Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Strojárstvo. Modelárna: - výroba drevených a plastových modelov - výroba kovových modelov - výroba zápustky.

Výroba - modelové zariadenia pre zlievarne

Výroba, montáž - schodisko (vnútorné i vonkajšie, samonosné schodisko) - schodisko vonkajšie a interiérová - kovové schodisko - točité schodisko s drevenými stupnicami - požiarne schodisko.

Zámočníctvo, zváranie TIG, MAG a Elektróda, Montáže konštrukcií a potrubárske práce

Zámočníctvo. Zákazková kovovýroba.

Výroba: -3D modely pomocou CNC technológie. -formy na vákuové tvarovanie plastov. -modelové zariadenia pre zlievárne.

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárske práce, nástrojárstvo. Obrábanie kovov, kovoobrábanie: - frézovanie - sústruženie.

Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Nástrojárske práce. Inštalatérske práce. - vodoinštalatérstvo, rozvody vody - kúrenárstvo, kúrenárske práce, inštalácia kúrenia.

obrábanie kovov, zváranie, frézovanie, kompletovanie jednoúčelových strojov

Zámočníctvo - nástrojárstvo. Hodinový manžel - všetky opravy, údržba, montáže.

Spoločnosť CRANP - KOVO, spol. s r.o. sa špecializuje na výrobu kotlov na tuhé palivá. Vašom sortimente nájdete kotly na drevo, pelety a viacpalivové kotly. Zamestnávame iba kvalifikovaných odborníkov a na výrobu našich produktov používame materiály najvyššej kvality, ktoré sú podrobované systematickým skúškam a testom. Naše kotly sú zaradené do ...

Činnosť: - výkopové práce - stavba výťahových šácht - laminovanie záchytných nádrží - demolačné práce - zámočnícke práce Výstavba a rekonštrukcia výťahov. Likvidácia starých technológií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotolne - technológia čerpacích staníc.

Výroba: - delenie rúrok a plechov laserom - stožiare verejného osvetlenia, stupňovité, kužeľové, výškové 20-40m, so spúšťacím výložníkom, pre futbalové štadióny a športoviská, betónové stĺpy, trakčné - nerezové výrobky - oceľové konštrukcie.

Elektroslužby: - silnoprúdové a slaboprúdové rozvody. Zámočnícke práce. Prenájom: - vysokozdvižné plošiny.

Firma Hutnícky materiál Fojtov Zdeněk je veľkoobchod a tiež maloobchod, v ktorom si vyberiete zo širokého sortimentu hutníckeho materiálu, železa, plechov, strešných krytín a rúrok. Tiež vykonávame rezanie železa vrátane dopravy materiálu. Všetky služby poskytneme v Přerove a jeho blízkom okolí. Kvalitný hutnícky materiál: veľkoobchod, ...

Ťažká strojárska výroba. Zváranie Obrábanie Ohýbanie a zakružovanie Žíhanie Rezanie plameňom Strojné vybavenie Žeriavová údržba

Činnosť - sústruženie, frézovanie - delenie - zváranie a obrábanie kovových materiálov.

Zámočníctvo, kovovýroba: - brány, brány, ploty, zábradlia, mreže, schody - ľahké a stredne ťažké konštrukcie z ocele, nerezu a hliníka - zastrešenie bazéna, prístrešky, skleníky

Kovoobrábačstvo. Sme rodinná firma, ktorá sa zaoberá výrobou ozubených kolies, frézovaním, sústružením a ďalšími súvisiacimi činnosťami.

Zámočnícke práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v tej najvyššej kvalite Vám poskytne firma Ing. Ľubomír Post. Ďalej tiež ponúkam služby koordinátora stavieb. Nájdete ma na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Remeslo: - zámočník - zámočnícke práce. Služby: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ...

Zámočnícky servis Výroba, predaj: - kľúče - stavebné vložky FAB a GUARD - stavebné zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostné kovanie ROSTEXopravy - vložky - kovanieprestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisné stredisko - FAB a GUARD.

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba strojov a zariadení.