Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Kontajnery - výroba kontajnerov Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba korieb a roštov korieb na Liaz a Škoda 706 - kontajnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičov kontajnerov. Zámočnícke práce. Zváračské práce. Karosárske práce. Ohýbanie, strihanie plechov.

Zámočníctvo: -vráta, oplotenie, mreže, bránky, zábradlia, schodisko. -zváranie -výmena: -zámky a vložky na dverách. Kovoobrábanie: -sústruženie -drobné frézarské práce -vŕtanie -rezanie vnútorných závitov

Kovoobrábacie práce - sústružnícke práce

Konštrukcia, výroba: - strižné nástroje - náradie a prípravky, súčiastky z plechu a pružín - pružiny - ozubené kolesá a pastorky - lisovanie menších výliskov z plechu - formy, vstrekovacie formy. CNC frézovanie a sústruženie. Zváranie, zváranie hliníka. Rezanie drôtom. Elektroiskrové hĺbenie. Sídlo firmy: - Jablonka 580.

Činnosť, služby: -zahraničný obchod: -sprostredkovanie dodávok strojárskych výrobkov -oceľové konštrukcie -presné nástrojárske výrobky -frézované a sútružené diely -polstrovanie. -vypracovanie projektov na čerpanie, dotácií z fondu EÚ -inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Výroba, kompletizácia, projekt, kompletizácia, ...

Výroba, montáž: - technologické zariadenia pre chemický, potravinársky priemysel a energetiku - pre zákazníkov z oblasti spracovateľského priemyslu konštrukcia zariadenia štrkovní, pieskovní, zariadenia na výrobu betónu a pod. - pre výstavbu v energetickom priemysle kusové dodávky - technologické celky pre čistiarne odpadových ...

Výroba, predaj: - súčiastky na freerideové kolesá. . Kovoobrábanie.

Obrábačské práce. Zámočníctvo. Opravy automobilov.

Výroba: - lamely do foriem na výrobu pneumatík - kolíky sústružené kovové železné Kovovýroba: - laserové rezanie plechov - rezanie dielov na rámových rezačkách - kalenie, popúšťanie - sústruženie malých dielov.

Výroba: - sústružené drevené diely pre nábytkárov (úchytky, drevené schodisko). Remeselnícke práce: - sústružnícke práce.

Práca: -zámočnícke, zámočníctvo, zámočník -obrábanie kovov, kovoobrábanie. Výroba: -upínacie, podávacie púzdra pre jedno aj viacvretenové automaty -lisovacie, strihacie nástroje -lisovacie formy na gumu -odlievacie formy na polyuretán.

Výroba: - kovové, oceľové zárubne - oceľové dvere - kovové palety