Zváranie vyžaduje veľa vybavenia. V aktuálnom sortimente nájdete zváracie invertory, multifunkčné zariadenia, zváračky pre MIG / MAG zváranie, ale aj zariadenia na zváranie plazmou alebo rôzne príslušenstvo v podobe redukčných ventilov či zváracích masiek.

Práca: - predvýroba potrubných dielov - nerezová výroba - výroba oceľových zvarencov a konštrukcií - zváranie kovov metódou v ochrannej atmosfére metódou MIG, MAG, TIG - sťahovanie a montáž výrobných liniek.

Strojárska výroba a kovovýroba je hlavnou činnosťou firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, ktorá pôsobí prevažne v regióne Vsetín, Zlín, Zlínsky kraj. Do výrobného programu spoločnosti patria kovové, oceľové zvarence, oceľové konštrukcie pre stroje, rámy strojov a strojárske diely - komponenty. Vyrábame aj oceľové prepravné a skladovacie palety aj ...

Zámočnícka výroba: - vjazdové brány (pojazdové, samonosné, jednokrídlové, dvojkrídlové atď.) - striešky, prístrešky (nad vchodmi, garáže, terasy atď.) - pergoly - schodisko (vnútorné aj vonkajšie) - zábradlie Obrábanie - sústruženie, frézovanie, vŕtanie. Zváranie: - elektrickým oblúkom - v ochrannej atmosfére (CO2, ...

Práca: stavebné zámočníctvo. Zváranie pre strojárstvo. Zváranie 2tig hliník a nerez.

Práca: -zámočnícke -zváranie hliníka, nerezu. Kovovýroba, výroba z nerezu: -mreže, rošty, vráta -stoly, drezy -zábradlie, madlá -schodiská, schody -rebríky -chrliče do bazéna.

Sme rodinná spoločnosť s tradíciou strojárskej výroby od roku 1991. Disponujeme vlastnými výrobnými priestormi a strojným vybavením v 2 prevádzkach. Zaoberáme sa CNC obrábaním, zámočníckou výrobou, výrobou a repasiou jednoúčelových strojov a zariadení. Ponúkame zákazkové CNC frézovanie 2, 5-5D, zámočnícku výrobu z ocele i nerezu, strihanie, ...

Zváranie nerezovej ocele - kovovýroba. Prevádzkareň: Sokolská 1091, Valašské Meziříčí.

Kovovýroba, zámočnícke a kováčske práce: -výroba a montáž oceľových a kovových konštrukcií -výroba a opravy oceľových nákladných kontajnerov -práca s lexanom -zámočnícke práce - schody, mreže, zábradlia, samonosné pojazdové brány. Zlínsky a Olomoucký kraj.

Strojárstvo Výroba dopravníkov Výroba dopravníkových valcov a valčekov Výroba stieračov dopravných pásov Valčekové trate Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválke Architektúra a projekty Projekty a dizajn ordinácií Projekty interiérov prevádzok Bytový a priemyselný architekt Stavebné práce Stavebné povolenie Projekty ...

Zváranie dielov na automatoch. Výroba: - mreže - posuvné elektrické brány Zákazkový výroba: - schodisko - zábradlie - oplotenie - ploty - oceľové konštrukcie.

Povrchová úprava a zváranie kovov a ďalších materiálov tryskaním alebo omieľaním. Špecializáciou firmy je jemné tryskanie menších dielcov, prípadne ich omieľanie.

Práca: -stavebné zámočníctvo, zámočnícke -nástrojárske, nástrojárstvo. Výroba: -mreže -vráta vrátane montáže. Zváranie el. oblúkom, CO2, TIG,

Priemyselná automatizácia: - výroba jednoúčelových špeciálnych automatických zariadení. Zváranie, spájkovanie, zatavovanie, nitovanie, tvarovanie.

Zámočníctvo Zvárač-Tig, elektróda-nerez-čierne-Co2

Zámočnícke práce. Výroba, montáže : - schodisko aj točité - podesty, zábradlia - vráta, brány, oplotenie, balkóny - ľahké oceľové konštrukcie - podkrovné vstavby. Delenie materiálu. Zváracie práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Špeciálne zváranie nádob, nerezového potrubia, hliníkových konštrukcií a hydraulických nádrží.

Ponuka služieb v oblasti kovovýroby a zvárania. Sídlo: Sychrov 1061, 766 01 Valašské Klobúky.

Kovoobrábacie práce: - obrábanie kovov - frézovanie - sústruženie - rezanie - zváranie argónom - hliník, meď, nerez

Oprava, servis: -nákladné vozidlá-ťahače a návesy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, poľnohospodárske a lesné traktory, -kontrola bŕzd na valcovej skúšobni SCHENK, -výmena olejov a prevádzkových kvapalín, -servis vozidiel o mimo bežnú pracovnú dobu. Kovovýroba: -výroba kovových foriem na laminovanie, zákazková ...

Zámočnícke práce-výroba z nerezu. Zváranie ocele aj nerezu so štátnou skúškou-EEN certifikát. Zváranie TIG. Ohýbanie rúrok. Revízia: - tlakových nádob stabilných skupiny A, B, - parných a kvapalinových kotlov 3. a 4. triedy.

Práca: - zámočníctvo, zámočnícke, zámočník. Montáž, oprava, údržba: - mechanická a elektroinštalácia. Výroba: - elektrorozvádzačov s krytím IP 65. Zámočnícka a strojná výroba z nerez ocele: - nerezové komponenty - zváranie, brúsenie, obrábanie nerezových materiálov a konštrukcií - ohýbanie na ohraňovacom lise. Sídlo: - Návesné 233, ...

Kovoobrábanie. Obrábanie hotových materiálov na obrábacích strojoch. Výroba kovových dielov na zákazku. Zváračské práce. Kalenie. Žíhanie. Brúsenie.

Firma sa zaoberá výrobou, predajom a montážou stajňového zariadenia pre kone, kovaných polotovarov, plotov, zábradlia a parkových lavičiek. Výroba: - kovovýroba - zámočníctvo - zhotovovanie jednoúčelových strojov a zariadení. Výroba: - vnútorné stajňové boxy a zariadenia pre kone, potreby na ustajnenie koní, doplnky pre stajne - ...

Kovovýroba: - rezanie laserom, rúrok a profilov - rezanie vodným lúčom cez naklonenie do 60 stupňov - strihanie, ohýbanie, zváranie kovov - lisovanie - povrchová úprava kovov - práškové lakovanie - fosfátovanie - odmasťovanie - pieskovanie.