Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Zámočníctvo. Výroba a predaj: - vráta - brány - bránky - koľajové vráta - samonosné vráta - krídlové vráta - garážové vráta - pohony k bráne - zábradlie - nerezové zábradlie.

Klampiarske a pokrývačské práce - realizácia plochých aj šikmých striech - tesárske práce - hydroizolácia - montáž strešných okien - zámočnícke práce.

Výroba zámočníckych konštrukcií z nerezovej aj konštrukčnej ocele, výroba a montáž interiérových a exteriérových oceľových schodísk a zábradlí.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo: - brány - ploty - zábradlie - krbové náradie - svietniky - oplotenie.

Stavebné, murárske a zemné práce: - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov, bytov a chalúp - zatepľovanie fasád - obkladačské práce - maliarske práce - sadrokartonárske práce - kamenárskej práce - búracie práce - tesárske a pokrývačské práce - upratovacie práce - zámočnícke práce - terénne úpravy - prípojky vody, elektriny a ...

Elektromontáže, elektromontážne práce - rozvody, opravy a údržba el. zariadenia - domová a bytová elektroinštalácia - montáž osvetlenia. Stavebné práce - murárske práce - natieračské práce - búracie práce - zámočnícke práce.

Vyrábame mreže, brány (vrátane pojazdných), dvere a vráta, zábradlia (balkónové a schodiskové), schodiská, ploty, prístrešky, konštrukcie (autobusové zastávky), regály, nájazdy, kovaný nábytok a bytové doplnky. Neváhajte nás osloviť pre realizáciu Vašich predstáv z tradičného kovu aj nerezu.

Služby - kompletné čistenie interiérov všetkých vozidiel, vrátane nákladných - čistenie autosedačiek - čistenie kobercov a čalúneného nábytku - umývanie okien - upratovacie práce - sťahovanie - nákladná autodoprava - murárske práce - kovovýroba - zámočnícke práce.

Kovoobrábanie - zámočnícke práce - nástrojárska výroba.

Výroba, oprava, servis: - mikrochladiča - chladiace veže Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie Zámočnícke práce.

Kováčstvo. Práca: - kováčske - zámočnícke.

Výroba brán a predaj garážových brán. Dodávky: - brány - vráta - plotové zostavy - pergoly - markízy - predokenné rolety - žalúzie.

Žeriavnícke práce a preprava bremien. Nakládka, odvoz a likvidácia odpadov. Zemné a demolačné práce. Zámočnícke a inštalatérske práce.

Služby - požičovňa autoboxov a nosičov - požičovňa náradia. Zámočnícke práce - zváranie - výroba konštrukcií.

Služby - opravy domácich čerpadiel. Kovoobrábačstvo a zámočnícke práce.

Zámočníctvo, výroba: - ploty - schody - vráta - zábradlie - mreže

Zámočníctvo, nástrojárstvo, obrábačstvo. Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin. Výroba kovových konštrukcií. Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov. Výroba: - formy - nástroje.

Práca: - zámočnícke. Výroba: - kovové vráta, brány, zábradlia.

Činnosť: - kovovýroba - zámočníctvo - sústružnícke práce - zváračské práce

Práca: -klampiarske -zámočnícke -zváračské -kovoobrábacie. Inštalácia, opravy a revízia: -propánbutánových, PB** staníc -spotrebičov. Predaj: -sporáky na plyn a elektriku -ohrievače vody, bojlery -náhradné diely. Autoservis: -konverzia, prestavba automobily na alternatívny pohon plyn propán bután vrátane revízie na ...

Kováčstvo a zámočníctvo. Výroba - kovové brány, ploty - mreže, zábradlia.

Zámočníctvo. Kovoobrábanie. Výroba, inštalácia, opravy: -elektrické stroje a prístroje -technológie, liahne pre poľnohospodárstvo -manipulačné debny -koše na odpadky -palety na zákazku.

Činnosť: - zámočnícka výroba - nástrojárske práce - zváračské práce - výroba kovových paliet - návrh a konštrukcia jednoúčelových strojov Predaj: - hutnícky materiál Služby: - zapožičanie špecializovaných strojárskych profesií pre automobilový priemysel Stavebná činnosť: - pozemné staviteľstvo - vodohospodárske ...

Výroba oceľových konštrukcií, potrubných systémov, technologických celkov. Ďalej sa zaoberáme demontážou a montážou nových konštrukcií. Vykonávame všetky zváracie a zámočnícke práce.