Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe - projektovej dokumentácie pre ohlásenie stavby - štúdia stavby - vizualizácia - preukaz energetickej náročnosti budov. Stolárska výroba - prístrešky, pergoly, altány, záhradné domčeky - dvere, okná, zábradlia. Zámočnícka výroba - brány krídlové a posuvné, bránky, oplotenie - oceľové ...

Výroba, predaj: - záhradná mechanizácia - jednoosové malotraktory - príslušenstvo - lisy, drviče - okrasné lubie a mreže - krbové kachle.

Povrchová úprava výrobkov: - náter základovou, vrchnou farbou - nástčik základovou, vrchnou farbou - komaxit (práškové lakovanie) - žiarové zinkovanie - galvanické zinkovanie.

Kovovýroba: - obrábanie na CNC strojoch - tvarovanie, ohýbanie, frézovanie, uhlovanie, strihanie plechov. Klampiarske a zámočnícke práce. Predaj: - hutnícky materiál - potrubné dielce - profilová oceľ - rúrky, guľatiny.

Vykonáva: -vložkovanie nádrží plastom aj oceľou -signalizácia netesností -revízia nádrží a nádrží -likvidácia odpadov -likvidácia ekologických záťaží -zámočnícke práce. Dodávka, montáž: -kompletné technologické vybavenie čerpacích staníc. Autodoprava.

Tvarové rezanie plechov: - kyslík-propán do hrúbky mat.300mm - plazmou do hrúbky mat.30 mm - nadrozmerné výpalky do šírky 4 600mm a dĺžky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Vykonávame mobilné tlakové tryskanie a nátery a poradenstvo v oblasti povrchovej úpravy kovov a iných materiálov. Ďalej priemyselné bezpečnostné a dopravné značenie.

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.

Výroba: - Rootsove dúchadlá - dúchadlové sústroje - aeračné membrány - deflagračné (protiexplozívne) poistky. Záručný aj pozáručný servis, opravy: - dúchadlá. Obrábanie na CNC aj klasických strojoch.

Výroba: - diely koľajových vozidiel - stroje a zariadenia. Konštrukčná a projekčná činnosť pre papierenskú výrobu: - servis pre papierenské prevádzky - šróbenie - armované hadice.

Montáž, dodávka technologických celkov: - dodávka a montáž potrubných rozvodov (tepla, vzduchu, vody, pary, chladiva) - rekonštrukcia vykurovacích systémov - výrobných prevádzok, sídliskových kotolní - rekonštrukcia kotolní - rekonštrukcia vonkajších potrubných rozvodov (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolácia potrubných rozvodov - ...

Kovovýroba: - obrábanie kovov. Výroba a predaj: - palivové drevo.

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Výroba, kovovýroba, zámočníctvo, predaj: - konštrukčné diely - oceľové konštrukcie - tlakové a beztlaké nádrže - vane na moriace, galvanické a iné povrchové úpravy - dopravníky - dymovody a potrubia pre vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologické zariadenia z nerez materiálov.

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - zostavovanie nábytku - inštalatérske práce - obkladačské práce - zámočnícke a zváračské práce - klampiarske práce - výrub stromov - opravy a stavba plotov - terénne úpravy a ďalšie.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolácií vrátane zámočníckej výroby po celej SR

Remeslo: - stavebné zámočníctvo - atypické výrobky - nerezové zábradlia, madlá - automatické dverné systémy. Prevádzkareň: Dolná Hejčínska 25, Olomouc.

Hodinový manžel: - elektrikárske, inštalatérske, zváračské, tesárske, montérske či záhradnícke práce.

Kovoobrábanie zváranie, lisovanie pre automobilový priemysel

Vybavenie interiérov predajní. Kompletné služby v oblasti vybavenia interiérov predajní. Vybavenie predajní s food a non-food tovarom: - butiky, predajne športu, elektroniky, tabaku. Regály a regálové systémy, predajné pulty, sklenené vitríny, police, reklamné stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry predajní na kľúč. ...

Obrábanie kovov a plastov. Trieskové obrábanie - frézovanie, sústruženie, rovinné brúsenie, brúsenie na guľato, cnc obrábanie. Obrábanie polotovarov napríklad sústruženie a frézovanie odliatkov, výkovkov a výpalkov.

Montážne, zámočnícke a zváračské práce vo výškach aj na zemi.

Výroba tepelnej energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinštalatérstvo - kúrenárstvo - plynoinštalácia - zámočnícke práce - vedenie účtovnej a daňovej evidencie.

Spoločnosť KTP je zabehnutú firmu s 10-ročnou tradíciou na trhu so zariadeniami pre indukčný ohrev. Vývoj, konštrukcia a montáž zariadení na indukčný ohrev a jednoúčelové elektroniky. Obrábanie mechanických dielov Konštrukcia a výroba: - vŕtacie a závitovacie hlavy - upínače - rozpínacie prípravky - nožové držiaky - špeciálne držiaky ...

Zámočníctvo, práca: - zámočnícke - zváračské.