Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Velkoochod, maloobchod spojovacieho materiálu. Kovoobrábanie, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámočnícke práce. Galvanizácia kovov.

Spoločnosť IMPACT INDUSTRY BRNO je nositeľom certifikátu kvality ISO 9001: 2001 a enviromentálneho auditu ISO 14001: 2005. Výroba: -p. Vejvoda, mobil 731 504 697 -oceľové konštrukcie, OK -svařence (MIG, MAG) -dělení materiálu -spracovanie plechu do 60mm (laserové, plazma vypaľovanie, vysekávanie, ohýbanie, zváranie) -obrábění ...

Naša firma sa zaoberá službami pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, lesníctvo. Ponúkame výrobu kovových konštrukcií a výrobkov, povrchové úpravy aj zváranie kovov, nakladanie s odpadmi, likvidáciu vybraných materiálov vrátane recyklácie. Ďalej spracovanie a likvidáciu drevných materiálov, sériové sústružnícke a frézarské práce.

Spoločnosť KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídliaca v Juhomoravskom kraji sa už viac ako 50 rokov špecializuje na výrobu hliníkových odliatkov liatych do bentonitového piesku a kokíl. Na základe dlhoročných skúseností v tejto oblasti výroby, a tým pádom veľké znalosti odbore, ponúkame iba kvalitné a presné výrobky. Našimi hlavnými odberateľmi sú ...

Zameriavame sa na kusovú výrobu, malé a stredné série. Robíme aj väčšie série, a to v prípade výroby súčiastok, ako sú skrutky prietokové či duté, matice vrátane prevlečných či korunových, podložky, futra, prietoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdlá, redukcie, zátky. Vyrábame z tyčového materiálu alebo obrábame dodané polotovary ...

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Služby v oblasti strojárstva: - spracovanie plechu - povrchovej úpravy výrobkov - montáže. CNC obrábanie (frézovanie, sústruženie) a zváranie. Výroba pre: - automobilový priemysel - textilný priemysel - potravinársky priemysel - energetický priemysel - ťažobný priemysel.

Spoločnosť MANAUT DESIGN s.r.o. sa zameriava na automatizáciu, zváranie, CNC obrábanie, 3D tlač a výrobu a montáž hliníkových konštrukcií.

Spoločnosť KOVOKASAL sa zameriava na CNC obrábanie pre kusovú aj sériovú výrobu a pri spolupráci s externou firmou sa môžu postarať aj o tepelné spracovanie a povrchovú úpravu.

Spoločnosť Jamotech s.r.o. sa zameriava na konštrukciu 3D modelov, výrobu zariadení pre zlievárne, foriem na vákuové tvarovanie plastov a laminátových foriem.

Petrek s.r.o. sa zameriava na gumárenskú a zámočnícku výrobu, CNC obrábanie a konštrukčnú a poradenskú činnosť.

služby: - zámočníctvo, zváranie a obrábanie kovov - výroba vzoriek, návrh na zmenu technológie výroby - spracovanie a kontrola zákaziek - balenie a expedícia

Milan Gajdošík sa zameriava na kovovýrobu, obrábačstvo a zváranie.

kovovýroba: -strojársky kusová na zákazku. práca: - na konvenčných a CNC strojoch vrátane povrchových úprav: - sústružnícke, sústruženie kovov - frézarské, frézovanie ocele - brusičské, brúsenie železa. - sústruženie, obrábanie. - montážne práce zostavy a podzostavy.

Spoločnosť TZK Teplice s.r.o. sa už od roku 1998 zaoberá tepelným spracovaním kovov. Poskytujme tepelné spracovanie materiálov tr. 11-19XXX, kalenie, cementovanie, žíhanie a indukčné kalenie. Súčasne tiež ponúkame pieskovanie, zváranie a kovoobrábanie. Samozrejmosťou je vyhotovenie protokolu o priebehu práce a konečného merania ku každej ...

Zámočnícke práce, kovovýroba, trieskové obrábanie

Kováčstvo, podkovárstvo Galvanizérstvo, smaltérstvo Obrábačstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Spoločnosť Pavel Jeřábek predáva hliník, hliníkové profily a plechy. Ponúkame štandardné hliníkové profily: tyče, jekly, profily rôznych tvarov atď. Ďalším našim zameraním je kovovýroba, CNC obrábanie a zámočníctvo. Hliník a hliníkové profily ponúkame bežne v zliatinách - EN AW-6060/6063 T6, EN AW-6082 T6. Hliníkové profily môžeme narezať či ...

CNC obrábanie Obrábanie na dlhých automatoch, na šesťvretenových automatoch. Valcovanie závitov. Brúsenie na bezhrotých brúskach.

Práca: - trieskové obrábanie na klasických aj CNC strojoch - všetky materiály, prevažne zliatiny hliníka. Výroba a konštrukcia: - formy - prevažne foriem na odlievanie metódou vytaviteľného modelu.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Opravy cestných vozidiel -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poskytovanie technických služieb -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, ...

Spoločnosť LAM leštenie s. R. O. Má dlhoročné skúsenosti v oblasti leštenie kovov a nástrojárskych prác. Som tradičným dodávateľom leštených produktov pre automotive a iné priemyselné odbory. Leštíme raziaci nástroje, vstrekovacie formy, formy na tlakové liatie hliníka či postupové nástroje. Nájdete nás na adrese Ku Mlynov 253, Jindřichův ...

JOSEF MEYER QUALICOMP s.r.o. sa zameriava na kovovýrobu a zákazkovú výrobu komponentov, zváranie, mechanické spracovanie a montáž.

Zámočnícka výroba, kovovýroba: -mreže -ploty -oceľové konštrukcie -vráta -brány -oceľové schodiská -zábradlie -stavebné zámočníctvo -sústruženie -zváranie.

služby: - výroba cykloidné prevodoviek - frézovanie, sústruženie - kovoobrábanie