Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

činnosť - tryskanie a lakovanie kovov - nátery oceľových konštrukcií - povrchová úprava kovu.

činnosť - CNC obrábanie - frézovanie a sústruženie.

Strojárska výroba. Obrábanie kovov na CNC obrábacích centrách a konvenčných strojoch.

Montáž, oprava, servis, revízie: - vyhradených plynových a elektrických zariadení - zváračské práce

Nástrojáreň. Výroba: - lisovacie nástroje a formy - meradlá - prípravky presných dielov. CNC sústruženie a frézovanie CNC frézovanie v 5 osiach drôtové rezanie Elektroerozívne hĺbenie Elektroerozívne vyvrtávania otvorov Konštrukčné a CAD / CAM práce

predaj: - hutný materiál - plechy oceľové všetkých formátov - plechy pozinkované - tyče ploché, kruhové - tyče tvarového prierezu L, I, U do dĺžky 12 metrov - tenkostenné profily Jackel - rúrky oceľové bezšvíkové, zvárané - rúrky závitové, pozinkované - CNC výpalky z plechov za tepla i studena valcované.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Obráběčství -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod

Strojárenská výroba: -kovovobrábění na zákazku, frézovanie a sústruženie -zámečnická výroba -presné opracovanie odliatkov z rôznych druhov -špeciálny upínacie a manipulačné prípravky -jednoúčelové stroje -potreba pre entomológov.

Strojárstvo. Modelárna: - výroba drevených a plastových modelov - výroba kovových modelov - výroba zápustky.

Výroba, montáž - schodisko (vnútorné i vonkajšie, samonosné schodisko) - schodisko vonkajšie a interiérová - kovové schodisko - točité schodisko s drevenými stupnicami - požiarne schodisko.

Výroba: -3D modely pomocou CNC technológie. -formy na vákuové tvarovanie plastov. -modelové zariadenia pre zlievárne.

Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Nástrojárske práce. Inštalatérske práce. - vodoinštalatérstvo, rozvody vody - kúrenárstvo, kúrenárske práce, inštalácia kúrenia.

Činnosť: - výkopové práce - stavba výťahových šácht - laminovanie záchytných nádrží - demolačné práce - zámočnícke práce Výstavba a rekonštrukcia výťahov. Likvidácia starých technológií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotolne - technológia čerpacích staníc.

Činnosť - sústruženie, frézovanie - delenie - zváranie a obrábanie kovových materiálov.

Zámočníctvo, kovovýroba: - brány, brány, ploty, zábradlia, mreže, schody - ľahké a stredne ťažké konštrukcie z ocele, nerezu a hliníka - zastrešenie bazéna, prístrešky, skleníky

Zámočnícke práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v tej najvyššej kvalite Vám poskytne firma Ing. Ľubomír Post. Ďalej tiež ponúkam služby koordinátora stavieb. Nájdete ma na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Remeslo: - zámočník - zámočnícke práce. Služby: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ...

Zámočnícky servis Výroba, predaj: - kľúče - stavebné vložky FAB a GUARD - stavebné zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostné kovanie ROSTEXopravy - vložky - kovanieprestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisné stredisko - FAB a GUARD.

Zváračské práce. Som zvárač EN-111, HL-045, plechy, potrubie *, nerez, čítanie výkresovej dokumentácie.Som samostatný, flexibilný, abstinent.Ak máte záujem o mojej práce, tak sa prosím ozvite.

Kovovýroba, zámočnícka výroba. Výroba finálnych výrobkov i polotovarov: -potrubné zvárače a tvarovky -oceľové násypky -slimákové dopravníky -oceľové haly -vežové vodojemy. Prevádzkareň: Slatinice 395.

Kovovýroba Stavebné práce: - murárstvo - kováčstvo - zámočníctvo.

Zámočnícke práce: - vráta, dvere - kovokonštrukcia - zábradlie - mreže.

-Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb Opravy cestných vozidiel Obrábačstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov

Zámočníctvo, nástrojárstvo Obrábačstvo Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Údržba motorových vozidiel a ich ...

Výroba podľa dodanej výkresovej dokumentácie, montáže, povrchové úpravy: -oceľové konštrukcie -obrábané celky, komplety -mechanické diely -zváranie -montáže dielov a celkov.