Nástrojárne ponúkajú výrobu vstrekovacích foriem, postupových strižných nástrojov, automatizovaných zariadení, zváracích nástrojov, meracej techniky a dierovacích nástrojov. Nástrojárske práce zahŕňajú aj sústruženie, frézovanie, rezanie a ďalšie služby.

Strojárstvo. Modelárna: - výroba drevených a plastových modelov - výroba kovových modelov - výroba zápustky.

Výroba - modelové zariadenia pre zlievarne

Výroba: -3D modely pomocou CNC technológie. -formy na vákuové tvarovanie plastov. -modelové zariadenia pre zlievárne.

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárske práce, nástrojárstvo. Obrábanie kovov, kovoobrábanie: - frézovanie - sústruženie.

Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Nástrojárske práce. Inštalatérske práce. - vodoinštalatérstvo, rozvody vody - kúrenárstvo, kúrenárske práce, inštalácia kúrenia.

Hľadáte dodávateľa kovoobrábacích nástrojov? Ste z Dubicka alebo okolia? Neváhajte a kontaktujte našu firmu Náradie Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Náradie Š+V Dubicko, s.r.o. sa špecializuje na kovoobrábacie nástroje, prevažne sústružnícke nože. Vďaka moderným technológiám v oblasti obrábania aj merania sme schopní vyrobiť takmer akýkoľvek obrábací ...

Kovovýroba aj na zákazku: - CNC obrábanie. - nástrojáreň - výroba lisovacích nástrojov - konštrukcia a výroba.

Výroba, predaj: - presné nástroje zo spekaného karbidu a to aj vrátane kombinácie s ušľachtilou oceľou.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Zámočníctvo, nástrojáreň.

Nástrojáreň. Výroba: -nástroje na tvarovanie plechov. -postupové nástroje -krokovacie nástroje.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Výroba neelektrických zariadení pre domácnosť -Výroba motorových a prípojných vozidiel a karosérií -Výroba, opravy a údržba športových potrieb, hier, hračiek a detských kočíkov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a ...

Výroba foriem a dielov na výrobu PET predliskov - tŕne, puzdrá, závitové časti, kavity, chladiace rúrky.

Kusová a malosériová kovovýroba, nástrojárstvo.

Kovovýroba: - práca na karuseli CNC do priemeru 1500 mm. Kovoobrábanie. Nástrojáreň. Zámočnícke práce. Zváranie. Zhotovenie prípravkov.

Nástrojáreň. Výroba: - formy na plasty, gumu, zinok a hliník - nástroje strižné, ťažné a ohýbacie - prípravky Práca: - strojné - ostrenie a opravy nástrojov.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Klampiarstvo a oprava karosérií Pokrývačstvo, tesárstvo Murárstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Veľkoobchod a maloobchod

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Veľkoobchod a maloobchod