Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Strojárstvo-výroba: -strojné obrábanie podľa požiadaviek a dokumentácie -príjem zákaziek na presnú kusovú výrobu a malé série -sústruženie (sústružnícke práce) hrotové sústruhy (max. priemer 355 mm, dĺžka 700 mm, max.hmotnosť cca 30 kg) -frézovanie (frézarské práce) CNC v 3D (pracovné rozmery 500x400x400 mm)nástrojárske frézy (pracovné rozmery ...

Naša firma sa zaoberá zváraním nerezových ocelí Al zliatin a ušľachtilých ocelí. Zaoberáme sa zváranie rôznych nádrží, vaní na chemikálie a potraviny, konštrukciami pre stroje a jej zariadenia z nerezy a ocelí. Zváranie AL zliatin rôzne konštrukcie z hliníka hliníkovej vane a nádrže. CNC ohýbanie na ohraňovacom lise a ohýbanie rúrok.

Výroba: -kovovýroba, CNC obrábanie -súčasťou pre automobilový a letecký priemysel -športové zbrane diely a zariadenia na lisovanie plastov -medzioperačné palety na dielce vstrekovacieho čerpadla -nástrojárstvo -zámočníctvo strojné, stavebné.