Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Služby: - kovoobrábanie - frézovanie - 3D meranie - sústruženie - lisovanie - delenie materiálu

Výroba a predaj hákových kontajnerov: - kontajnery Avia, Abroll, Liaz, Multicar - zákazkové kontajnery - komponenty na kontajnery - technologické palety - oceľové debny - CNC pálenie laserom, plazmou a autogénom - CNC ohýbanie a ohraňovanie.

Kovoobrábanie - CNC obrábanie kovov, plastov. Výroba dielov z plechu na CNC strojoch. Sústružíme a frézujeme na CNC strojoch presné diely z kovov vrátane nerezu, titánu a hastelloya.

Zaoberáme sa: -zákazkovou výrobou z nerezu a ocele. Ponúkame: -brúsenie a leštenie nerez materiálu -výrobu nástreškov, zábradlí, schodísk a oplotenia budov.

Činnosť: - kovoobrábanie - výroba oceľových konštrukcií - zámočnícke práce

Brúsenie, frézovanie, sústruženie, zváranie, CNN ohraňovanie, povrchové úpravy práškovou farbou.

Kovovýroba - CNC obrábanie - frézovanie, sústruženie - vŕtanie, brúsenie.

Práca: - zámočnícke - zváračské - obrábačské.

Kovovýroba - sériová výroba najrôznejších jemných a presných rotačných súčiastok - obrábanie kovu aj plastu na CNC obrábacích strojoch.

Strojárska dielňa - sústružnícke a frézarské práce - strihanie a ohýbanie plechu - rezanie - skružovanie profilov - zváranie.

Kovoobrábanie - CNC obrábanie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie - CNC programovanie - výroba náhradných dielov.

Výroba: -vodorovné vyvrtávačky -obrábacie stroje. Kovoobrábanie. Výrobná hala Brno, tel.: 532 195 444

Služby - opravy domácich čerpadiel. Kovoobrábačstvo a zámočnícke práce.

Služby: - konštrukčná činnosť v odbore strojárstvo - tvorba 3D modelov - výkresová dokumentácia - výroba drevených a plastových dielov na laseri - výroba skrýš pre geocaching

Kovovýroba: - zákazková výroba zábradlia, schodísk, plotov, pavlačia, balkónov, podesť, zastrešenie - nerezové zariadenie pre gastronómiu - jednoúčelové strojné zariadenia - sústruženie a frézovanie

Kovovýroba, zákazkové práce: -lisovanie -plechárske práce -konvenčného obrábania a zvárania -zváranie neželezných kovov a nerezu metódami TIG* a MIG*.

Zámočníctvo, nástrojárstvo, obrábačstvo. Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin. Výroba kovových konštrukcií. Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov. Výroba: - formy - nástroje.

Kovovýroba: - obrábanie, sústruženie - rezanie, frézovanie - brúsenie na guľato a na plocho - výroba drobných súčiastok a dielov Povrchová úprava kovov: - alkalická, biely a žltý zinok - kaliareň

Kovoobrábanie - zákazková výroba na CNC strojoch.

Činnosť: - kovovýroba - zámočníctvo - sústružnícke práce - zváračské práce

Kusová výroba komponentov pre priemysel, vstrekovacie formy, pre termoplasty.

Dcérska spoločnosť zastupujúca Meva a.s., Mevatec s.r.o. v regióne južnej Moravy. Predaj: - vybavenie pre odpadové hospodárstvo -popolnice, kontajnery, sudy, nádoby na odpad a propánbutánové spotrebiče -propánbutánové variče, grily, horáky, hadica. - vybavenie zberných dvorov - mestský mobiliár - plastové nádoby, koše, kompostéry, ...

Činnosť: - kovoobrábanie - frézovanie - brúsenie

Výroba a opravy: -banské stroje -kovoobrábanie -zváračské práce.