Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Návrh, dodávka, vykonávanie: -2, 3 a 5-osé rezanie laserom za použitia najmodernejších CNC profilovacích zariadenia. Kompletný inžiniering, tvarovanie, zváranie, ohýbanie, nástrek, práškový náter a galvanizovanie.

Služby: - strihanie, dierovanie, ohýbanie a skružovanie plechov - spracovanie na CNC strojoch - zváranie - plazmové rezanie. Kovovýroba, výroba: - dopravné a potrubné systémy - náhradné diely a technologické súčasti.

Oprava, repasia: -terasové plochy, terasové a kamenné schody -kamenné časti stavieb, sokle. Služby: -brúsenie, frézovanie-liate, stierkové podlahy, antistatické podlahy, stierky na schody -prerezávanie-betónové, živičné povrchy -brúsenie, leštenie-kamenné dlažby -montáže-kamenné schody, obklady.

Cnc sústruženie, frézovanie, vŕtanie, rezanie. Obrábanie na prírubových a tyčových cnc sústruhoch. Trieskové obrábanie - tyčové a prírubové sústruženie - vačkové automaty aj sústruhy, vrátane frézok

Povrchová úprava na montážach-kovy: -tryskanie OK -nátery OK -laminovanie OK -pogumovanie OK. Sanácia železobetónových konštrukcií. Ochrana proti korózii. Protichemické izolácie. Hydroizolácia. Výroba: -plast.

Sme špecialisti na strojársku výrobu. Dodávame strojnú techniku a komponenty vyrábané na zákazku. Súčasťou našej ponuky služieb sú aj zváračské práce a obrábanie.

Remeslo: - zámočník, zámočníctvo. Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie - kováčske a kovorobné výrobky - protihlukové zábrany.

Galvanovňa, povrchová úprava kovov. Galvanotechnika: -zinkovanie-prevedenie žltý, modrý -chrómovanie-dekoratívne -niklovanie -medenie. Mechanické leštenie kovov.

Práce, remeslá: - vodoinštalácia - kúrenárske - čistenie a opravy kanalizácií - havarijné služby - murárske - zámočnícke

-Přípravné práce pre stavby, povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov, výkopové práce terénne úpravy, ručné búranie a upratovacie práce, paličske práce - pálenie šrotu, montéri a demonteři rôznych konštrukcií

Výroba, kovovýroba: - výpalky - pálenie kyslíkom a plazmou - oceľové konštrukcie - zvarenca

Služby: - strojné obrábanie - presné brúsenie Veľkoobchod: - priemyselné produkty - strojové súčasti - reťaze, pastorky, ozubené súkolia, remene - ložiskové telesá, ložiská - lineárne posuvy a pohony. Kancelária: - Ostrava, Nádražní 128.

MonteQ servis, s.r.o. sa špecializuje na vysokotlakové čistenie a tryskanie. Medzi ďalšie činnosti spoločnosti sa radí demolácia betónových a oceľových konštrukcií, nátery a umývanie demineralizovanou vodou.

Zváraním PVC fóliou. Predaj, rekonštrukcia: - bazény - bazénové technológie.

Spoločnosť STECOMTRA a.s. sa zameriava na obrábanie, rezanie, ohýbanie, frézovanie a zváranie.

Lukáš Nociar sa špecializuje na zámočnícke a kováčske práce, vykonáva zváranie metódou MIG a MAG, sústruženie a frézovanie.

Pogumovanie kovov. Tryskanie kovových povrchov. Nátery kovových povrchov. Rozvody plastových potrubí. Skúšky tesností podľa zákona 254/2001 Zb. (Vodný zákon) Dodávka, inštalácia: - Výmeny hmôt vrátane trysiek vo filtroch DEMI staníc.

Obchodná a logistická firma. Predaj: -SKF: -kompletný sortiment valivých ložísk: -guličková -ložiská Y -naklápacia guličková -guličková s kosouhlým stykom -valčeková -ihlová -CARB -súdková -kombinovaná valčeková a kuželíková, ihlová -axiálne guličkové ložiská s kosouhlým stykom -axiálna-súdková, valčeková, ihlová SKF ...

Spoločnosť Elektro Navrátil - Petr Navrátil vykonáva montáže, opravy a údržbu elektroinštalácií. Revízia elektroinštalácií, elektrických spotrebičov a náradia. Revízie a kontroly pracovných strojov. Revízia bleskozvodov. Vytvoríme úplnú elektroinštaláciu domov a bytov - od projektu až po revíznu správu. Špecializujeme sa nielen na ...

Spoločnosť Suproma Production, s.r.o. sa špecializuje na povrchové úpravy kovov a tiež drevených objektov. Našim zákazníkom ponúkame pokovovanie žiarovým nástrekom, mokré lakovanie, tryskanie kovovou drvinou, protipožiarne nátery a tryskanie suchým ľadom. Naša spoločnosť sa nachádza na adrese Holvekova 99/30, Ostrava - Kunčičky. služby: - ...

služby: - cestná motorová doprava nákladná - výkopové, strojné a zemné práce - terénne úpravy záhrad - demolačné práce - zámočnícke práce

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj teflónových produktov. Možnosť výroby jednotlivých kusov na CNC strojoch.

Spoločnosť ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. so sídlom v Ostrave v Českej republike, ktorá je zároveň členským štátom Európskej únie, sa špecializuje na zákazkovú výrobu poľnohospodárskej techniky, zvárané komponenty pre manipulačnú techniku, transportných paliet, automotive a ďalších produktov s koncentráciou na krajiny ...

činnosť: - zámočníctvo - opravy technologických celkov - zemné práce