Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Ponúkame kovoobrábanie, CNC obrábanie, brúsenie naguľato, ostrenie či opravy a výrobu kovoobrábacích nástrojov. Vykonávame zámočnícke práce.

Výroba, práca: -kovovýroba, kovoobrábanie -zámočníctvo, zámočnícke práce -zváranie z ocele -nerez z ocele a hliníka -luxusný nábytok -nerezoceľové schodisko a zábradlie -kované zábradlie -výstavná expozícia -balkóny pre panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, oceľové skrine -všetky atypické výrobky -bankové terminály -ľahké a ...

Výroba: -kovoobrábanie -obrábanie presných súčastí na CNC obrábacích centrách, sústruženie -meranie vrátane protokolu na 3D meradle, 3D* meranie (priestorové meranie) Držiteľ oprávnenia certifikácie ISO 9001.

Kovovýroba - sústruženie, frézovanie, tvarovanie - zváračské práce Služby - dodávková autodoprava tuzemská i zahraničná

Sústruženie. Frézovanie Súradnicové vŕtanie Kapilárne spájkovanie Koordinácia výrobných kooperácií podľa priania zákazníka. Výroba na našich strojoch u našich partnerov.

Kovovýroba: - zámočníctvo, pasiarstvo - zastrešenie polycarbonátom - autobusové zastávky - kováčske zádradlia a brány (posuvné, krídlové) - zváranie TIG, WIG, MAG - nerez zábradlia, bytové a stavebné konštrukcie - montáž výrobných hál - výroba strojov na zákazku - oplotenie

Kovovýroba. Zámočníctvo. Spracovanie: -plasty. Výroba z plastov: -polotovary pre ďalšie firmy -madlá a stoličky. Práca: -konzervácia dutiny a karosérie automobilov. CNC frézovanie.

Kovovýroba, stojarenstvo - CNC obrábanie - zváračské práce prevádzka Na Návsi 3 252 19 Drahelčice - Rudná pri Prahe

Regenerácia kovov Zváranie a naváranie na železnici Investičná činnosť Výroba komponentov pre koľajovú dopravu Brúsenie Montážne práce Poskytovanie služieb pre lesníctvo

Kovovýroba - kompletná výroba od jednoduchých dielov až po komplikované súčiastky. CNC obrábanie 3D dielov s vysokou kvalitou a presnosťou. Štvor-osé obrábanie. Drevovýroba. Obrábanie dreva aj plastov.

Mechanické úpravy kovov. Výroba strojárska, kovovýroba: -obrábanie, frézovanie: -odliatkov -oceľových a železných dielov, ako polotovar na ďalšie spracovanie.

Kovovýroba, zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -kovoobrábanie, obrábanie kovov. Tvarové delenie - rezanie plechov CNC plazmou. Ohýbanie plechov na CNC ohraňovacom lise. Dielenské zváranie priestorových zvarencov. Výroba: -viacúčelové píly HVP* 60 A -okružná píla na drevo.

Práca: -kovoobrábanie, obrábanie kovov: -sústruženie, frézovanie -rezanie kovov -drobné zváračské a zámočnícke práce.

Činnosť: - zváranie - obrábanie kovov a plastov - povrchové úpravy

Výroba, služby: - drôtené kryty a mriežky - ohýbanie - lisovanie - zváranie

Obrábanie kovov, kovovýroba, CNC dierovanie: - rezanie laserom - ohraňovanie plechu - CNC frézovanie.

Strojné obrábanie. Výroba náhradných dielov, opravy náradia.

Výroba, opravy strojov a zariadení, obchodná činnosť: - predaj, oprava, modernizácia GO sústruhov SU50A a SV18RA - servisné opravy obrábacích strojov po celej SR (sústruh, frézka, brúska, vyvrtávačka) - preventívne technické prehliadky, komplexná údržba strojov - výroba, predaj náhradných dielov k obrábacím strojom. Nákup, predaj: - ...

Stavba strojov - dopravníky. Kovoobrábačstvo, zámočníctvo, sústruženie, frézovanie, brúsenie.

Kovovýroba, oceľové konštrukcie, kované ploty, vráta a dvere - schodisko - oceľové zábradlie - kovový nábytok - imitácia kováčskych výrobkov - výroba a montáž interiérov z nerezu a mosadze - oceľové konštrukcie - zámočnícke práce - práca s polykarbonátom - výroba na zákazku - náhradné diely na zemné stroje - obrábanie ...

Kovovýroba: - práca na karuseli CNC do priemeru 1500 mm. Kovoobrábanie. Nástrojáreň. Zámočnícke práce. Zváranie. Zhotovenie prípravkov.

Prášková lakovňa Lisovanie plastov na hydraulických vstrekovacích lisoch typu CS, TEDERIC, ARBURG Sústružnícke práce a kovoobrábanie

Naše služby: - doprava na miesto určenia - skladovanie Vami spracovávaných materiálov s dodávkami Just In Time - formátovanie dosiek a tyčí na presné miery - tvarové pálenie vodným lúčom - CNC obrábanie - poradenstvo a Know-how.