Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Kovoobrábanie, sústruženie na CNC strojoch. Výroba na sústružníckych automatoch. Špecializácia na výrobu sústružnícke diely v menších, stredných či väčších sériách. Stroje-A20B, A40C, A50CA, A26CNC, AN6/40, A35CNC CONPACT. SARY40NC, SARY60NC, Gim Mini 88, CB 32MCNC, SAB40NC.

Výroba: -nástroje na lisovanie kovov (lisovacie nástroje) a spracovanie olova na profily pre vitráže (vitrážne profily). Pri výrobe nástrojov využívame v maximálnej miere technológie elektroerozívne rezanie na stroji MITSUBISHI DWC 90 CR, FANUC alfa-1iD -lisovanie plechových dielov malých tvarov na excentrickom lise LS 20 -precízna výroba ...

Stolárske práce, stolár. Kováčske práce, kováč-atypická výroba. Zámočnícke práce, výroba, zámočník.

Výroba malosériová, kusová a montáž: -jednoúčelové zariadenia, stroje a zostava do funkčných celkov -prípravky pre strojárstvo -prípravky meracie. Vybavenie: -strojné frézky -brúsky -sústruhy SV 18, CNC DMG -obrábacie stroje najmä na trieskové obrábanie. Práca: -kovoobrábanie -sústruženie -frézovanie -strojne zámočnícke ...

Konštrukcia, výroba: -vstrekovacie formy (foriem) pre plasty, Zn zliatiny, hliník -formy (forma) pre tlakové liatie -postupové a strižné nástroje (strižných nástrojov) -prototypy a modely (prototypov a modelov). Poradenstvo pri vývoji a zavádzaní nových výrobkov do výroby. Konštrukcia v CAD systém SolidWorks. Konštrukcia a modelovanie ...

Klampiarstvo, zámočníctvo, izolatérstvo.

Práca: -kovoobrábanie -zámočníctvo. Výroba: -elektrické rozvodné a spínacie zariadenia -tovar z plastov -káble a vodiče -stroje na výrobu a využitie mechanickej energie.

Kovoobrábanie, kovovýroba, sústruženie, frézovanie. Rezanie, vŕtanie: - závity. Trieskové obrábanie na konvenčných strojoch.

Stavebná činnosť: -realizácia stavieb -rekonštrukcia stavieb -dopravné stavby: -opravy spodných stavieb mostov -oporné múry -odvodnenie komunikácií -odvodňovacie systémy ACO DRAIN, HAURATON -regulácia tokov -spevnené plochy zo zámkovej dlažby -parkovacie plochy -priemyselné stavby: -haly, sklady -montážne ...

Oprava, servis: -hliníkové disky. Práca: -pieskovanie povrchov -lakovanie diskov.

Zámočníctvo, spracovanie nerezový materiál, výroba, predaj z nerezu: -stroje, potreby pre drobných podnikateľov -potravinárska oblasť -výroba nerezové zábradlie, schody -udiarenské vozíky, zábradlia, rošty, zábradlia, brány, ploty. Náhradné diely a doplnky na motocykle, motorky, autá vyrábané z nerezu.

Ponúkam služby hodinového manžela. Vykonávam zámočníctvo, vodoinštalatérstvo, správu a údržbu bytov i nehnuteľností. Realizujem pokládku kobercov, montáže sanitárnej keramiky, údržbu zelene, kosenie trávnikov i menšie stolárske práce.

Zámočníctvo. Práca: -zámočnícke -strihanie a ohýbanie plechu -zváračské -zváranie, zváranie. Brúsenie, oprava: -náradie, nástroje. Kovovýroba na zákazku.

Kovovýroba, zámočníctvo: - zámočnícke práce - pasiarske práce. Zváranie - nerez, oceľ, hliník, titán. Montáž zábradlia a schodísk.

Zámočníctvo. Kovovýroba.Strojové a stavebné zámočníctvo, výroba z nerezu, zváranie obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové zváranie, plameňom, spájkovanie na mäkko na tvrdo, sústruženie, frézovanie, brúsenie na plocho, zakružovanie plechov, profilov, lisovanie, rezanie pás. , kefovanie, brúsenie, leštenie nerez, mosadz + zákazková výroba.

Povrchová úprava, farbenie kovov práškovými farbami RAL* komaxit - komerčná lakovňa. Maximálny rozmer: -2450m-dĺžka -1300m-výška -750m-šírka.

Výroba odliatkov: - odliatky priemyselné aj dekoratívne a umelecké - výroba vytaviteľných modelov pre výrobu presných odliatkov z ocele bronzu, mosadze a p. - kusová, malosériová, veľkosériová výroba - povrchové úpravy galvanickým pokovaním, lakovaním, černením, ručným maľovaním a pod. Materiály: - zliatiny nízkotaviteľných ...

Zámočníctvo. Stavebné zámočnícke a zváračské práce. Výroba a montáže: -oceľové konštrukcie, oceľových konštrukcií -stavebné zámočnícke výrobky -vráta -dvere, dverí -mreže, mreží -ploty, plotov. Kovovýroba. Sústruženie, obrábanie.

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Obrábačstvo.

Povrchová úprava kovov, prášková lakovňa: -práškové lakovanie - KOMAXIT, linka DATEL Ľadič podľa stupnice RAL, NCS (elektrostatika aj tribo) -nanášanie plastu -lakovanie po žiarovom zinkovaní (Signum Hustopeče) -pec v metroch 6.5 x 2.5 x 2 -hmotnosť jednotlivých výrobkov nie je obmedzená -malosériové kusové lakovanie nadmerne veľkých a ...

Maliarske a natieračské práce Práca: -elektroinštalačný -sadrokartonárske práce -obkladačské práce -murárske práce -zámočnícke práce -vodoinštalatérske práce.