Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Kovovýroba, výroba: -stavebné zámočnícke výrobky -strojní výrobky -svařování -dělení materiálov: -řezání, strihanie, ohýbanie plechov -zakružování a stáčanie rúrok a profilov -lakování Kovoobrábanie.

Návrh, konštrukcia, výroba: -formy: -pre vstrekovanie termoplastov -pre vulkanizáciu -pre vstrekovanie hliníka. Výroba: -vstřikování plastových dielov pre automobilový, elektrotechnický a spotrebný priemysel

Návrhy, realizácia: -interiéry, rekonštrukcie interiérov. Výroba, kovovýroba, montáže: -truhlářské konštrukcia -zámečnické konštrukcia - nerezové prvky: -zábradlí, prepážky, madlá, atypické prvky. montáže: -sádrokartonové priečky -stropní podhľady.

Zámočnícka výroba, kovoobrábanie

Výroba, montáž, nástrek, predaj: -dopravních cestných značiek. Výroba polep. Potlač plnofarebný: -samolepky, textílie, plagáty práca: -zámečnické, kovovýroba.

Divízia zinkovna: -galvanické zinkovanie, eloxovanie, morenie hliníka. Divízia solar: -kompletné realizácia, servis fotovoltických systémov.

Zámočníctvo. kovovýroba: - brány, vráta, dvere - regály - schodisko - zábradlia - nájazdy na vozík.

Výroba: - sortiment mestského mobiliáru: - lavičky, koše, stojany na bicykle, zábrany vjazdu, plochy pre výlep plagátov - presklené autobusovej zastávky, hliníkové vitríny pre úradné dosku aj na zákazku.

Tvarové pálenie plameňom na zákazku - rôzne tvar. Pálenie plameňom hrubých plechov a výroba výpalkov. Nákup a predaj hutného materiálu. Výroba: -forem pre automobilový priemysel. sídlo: - Kunovice, Pekařská 757.

Výroba foriem. Strojárska výroba. Predaj hutného materiálu.

Výroba a dodávka: - galantérne kovania - nábytkové - repliky starožitných kovania, výroba podľa priania zákazníka - kovové reklamné predmety - technické predmety zo zliatiny zinku

Venuje sa interiérovým a exteriérovým úpravám, ako sú sadrokartónové podhľady, drobné stavebné práce. ponúka ručné kováčske práce (plotky, brány, dekoračné predmety). Vykonáva maľby a nátery fasád, bytov a domov. Preprava až šiestich osôb napr. Na letisko alebo menších kusových zásielok vozidlom Mercedes Vito.

Výroba: - nástrojov, vstrekovacích foriem, rukoväťou záhradného náradia a ostrice lyží, autodoplnky Vstrekovanie a lisovanie plastov.

Spoločnosť OMEGA, spol. s r.o. so sídlom v Zlíne sa v rámci Českej a Slovenskej republiky venuje sériovej výrobe ozubených kolies a hriadeľov pre prevodovky, rozvodových kolies, dutých a spojkových hriadeľov a ďalších súčiastok. Sériová výroba: - ozubené kolesá s priamymi zubami a šikmými zubami - reťazové kolesá - ozubené vence - korunové ...

činnosť: - nástrojáreň - lisovňa - drôtové rezanie

Výroba: - kovovýroba - vzdušníky, nádrže, tlakové výmenníky - oceľové konštrukcie - zábradlia - takžné tyče. servis: - kompresory - záhradná technika - centrálne vysávače - tlakové umývacie stroje. Maloobchod, predaj: - náradie, nástroje - čerpadlá - tesniace materiály - autogénny technika - zváracie potreby, ...

Kovovýroba ľahkých oceľových konštrukcií pri využití nasledujúcich technológií: -spracovanie tyčového materiálu; -spracovanie tenkých plechov; -svářečské práce; -povrchová úpravy kovov v kooperácii -kovovýroba.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Nerez zábradlia, bránky, ploty.

Laserové grafírování. Firma studiograv sa zaoberá strojným gravírovaním, značením a popisom rôznych materiálov (kov, drevo, plexi, plast, kameň) pomocou CNC stroja. Ďalej - brúsenie nožov, nožníc, reťazí pre motorové píly a kotúčových píl. Výroba reklamných a darčekových predmetov, športových pohárov. Tvorba webových prezentácií s ...

Výroba foriem pre technickú gumu, polotovarov pre formy na lisovanie plastov a kolies pre ozubené remene.

Kovovýroba, práce: - kovoobrábanie, obrábanie kovov. služby: - projekčné, projektovanie - konštrukcia, konštruktérska činnosť. Výroba, oprava, rekonštrukcia: - formy pre penumatikářský priemysel.

Spoločnosť KOVSTA s.r.o. Zlín je zámočnícka dielňa, ktorej hlavným odborom je rezanie, vypaľovanie laserom a ohýbanie výpalkov ohraňovaním. Vykonáva aj zváranie metódou TIG, MIG MAG. Zameriava sa na spracovanie a povrchové úpravy nerezových, hliníkových a oceľových dielov. Vyrába nerezové zábradlia a samonosné schodisko z kvalitnej ocele a ...

IRISA, výrobné družstvo vo Vsetíne, sa špecializuje na spracovanie termoplastických hmôt vstrekovaním a vákuovým tvarovaním, úpravu povrchu výliskov potlačou alebo vákuovým pokovovaním. vstrekovanie plastov - technické výlisky pre automobilový priemysel - vzhľadové výlisky pre automobilový priemysel - moderné stroje o uzatváracie sile ...