoz, likvidácia odpadu a sutiny. Zemné a demolačné práce. Prenájom stavebných výťahov.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - solárne kolektory.

Servis a prehliadky obrábacích strojov CNC: - generálne a stredné opravy. Opravy motorov a servopohonov firiem Heidenhain, Siemens, Yaskawa, Acramatic, Fuňáč. Premeranie geometrie strojov. Výroba, repasovanie: - vretenových jednotiek, veľkých remeníc ai. Predaj a výroba: - náhradné diely. Sťahovanie strojov: - demontáž, ...