Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Kovovýroba: - lisovanie kovových dielov - zváranie v ochrannej atmosfére - vŕtanie, vyvŕtanie otvorov - brúsenie kovov - montáž dielov - zámočnícke práce - kovové konštrukcie pre nábytkársky priemysel a stavebníctvo.

Profesionálne otváranie dverí bytov a áut. Výroba kľúčov aj autokľúčov s imobilizérom. Predaj a oprava šijacích strojov a bicyklov. Zjednotenie vložky a visiaceho zámku. Predaj zámkárskeho tovaru a trezorov.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlie, schodisko - nerez a drevené schodisko - nerez rámy pre autá a motocykle (motorky). Služby: - zváranie nerezu, hliníka aj mosadze - ohýbanie a zakružovanie rúrok - zámočnícke práce.

Služby, práce: -komplexné prípravy vrchných vodorovných plôch (bezprašné): -tryskanie, frézovanie, brúsenie, búranie, pieskovanie, rezanie, vŕtanie -práca pred aplikáciou nových vrstiev: -odstránenie cementového mlieka, hrdze a pogumovanie tryskaním -odstránenie farieb, starých náterov, lepidiel, ai. -čistenie priemyselných ...

Spoločnosť JISU kovovýroba s.r.o. so sídlom v obci Suchomasty v okrese Beroun sa zaoberá zámočníckou kovovýrobou a výrobou oceľových konštrukcií, vrátane zaistenia povrchovej ochrany oceľových konštrukcií a ich montáže. Vyrábame napríklad zábradlia, vráta, vstupné bránky a oplotenie pozemkov a nosné konštrukcie z pletiva. Súčasne zaisťujeme ...

Špecializáciou spoločnosti Kolba, s.r.o. je výroba oceľových schodísk, ako do exteriéru, tak interiéru v štandardnom i špeciálnom vyhotovení. Sídlime v meste Police nad Metují, okres Náchod. Kovovýroba, výroba, montáž, dodávka, návrh: - kovová schodisko, schody - oceľová schodisko - točité kovová schodisko, točité schody - celokovová ...

práca: -dělení hutného materiálu - laserom, plameňom -svařování TIG / MIG -obrábění CNC -nástrojárna

Dodávka - hutnícky materiál Povrchové úpravy Predaj - strojné prvky Výroba - strojné prvky Zváračské práce

Návrh, dodávka, vykonávanie: -2, 3 a 5-osé rezanie laserom za použitia najmodernejších CNC profilovacích zariadenia. Kompletný inžiniering, tvarovanie, zváranie, ohýbanie, nástrek, práškový náter a galvanizovanie.

Výroba a montáž nerezového zábradlia, schodísk a nerez prvkov interiérov a exteriérov.

Služby: - strihanie, dierovanie, ohýbanie a skružovanie plechov - spracovanie na CNC strojoch - zváranie - plazmové rezanie. Kovovýroba, výroba: - dopravné a potrubné systémy - náhradné diely a technologické súčasti.

Brúsenie kovov CNC sústruženie Brúsenie a leštenie kovov

činnosť: - leštenie kovov, mosadz, nerez.

Oprava, repasia: -terasové plochy, terasové a kamenné schody -kamenné časti stavieb, sokle. Služby: -brúsenie, frézovanie-liate, stierkové podlahy, antistatické podlahy, stierky na schody -prerezávanie-betónové, živičné povrchy -brúsenie, leštenie-kamenné dlažby -montáže-kamenné schody, obklady.

Cnc sústruženie, frézovanie, vŕtanie, rezanie. Obrábanie na prírubových a tyčových cnc sústruhoch. Trieskové obrábanie - tyčové a prírubové sústruženie - vačkové automaty aj sústruhy, vrátane frézok

Profesionálne-technologické stavby. služby: -stavby domov na kľúč -opravy a starostlivosť o pamiatkovej fasády -zateplení -obklady, dlažby, konštrukcia zo sadrokartónu -vodoinstalace, elektroinštalácie -klempířské, sklenárske, zámočnícke, kúrenárske práce -plynoinstalace.

Bavo Poříčí pokračuje v 10-ročnej tradícii výroby príslušenstva vzduchotechniky a prechodových mechov článkových električiek, ktorú prevzal po ZD Dolní Újezd. Po roku 1995 došlo k zníženiu výroby električiek a preto sa hľadala podobná výroba, aby bola využitá existujúce technológie a zariadenia firmy. V roku 1999 sa nám naskytla spolupráca s ...

Povrchová úprava na montážach-kovy: -tryskanie OK -nátery OK -laminovanie OK -pogumovanie OK. Sanácia železobetónových konštrukcií. Ochrana proti korózii. Protichemické izolácie. Hydroizolácia. Výroba: -plast.

Sme špecialisti na strojársku výrobu. Dodávame strojnú techniku a komponenty vyrábané na zákazku. Súčasťou našej ponuky služieb sú aj zváračské práce a obrábanie.

Firma KASPER KOVO s.r.o. sa zameriava na: - subdodávky komponentov aj finálnych výrobkov z plechu pre zahraničných aj tuzemských zákazníkov. Služby realizuje tím pracovníkov v oddelení konštrukcie, výroby a expedície. V KASPER KOVO spracovávame oceľ, hliník aj nerez na výrobu produktov od komponentov až po kompletne zmontované stroje. ...

Vykonávame zámočníctvo, a zámočnícke práce.  - stavebné zámočnícke práce  - drobné aj väčšie zámočnícke práce  - oceľové konštrukcie - haly  - zákazkové-mreže, regály, police, vráta, záhradný nábytok.  - strihanie plechu do 6 mm  - rezanie plazmou do 30 mm  - zváranie (zváranie) konštrukcií. Vyrábame oceľové konštrukcie ako sú strešné ...

Lakovňa (uzavretý lakovací box). Služby: - povrchové úpravy dreva, skla, plastu a kovu. Lakovanie: - lamináty, sklo, plasty - MDF, kuchynské linky - stolárske výrobky (dvere, schodiská, kuchyne, obývacie izby) - RAL, NCS od hlbokého matu až po vysoký lesk. Morenie do akéhokoľvek odtieňa vrátane metalízy.

-Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied alebo spoločenských vied -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb

PROGROUP ENGINEERING, s.r.o. je spoločnosť poskytujúca služby v oblasti strojárstva a elektronickej výroby. Zameriava sa na zváranie, obrábanie a tvarovanie.